Itálie – Norsko 0:3 (kon.) | Kazachstán – Německo 1:2 (1:2 po s.n.) | Švédsko – Dánsko 3:0 (kon.)
Finsko – Lotyšsko 2:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:1 (kon.) | USA – Švýcarsko 3:2 (kon.)
konec
Kanada
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Slovensko
Sobota 10.05.2014, 19:45 • Hala Čížovka, Minsk • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť. Druhý den mistrovství pokračuje bohatým programem v obou halách v Minsku. V té větší bude trojice duelů, stejně tak pochopitelně i v té menší. Začalo se již v 11:45 a v této Areně Čižovka uzavře soborní program duel mezi Kanadou a Slovenskem. A oba celky mají po pátečních porážkách rozhodně co zlepšovat.
     
    Slovensko:

    Nejprve se pojďme zaměřit na Slovensko, které rozehrálo turnaj porážkou s českým týmem. Dlouho to však nevypadalo, o tři body připravil svěřence Vladimíra Vůjtka útočník Jaromír Jágr. Slováci do té doby vedli 2:1 a nikterak to nevypadalo na pořázku. Tu v prodloužení zařídil Klepiš. Los nemají vůbec lehký, dnes na ně čeká Kanada.
     
    Kanada:

    Pokud byl zápase mezi Českem a Slovenskem dramatický, napínavý a vyrovnaný, platilo to v podstatě to samé i o duelu mezi Francií a Kanadou. Nicméně, kdo by to byl čekal. Nakonec z toho bylo velké překvapení, neboť obr si vyšlápl na goliáše a senzačně vyhrál 3:2 po samostatných nájezdech. Francie hrála nebojánce a mátožného soupeře pokořila zaslouženě.
     
    První zápasy:

    Francie – Kanada 3:2 po nájezdech

    Branky a nahrávky: 18. S. Da Costa (Auvitu, Bellemare), 53. S. Da Costa, rozh. náj. Bellemare – 20. Schenn (Hodgson, Garrison), 51. Gudbranson (MacKinnon).

    Slovensko – Česko 2:3 po prodloužení

    Branky a nahrávky: 26. Miklík (Tatar), 36. Viedenský (Miklík, Réway) – 7. Němec (Hudler, Červenka), 58. Jágr (Němec, Hertl), 62. Klepiš (Vitásek, Ševc)
     
    Slovensku bude v dnešním zápase chybět Martin Réway, který se zranil při dopoledním tréninku. Ve druhé formaci ho nahradí kanonýr z Pardubic Radoslav Tybor, jenž se přiřadí k Marcinkovi a Miklíkovi. A aby měl kouč Vůjtek mužstvo kompletní, musel do zápasu povolat Andreje Šťastného ze Slovanu Bratislava.
     
    Kanada se ve svém druhém utkání ve skupině představí s kapitánem Bieksou. Pro tohoto hráče je to vůbec první mezinárodní akce v jeho kariéře, přitom má za sebou již osm sezón v NHL a celkový počet 537 zápasů v dresu Vancouveru. Do reprezentace tak nakoukl teprve letos.

    A že je to kvalitní hokejista, o tom svědčí následující fakta. Se 179 body je šestým nejproduktivnějším obráncem historie týmu Canucks.
     
    Jak bylo řečeno včera, český trenér Vladimír Vůjtek přivezl hodně mladé mužstvo. Pro dvanáct hokejistů je to vůbec premiéra v seniorském týmu. Největším vzorem pro mladé dravce je určitě Miro Šatan, který se nechal v médiích slyšet, že s největší pravděpodobností po tomto turnaji ukončí svou reprezentační kariéru.
     
    Česká extraliga bude mít ve večerním zápase hned šestičlenné zastoupení. Největší díru do světa udělal v letošní sezóně Radoslav Tybor, který bodově zářil v drese Pardubic. V základní části (16+8), v play-off (7+3). Jeho kvalit si kouč Vůjtek nemohl nepovšimnout.

    Krom něj jsou zde v Minsku Juraj Valach, kterému se bodově také velmi dařilo. Kupříkladu v základní části (11+11), což je na beka pěkné číslo. Spoli s ním přijel ze Slavie také útočník Dávid Skokan. Pardubice reprezentují Július Hudáček a Marek Ďaloga, ostravské Vítkovice pak Karol Sloboda.
     
