Itálie – Dánsko 1:4 (kon.) | Německo – Finsko 0:4 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:2 (kon.)
Kazachstán – Lotyšsko 4:5 (kon.)
konec
Kazachstán
4:5 (2:1, 2:3, 0:1)
Lotyšsko
Úterý 13.05.2014, 19:45Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:38
    No a nakonec jde na trestnou lavici Kazach. Alexej Vasilčenko vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Šance na srovnání pro jeho tým tak malinko klesá.
     
    52:30
    ...a ta končí bohužel vyloučením. Musím však podotknout, že zákrok nebyl nikterak vážný. O faul se spíše jednalo záhy ze strany kazašského hráče. Leč, rozhodčí mluví jasně, Andris Džerinš (LAT) a dvě minuty za držení hole.
     
    38:17
    Pozor. Lotyši jdou do tří. Na dvě minuty je vyloučen Zemgus Girgensons (LAT) za zdržování hry. Vyhodil kotouč mimo hrací plochu bez cizího dotyku.
     
    37:39
    Herberts Vasiljevs (LAT) teď odchází na trestnou lavici, kam ho poslal za velmi diskutabilní zákrok jeden ze dvou hlavních rozhodčích tohoto zápasu. Kazaši hrají již pátou přesilovku, ještě však žádnou nevyužili.
     
    33:04
    Talgat Žajlauov (KAZ) se nejprve hnal na Masalskise, jenže po zakončení fauloval lotyšského brankáře. Uvidíme tak málo vídanou hru třech proti třem.
     
    32:32
    Miks Indrašis (LAT) to nyní přehnal s agresivitou a je vyloučen za sekání. Kazaši tak budou mít k dispozici přesilovku 4 na 3.
     
    32:01
    Vyloučeni jsou. Za Lotyše odsedí dvě minuty za hrubost Mikelis Redlihs (LAT), za Kazachy to potom bude jejich kapitán Nikolaj Antropov (KAZ).
     
    28:03
    První přesilovku si zahrají také Lotyši. Andrej Litviněnko (KAZ) po své chybě v rozehrávce musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Je vyloučen za hákování.
     
    25:38
    Nakonec se bude vylučovat. Za nedovolené bránění odchází pykat Roberts Lipsbergs (LAT). Čtvrtá početní výhoda pro Kazachy.
     
    14:41
    Lotyšům první gól spíše uškodil. Kristaps Sotnieks (LAT) vyhodil kotouč mimo hřiště, aniž by ho někdo tečoval. Odchází pykat na dvě minuty za zdržování hry. Třetí přesilovka pro Kazachy.
     
    10:27
    Po několika kazašských pokusech se bude opět vylučovat. A opět na lotyšské straně. Jekabs Redlihs (LAT) bude pykat na dvě minuty za držení.
     
    06:00
    Starčenko se hnal sám na Masalskise, byl ovšem faulován Alexandersem Niživijsem (LAT). Trestné střílení nařízeno ovšem není. Lotyšský hráč je vyloučen za hákování.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jakub Mezlík

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 5. Žajlauov (Semjonov), 20. Rymarev (Savčenko, Antropov), 40. Antropov (Dallman), 40. Blochin (Dallman) – 2. Indrašis (Štals, J. Redlihs), 24. Kulda (M. Redlihs, Keninš), 30. Kulda (Indrašis), 35. M. Redlihs (Sotnieks, Daugavinš), 44. Štals (Galvinš)


    Kazachstán: Jeremejev (Ivanov) – Litviněnko, Dallman, Savčenko, Lakiza, Vasilčenko, Kazancev, Semjonov, Blochin – Starčenko, Antropov, Rymarev – Upper, Puškarjov, Romanov – Žajlauov, Gavrilin, Krasnoslobodcev – Panšin, Spiridonov, Rachmanov.
    Lotyšsko: Masalskis (Gudlevskis) – Gavlinš, Kulda, Sotnieks, Pujacs, J. Redlihs, Jass, Lavinš – Daugavinš, M. Redlihs, Keninš – Štals, Girgensons, Indrašis – Vasiljevs, Niživijs, Cipulis – Džerinš, Lipsbergs, Meija – Berzins.

    Rozhodčí: Igor Dremelj (SLO), Markus Vinnerborg (SWE) – Vít Lederer (CZE), Joep Leermakers (NED).
    bahis siteleri