Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:3 (0:2 po s.n.)
Minnesota – Nashville 3:7 (kon.) | Anaheim – Colorado 3:2 (po pr.) | Vancouver – Calgary 5:1 (kon.)
Arizona – Dallas 2:1 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 14.04.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po minutě a půl prodloužení strhávají vítězství na svou stranu Kačeři! Po průniku Smithe-Pellyho se kotouč dostal na modrou čáru k Vatanenovi, který si popojel a vystřelil. Giguere jeho ránu vyrazil jen před sebe, kde se k dorážce dostal nejprve Smith-Pelly a po něm i NICK BONINO, jenž už uklidil puk do odkryté části hostující svatyně. Asistence: Devante Smith-Pelly a Sami Vatanen.
     
    44:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To byl kolotoč! SAKU KOIVU zblízka minul hostující branku, ale odražený kotouč získal Sami Vatanen a z rohu kluziště nahrál zpět Koivuovi, který byl před brankou úplně sám, mazácky si Giguera položil a zasunul kotouč do prázdné klece. Je vyrovnáno! Asistence: Sami Vatanen a Andrew Cogliano.
     
    41:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí rychle snižují na rozdíl jediné branky! Lovejoy ve středním pásmu vybojoval kotouč pro Perreaulta, který přejel útočnou modrou a krásně nahrál před odkrytou klec PATRICKU MAROONOVI, který se nemýlil a snížil na 1:2. Asistence: Mathieu Perreault a Ben Lovejoy.
     
    38:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují na 0:2! Lovejoy měl před svou brankou již kotouč na holi, ale dokázal ho odehrát pouze mezi kruhy, kde do něho praštil STEFAN ELLIOTT a puk doskákal za záda překvapeného Gibsona! Asistence: Maxime Talbot a Patrick Bordeleau.
     
    12:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak gól nakonec platí! Gibson nedokázak zkrotit Holdenovo nahození z rohu a volný kotouč dotlačil za jeho záda BRAD MALONE. Rozhodčí po poradě s videem branku uznávají. Asistence: Nick Holden a Ryan Wilson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 42. Maroon (Perreault, Lovejoy), 45. Koivu (Vatanen, Cogliano), 62. Bonino (Smith-Pelly, Vatanen) – 13. Malone (Holden, Wilson), 39. Elliott (Talbot, Bordeleau)


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Sbisa, Lindholm, Robidas, Fowler, Lovejoy, Vatanen – Selänne, Perreault, Maroon – Rakell, Smith-Pelly, Beleskey – Silfverberg, Koivu, Cogliano – Palmieri, Bonino, Winnik. Trenér: Bruce Boudreau
    Colorado Avalanche: Giguere (Berra) – Johnson, Hejda, Guenin, Elliott, Benoit, Holden – Parenteau, Stastny, Landeskog – McGinn, MacKinnon, O'Reilly – Talbot, Cliche, Bordeleau – Carey, Malone, Wilson. Trenér: Patrick Roy

    Rozhodčí: Walsh, Lee – Gibbs, Heyer

    Diváci: 17528
    bahis siteleri