    Tak i dnes to vypadá, že v hale Čižovka bude na zápase Slovenska velmi bouřlivá kulisa. Právě začíná rozbruslení a jakmile vstoupili na led slovenští hokejisté, dočkali se bouřlivého přivítání.
     
    Dnes bylo na obou zápasech ve zdejší hale kolem 5000 diváků, v tomto posledním večerním mači se dá čekat, že návštěva bude o hodně větší. U stánků s občerstvením je pořádný nával a do Čižovky stále proudí velké množství fanoušků. Můžeme se těšit na parádní atmosféru, která zde mimochodem byla i včera při zápase s Českem.
     
    Úvodní sestavy:

    Kanada: Scrivens (Reimer) – Coburn, Myers, Bieksa (C), Garrison, Ellis, Gudbranson, Rielly – Schenn, Burrows, Mackinnon – Turris, Read, Chimera – Hodgson, Brouwer, Kadri – Huberdeau, Monahan, Ward – Scheifele. (náhradník: Justin Peters). Trenér: Dave Tippett.

    Slovensko: Laco (Janus) – Sloboda, Ďaloga, Marinčin, Čerešňák, Švarný, Valach, Brejčák – Šatan (C), Hrivík, Nagy – Miklík, Marcinko, Tybor – Pánik, Viedenský, Tatar – Skokan, Šťastný, Mikúš. (náhradník: Július Hudáček). Trenér: Vladimír Vůjtek.

    Rozhodčí: Nord (SWE), Olenin (RUS) – Puolakka (FIN), Suominen (FIN).
     
    V zápise o utkání je uveden mladík Réway, ale podle informací našeho spolupracovníka je prakticky vyloučené, že slovenský talent do zápasu zasáhne (zraněná noha) a v sestavě by ho měl nahradit pardubický ostrostřelec Radoslav Tybor.
     
    Zápas ještě ani nezačal a halou proudí mexická vlná, taková je zde v Bělorusku atmosféra. Fantastické, famózní a takto by to mělo vypadat.
     
    Jaký je v Bělorusku o hokej zájem dokazuje i účast na utkání Německo – Kazachstán, kde bylo více jak 12 tisíc diváků. Zde v Čižovce nebude sice vyprodáno, ale hala je opravdu velice solidně.
     
    Na led vstupují hráči Kanady za hlasitého bučení publika, zároveň se hala se otřásá v základech při vstupu slovenského mužstva na ledovou plochu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Jdeme na to, první střelu na Laca vyslal Schenn a slovenský brankář měl co dělat.
     
    00:39
    Začalo se hodně od podlahy. Rozhodčí museli odtrhnout několik kohoutů, Laco byl totiž dohrán Turrisem a slovenská obrana si tento výpad nemohla nechat líbit.
     
    01:20
    Rozhodčí ponechali tuto situaci bez trestu, pokračuje se tak dál v pětici na obou stranách. Ale jak už můžeme od začátku vidět, čeká nás napínavý duel plný osobních soubojů.
     
    02:07
    Je tu další potyčka. Huberdeau se nejprve dostal do obrovské šance, když obkroužil bránu a snažil se zasunout puk pod levý Lacův beton, to se mu nepovedlo, ale zase se nebezpečně tlačil do slovenské svatyně. Pokračování příběhu o tom, že se do tohoto území nesmí vstupovat, zařídila obrana Slovenska.
     
    03:41
    Obrovská šance byla k vidění i na druhé straně. Miroslav Šatan měl dostatek prostoru na zakončení, Scrivens si poradil jednak se střelou z pravého kruhu a rovněž i s dorážkou. Slovenský veterán to nemyslel vůbec špatně, chyběl kousek a hala by vypukla radostí.
     
    04:26
    Hokej se musí líbit, má parádní tempo a nasazení. V plné rychlosti se nyní řítil na Scrivensovu bránu Juraj Mikúš a trefil rameno kanadského gólmana. Opět velice zajímavá situace Vůjtkova výběru.
     
