Znojmo – Liberec 4:1 (kon.) | Teplice – Sparta 3:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
4:1 (0:0)
FC Slovan Liberec
Sobota 03.05.2014, 16:30 • Městský fotbalový stadion Srbská - Brno • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Tak to už je debakl pro liberecký tým. V samostném závěru se dostal na hranici velkého vápna VÁCLAV VAŠÍČEK a jeho přízemní střela končí bezpečně v síti. Pochvalu zaslouží Haurdič, jenž krásným pasem vybídl spoluhráče ke skórování. Asistence: Anes Haurdič.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Jevgen Budnik (FC Slovan Liberec).
     
    89
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Miloš Reljić, přichází Bronislav Stáňa.
     
    88
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Martin Frýdek, přichází Vojtěch Novotný.
     
    86
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si za rámeček brankář Kovář nedá. Dostal malou domů a měl míč bezpečně pod kontrolou. Jenže VÁCLAV VAŠÍČEK ukázal jak se bojuje o záchranu. Důrazným skluzem naprosto čistě odzbrojil gólmana a je to už 3:1.
     
    84
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Obročník, přichází Lukáš Bouška.
     
    81
    Tak tohle byla tutovka jako hrom a ukázka toho, jak se dá spálit šance. Reljič šel sám na bránu, udělal i kličku Kovářovi, ale dlouho váhal se zakončením a poslal míč těsně vedle pravé tyče. Aby to Znojmo ještě nemrzelo.
     
    80
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Emir Zeba, přichází Anes Haurdič.
     
    79
    Liberec sahal po vyrovnání, kapitán Jarolím si rovnal míč na pravačklu, ale z dobré pozice trestuhodně přestřelil. To byla velká šance hostů.
     
    74
    Střídání v týmu 1. SC Znojmo FK: ze hřiště odchází Tomáš Cihlář, přichází Péter Gál-Andrezly.
     
    67
    Jako v případě Budnika, kterému servíroval míč na hlavu Kolár. A že to byla šance, střídající liberecký hráč mířil jen kousek nad bránu.
     
    66
    Je jasné, že se svěřenci kouče Vavrušky budou snažit s výsledkem něco udělat.
     
    63
    Sledujeme zajímavý fotbal plný šancí. Nyní se do otevřené obrany dostal Vašíček a i tato možnost volala po gólu. Výborným zákrokem se však prezentoval dnes již poněkolikáté gólman Kovář.
     
    62
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Liberec během krátké chvíle totálně propadl v defenzivě a využil toho TOMÁŠ CIHLÁŘ, který hlavičkoval naprosto přesně do protipohybu brankáře Kováře. Důležitým faktorem byla šikovnost Reljiče, jenž si podržel míč na kopačkách a nabídl parádní centr spoluhráči. Asistence: Miloš Reljić.
     
    60
    Po hodině hry musel být Hrubý v pozoru, střela Jarolíma z přímého kopu nevypadala vůbec zle, znojemský mág však ukázal své kvality a uklidil míč na roh.
     
    59
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí se zaslouženě radují z vyrovnání. Zasloužil se o to jednak centrující Hříbek a jednak střílející NERMIN CRNKIĆ. Ten se dostal k odraženému míče a propálil brankáře Kováře. Liberecká obrana byla při odkopu míče málo důrazná a razantní.
     
    58
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jiří Fleišman, přichází Jevgen Budnik.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Lukáš Pokorný (FC Slovan Liberec).
     
    50
    Bosensko-srbská spolupráce volala po vyrovnání. Crnkičův centr našel hlavu osamoceného Reljiče, jenže ten zahodil jasnou šanci na vyrovnání. To byla podobná pozice jako v případě Pavelky, ten však mířil přesně.
     
    49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je zde první branka zápasu a radují se hosté. DAVID PAVELKA dostal přesný centr od Kolára na malé vápno a hlavička byla přímo dokonalá. Hrubý neměl vůbec šanci zasáhnout, neměl pomoc od svých obránců a zakončení bylo v podstatě jednoduché. Asistence: Luboš Kolár.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Emir Zeba (1. SC Znojmo FK).
     
    30
    Další tutovka pro Znojmo, které si v posledních minutách připsalo velice nebezpečné akce. Nyní to byl Buchta, ke kterému propadl míč a jeho střelu na zadní tyč opět vyrazil výborný gólman Kovář.
     
    28
    Obrovská šance Znojma, konkrétně to byl Mudra, který se utkal tváří v tvář s brankářem Kovářem, ten jeho pokus výborně vystihl pravou nohou. Domácí mohli jít do vedení, byli velice blízko.
     
    22
    První zákrok si připisuje také brankář Hrubý. Z dvaceti metrů na něj vypálil Martin Frýdek a jeho přízemní pumelice šla k levé tyči. Byl tam však velice rychle znojemský gólman.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Miloš Reljić (1. SC Znojmo FK).
     
    16
    Poprvé se ukázal v dobrém světle útočník Václav Vašíček, který se dostal na pravou stranu vápna a prověřil pozornost Kováře. Ten ovšem prokázal své kvality a bezpečně zasáhl.
     
    9
    Žlutou kartu dostává Vladimír Coufal (FC Slovan Liberec).
     
    4
    Sledujeme první nebezpečnou šanci zápasu. Nermin Crnkić dostal ideální přihrávku za obranu a pokusil se udělal Kovářovi kličku, jenže ten ji vystihl a vyrazil balon na rohový kop.

    Roman Zajíček

    Branky: 59. Crnkić, 62. Cihlář (Reljić), 86. Vašíček, 90+2. Vašíček (Haurdič) – 49. Pavelka (Kolár)

    Karty:   20. Reljić (ZNO), 38. Zeba (ZNO) – 9. Coufal (LIB), 52. Pokorný (LIB), 89. Budnik (LIB)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 6:5.
    1. SC Znojmo FK: Hrubý – Hříbek, Buchta, Hnaníček (C), Mudra – Cihlář (74. Gál-Andrezly), Zeba (80. Haurdič), Crnkić, Lacko, Reljić (89. Stáňa) – Vašíček.
    Náhradníci: Drobisz – Jonov, Gál-Andrezly, Stáňa, Helísek, Haurdič.

    FC Slovan Liberec: Kovář – Coufal, Rajnoch, Pimpara, Pokorný – Obročník (84. Bouška), Pavelka, Kolár, M. Jarolím (C), Frýdek (88. Novotný) – Fleišman (58. Budnik).
    Náhradníci: Hroššo – Novotný, Bouška, Káva, Budnik, Frimmel.

    Rozhodčí: Proske – Paták, Pospíšil (M. Zelinka)

    Diváci: 875
    bahis siteleri