    05:26
    Kapitán Kanady Bieksa byl o něco rychlejší za modrou čárou, pískán ofsajd.
     
    06:10
    Krátký odpočinek pro oba týmy, máme zde první komerční přestávku.
     
    07:07
    Slovensko je momentálně mnohem častěji u puku, působí živějším dojmem.
     
    07:50
    Jenže jsou zde menší komplikace. Slovenský tlak utlumil faul Ivana Švarného – držení.
     
    08:30
    Slovensko bojuje, důkazem akce Tatara, který držel puk co nejdál od své brány.
     
    09:31
    Hala bouří, že není slyšet vlastního slova. Slovensko se výborně brání a obránce Švarný se vrací zpátky na led. Nic nebezpečného si Kanada nevytvořila.
     
    10:25
    Naopak Marcinko prověřil pozornost brankáře Scrivense, který dnes dostal přednost před Reimerem. A zatím si počíná dobře.
     
    11:27
    Slováci jsou v útoku stále nebezpeční a jen to zahučelo po tvrdé bombě Hrivíka. Kotouč šel těsně vedle levé tyče kanadské brány.
     
    12:23
    Na druhé straně měl plné ruce práce brankář Laco, na kterého dotíral Schenn. Puk poskakoval před slovenskou klecí a nakonec vypadl těsně mimo. K dorážce se ještě srdnatě tlačil Burrows, měl to však na dlouhou hůl. Nicméně tohle byla jedna z největších možností Kanady v zápase.
     
    12:56
    Slováci jdou opět do čtyř, Radoslav Tybor je potrestán za podražení.
     
    13:26
    Kanada se nemůže usadit v útočném pásmu a soupeř vyhazuje. Pochvalu zaslouží celá čtveřice za výborný pohyb a přístup.
     
    14:15
    Ján Laco je hrdinou posledních okamžiků. Hodgson byl sám na brankovišti, ale ani nadvakrát neprocpal kotouč do slovenské klece. Přesilovka Kanady je o mnoho lepší, než ta předchozí.
     
    15:08
    Ačkoliv se Tybor vrátil v tuto chvíli na led, Kanada bude v podstatě kontinuálně pokračovat v početní výhodě. Viedenský potrestán za hákování.
     
    15:38
    To je pro Slováky nepříjemné, protože jsou pod tlakem a potřebovali by se z něj vymanit. V oslabení to ale moc nejde.
     
    16:12
    Ovšem bojovnost jim nechybí, brání velice dobře a mají v bráně jistého Laca. Na něm si vylámali zuby i čeští hokejisté.
     
    16:41
    Marinčin golfovým odpalem poslal kotouč co nejdál od své brány. Následně Brejčák skvěle dohrál u mantinelu Reada.
     
    17:23
    Slovensko je konečně kompletní a ihned to zkusil navrátilec z trestné Viedenský. Scrivens neměl výraznější problémy.
     
    18:19
    Kanada hraje hodně tvrdě, což je už taková klasika. Ovšem dohrávat a chodit nebezpečně přímo do Laca, to pro slovenského brankáře nemůže být rozhodně nic příjemného. Chtějí ho vyloženě rozhodit, což se naštěstí pro Slovensko nedaří.
     
    19:30
    Už nám běží poslední minuta velice zajímavé první třetiny, která sice branku nenabídla, ale hokej to byl z obou stran velmi výživný. Chuťové pohárky hokejových fajnšmekrů mohou zaplesat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:31.
     
    Střely na bránu po první třetině:

    13:9
     
    Máme za sebou prvních dvacet minut a skvěle zaplněná hala se baví dobrým hokejem. Slováci měli solidní nástup do utkání, jenže je v tlaku brzdila častá vyloučení. Hned třikrát seděli svěřenci kouče Vůjtka na trestné, což je proti Kanadě takřka smrtelné. Ján Laco má ale výbornou formu a svůj tým drží měrou vrchovatou. Nutno pochválit i Scrivense, který si připsal důležitý zákrok po pokusu Miroslava Šatana.
     
    Gól tedy v této třetině nepadl. Uvidíme, co si pro nás hráči obou týmů přichystají do dalšího průběhu duelu.
     
    Přestávka před druhou třetinou pomalu končí, hráči se trousí zpátky na ledovou plochu. Na svých místech jsou připraveni i fanoušci, můžeme pokračovat v třaskavém duelu mezi Kanadou a Slovenskem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Kanada vyhrála vhazování a ihned se nastěhovala do útočného pásma.
     
    20:23
    Parádní zákrok Laca po střele Reada. Lapačka slovenského brankáře vyletěla v pravý moment.
     
    20:44
    První přesilovka pro Slovensko je tu. Burrows je potrestán za podražení.
     
    21:20
    Tatar hledal skulinku, ale vystřelit se mu přes obránce Ellise nepodařilo. Kanada rázem vyhazuje puk přes všechny čáry.
     
    22:47
    Slováci si v závěru své přesilovky vytvořili pořádný zámek, jenže kotouč si stále předávali na hokejky a nikdo to na sebe prostě nevzal. Žádná střela na Scrivense prostě a jednoduše nešla. Velká škoda, některé pozice nebyly vůbec špatné.
     
    23:27
    Takže pokračujeme v plném počtu hráčů na ledě, Slováci jsou zabydlení ve své útočné třetině.
     
    23:58
    Dlouho to netrvalo a soupeř poslal puk zase honem rychle do bezpečných míst.
     
    24:37
    Slovensko bojuje, ale má to těžké. Tybor s Miklíkem dělali co mohli, ale nedokázali se vymanit z rohu kluziště. Důrazní obránci Kanady si dávali velký pozor.
     
    25:50
    Špatná rozehrávka Kanady znamená zakázané uvolnění. Hrát se bude před Scrivensem.
     
    26:11
    Tatar vybojoval faul pro svůj tým. Ukázal svou šikovnost, dravost a rychlost. Stopku mu musel vystavit Coburn, který si jde odpočinout na dvě minuty za podražení.
     
    26:58
    Přesilovka Slovenska nezačala vůbec dobře, do samostatné akce se řítil Turris a fantastický Laco dokázal zasáhnout levým betonem. Slovenská obrana hodně zaspala a může děkovat svému strážci svatyně.
     
    27:56
    Přesilovka se Slovákům vůbec nedaří, o nějakém soustavnějším tlaku nemůže být řeč.
     
    28:20
    Kanada je v plném počtu a Laco musel znovu zakročit. Tentokrát na něj pálil z levého kruhu Chimera, slovenský mág má kotouč ve své moci.
     
    28:42
    Další nebezpečná akce Kanady a byl u toho opět aktivní Schenn. Ten si dnes připsal několik dobrých šancí, výjimkou není ani tato. Puk si rovnal na hokejku, jenže přestřeluje Lacovu klec.
     
    29:27
    Halou znovu proudí mexická, v tomto případě spíše slovenská vlna. Fanoušci si přejí gól, ale stále se to nedaří.
     
    30:27
    Tak ani Miro Šatan neměl potřebné štěstí, tohle byla přesně jeho pozice, ze které dává ve Slovanu Bratislava góly. Prostor mezi kruhy volný, Scrivens nic netušící a nevidící, puk však končí těsně vedle jeho brány.
     
    30:46
    Kadri je vyloučen za vysokou hůl, Slovensko může pokračovat ve své aktivitě.
     
    31:39
    Ne, ani tohle nekončí gólem. Pánik se jen smutně podival na Scrivense, gólman Edmontonu Oilers chytá skutečně parádně a nyní ucpal všechny prostory ve své bráně.
     
    32:24
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se to povedlo, Slováci využívají přesilovku. Tvrdou bombu od modré vyslal obránce KAROL SLOBODA a pro vítkovického beka je to vůbec první gól v národním týmu. Trefil se přesně za Scrivensova záda a konečně tak odčaroval jeho kouzlo. Dobrou práci odvedl také Šatan, který dobře clonil v brankovišti. Asistence: Michel Miklík.
     
    » Slováci otevírají skóre utkání.
     
    33:37
    Hala je samozřejmě ve varu a Miro Šatan si dnes gól určitě zasloužil.
     
    34:57
    Na druhé straně měl obrovskou šanci Kadri, který mohl odčinit svůj nedávný přestupek proti pravidlům, z mezikruží však trefuje jen Lacovo rameno. Od něj se puk odrazil a obrana Slovenska jej uklidila do bezpečí.
     
    35:39
    Kanada evidentně přidala na pohybu, není na co čekat. Včera prohra s Francií, dnes to také není žádná slava.
     
    36:14
    Slováky však drží Ján Laco, který pochytal již devatenáct střeleckých pokusů.
     
    36:48
    Kanada tlačí, chce s tímto výsledkem něco udělat a po střele Garrisona to dokonce vypadalo na boční tyč.
     
    37:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, Kanada měla v posledních minutách obrovský tlak, který nakonec zhodnotila. Obránce Garrison vypálil rovnou z voleje a v brankovišti se nejlépe zorientoval JOEL WARD, který poprvé v zápase překonal brankáře Laca. Ten vůbec nic neviděl a na teč protihráče neměl šanci zareagovat. Asistence: Jason Garrison.
     
    » Ward jako první překonává Laca.
     
    39:00
    Už se hraje poslední minuty druhé třetiny, která byla znovu velmi rušná.
     
    39:37
    Nikdo nechce udělat chybu, Slovensko s rozehrávkou rozhodně nikam nepospíchá.
     
    39:52
    Střela Marinčina končí v ochranné síti, ještě jedno buly před Scrivensem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 21:20.
     
    Střely na bránu po druhé periodě:

    23:17 (13:9, 10:8)
     
    I v této pasáži utkání jsme sledovali pěkné hokejové momenty. Dobrou šanci měl těsně před polovinou zápasu Turris, který se řítil sám na Laca, ale nezakončil přesně. To na druhé straně udeřilo z přesilovky, svižnou střelu Slobody tečoval kapitán Miroslav Šatan – 0:1. Kanada si však začala uvědomovat, že takhle by to dál nešlo a výrazně zvýšila aktivitu. Z obrovského tlaku vytěžila vyrovnání, střelu Garrisona tečoval do Lacovy brány Ward. Tak tedy po čtyřiceti minutách registrujeme výsledek 1:1.
     
    Aktéři dnešního posledního zápasu se vrací na led, za pár chvil odstartuje třetí třetina.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Scrivens při pokusu o rozehrávku předvedl poněkud neobratný kousek. Povalil jednak sebe a také překlopil celou svou bránu. Tohle se často nevidí.
     
    40:57
    Každopádně se pokračuje v útočném pásmu Slovenska, které se snaží vymyslet nějakou zajímavou akci.
     
    41:37
    Tak nakonec je zde změna u prvního slovenského gólu, trefil se přeci jen Karol Sloboda. Miroslav Šatan kotouč netečoval.
     
    42:48
    Hra se příliš často kouskuje, nikdo nechce udělat za nerozhodného stavu chybu.
     
    43:27
    Slováci se snaží bránit střední pásmo a občas vyrazit do nějakého přečíslení.
     
    44:16
    Nebezpečná střela Viedenského končí v lapačce kanadského brankáře.
     
    45:37
    Oba týmy si připsaly po jedné tutovce. Nejprve orazítkoval břevno Lacovy brány Monahan a následně se do rychlého brejku řítil Pánik, který navíc vystřelil z dobré pozice. Scrivens předvedl důležitý zákrok.
     
    47:07
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je pro slovenské hokejisty hodně ledová sprcha. CODY HODGSON byl sám na modré čáře, najel si na pravý kruh a svižnou ranou vymetl horní růžek Lacovy brány. Trefil to opravdu přesně, Kanada tak rázem vede. Asistence: Jason Garrison, Nazem Kadri.
     
    » Hodgson otáčí průběh zápasu – 2:1.
     
    48:07
    Teď jsou na tahu Slováci, aby se s výsledkem pokusili něco udělat.
     
    48:27
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Marcinko je potrestán za krosček, Gudbranson vyfasoval trest za hrubost.
     
    49:37
    Rozhodčí signalizují další trest, vypadá to na slovenského hráče.
     
    50:04
    Je to skutečně tak, za hákování putuje na trestnou Čerešnák. Ve výsledku to znamená přesilovku 4/3.
     
    50:47
    Kanada ji zahájila ofenzivně, rána Kadriho mířila těsně vedle Lacovy brány.
     
    51:15
    Teď už Laco musel zasáhnout, prudký pokus na něj vyslal obránce Bieksa.
     
    52:09
    Slovensko je v plném počtu, těžké momenty přečkalo bez výraznějších problémů.
     
    52:39
    Diváci si přejí vyrovnání, ale Kanada v posledních minutách nepouští Slováky do žádných střeleckých pokusů.
     
    53:26
    Čas běží a Slovensko se těžce prokousává hustým obranným valem. Kanada si pečlivě střeží slovenské střelce.
     
    54:37
    Vytlučené bloky, jak jinak nazvat střelu Miroslava Šatana, která končí v ochranné síti. Stále je obrázek hry stejný, Slovensko tlačí, ale naráží na pevnou kanadskou tvrz.
     
    56:00
    Do konce třetí třetiny chybí čtyři minuty a Slovensko zakládá další útočnou akci.
     
    56:56
    Tatar si najížděl před Scrivensovu bránu a snažil se zakončit bekhendem. Žádný úspěch to však nepřineslo.
     
    57:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle už bude pro Slováky nesmírně složité, kapitán Kanady KEVIN BIEKSA vystřelil od modré čáry a Nagy si puk nešťastně srazil do vlastní sítě. Laco byl venku z brány a nestihl se vrátit do klasického postavení. Asistence: Kyle Turris.
     
    » Kanada si vytváří dvoubrankový náskok.
     
    58:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    To už je pro Slováky příliš krutý výsledek. Bohužel přestali v samotném závěru hrát a toho dokonale využil střelou z pravého kruhu JOEL WARD. Laco znovu neměl žádnou šanci reagovat na přesný pokus mířící k jeho pravé tyčce. Asistence: Alex Burrows, Tyler Myers.
     
    » Ward potvrzuje výhru.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Martin Marinčin (Slovensko) – Kyle Turris (Kanada)
     
    Střely na bránu celkem:

    28:24 (13:9 10:8, 5:7)
     
    Slovensko stejně jako včera nehrálo špatné utkání, jenže z něj nezískalo ani bod. S Kanadou hrálo dlouho vyrovnanou partii, pak však přišel útlum a tři branky v síti Laca znamenají porážku 4:1. Jak již bylo řečeno, výkon to nebyl špatný, šance byly, ale překonat Scrivense jen jednou je prostě a jednoduše málo. Kanada ve třetí části uštědřila soupeři lekci z produktivity a připisuje si do tabulky tři důležité body. Upřímně řečeno, po nevydařeném zápase s Francií se budou hodit.
     
    Dnešní utkání sledovalo 6200 diváků.
     
    Tolik tedy z haly Čižovka, kde dnešní bohatý program končí. Zítra však pokračuje šesticí zápasů a budeme samozřejmě u toho. Jak v Minsk Areně, tak i zde. Díky za pozornost, z Běloruska zase na počtenou. (23:57:17)
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 38. Ward (Garrison), 48. Hodgson (Garrison, Kadri), 58. Bieksa (Turris), 59. Ward (Burrows, Myers) – 33. Sloboda (Miklík)


    Kanada: Scrivens (Reimer) – Coburn, Myers, Bieksa (C), Garrison, Ellis, Gudbranson, Rielly – Schenn, Burrows, Mackinnon – Turris, Read, Chimera – Hodgson, Brouwer, Kadri – Huberdeau, Monahan, Ward – Scheifele. (náhradník: Justin Peters). Trenér: Dave Tippett.
    Slovensko: Laco (Janus) – Sloboda, Ďaloga, Marinčin, Čerešňák, Švarný, Valach, Brejčák – Šatan (C), Hrivík, Nagy – Miklík, Marcinko, Tybor – Pánik, Viedenský, Tatar – Skokan, Šťastný, Mikúš (40. Réway). (náhradník: Július Hudáček). Trenér: Vladimír Vůjtek.

    Rozhodčí: Nord (SWE), Olenin (RUS) – Puolakka (FIN), Suominen (FIN)

    Diváci: 6200
    bahis siteleri