Itálie – Dánsko 1:4 (kon.) | Německo – Finsko 0:4 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:2 (kon.)
Kazachstán – Lotyšsko 4:5 (kon.)
konec
Kazachstán
4:5 (2:1, 2:3, 0:1)
Lotyšsko
Úterý 13.05.2014, 19:45Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:22
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Minsk Arena je v ráži, Lotyši si totiž berou vedení zpět! JURIS ŠTALS se dostal do pozice na levém křídle, odkud vypálil. Jeho ránu přizvedl za záda bezmocného Jeremejeva nešťastnou tečí obránce Kazancev. Asistence: Guntis Galvinš.
     
    39:55
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. Kazaši dnes dávají branky do šatny! JEVGENIJ BLOCHIN si našel odražený kotouč po střele Dallmana a doklepl ho přímo za záda bezmocného Masalskise. Asistence: Kevin Dallman.
     
    39:11
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Kazaši dvojnásobnou početní výhodu nakonec využívají. Po mnoha šancích dorazil střelu Kevina Dallmana NIKOLAJ ANTROPOV. Kazašský kapitán tak snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Kevin Dallman.
     
    34:07
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Šance střídala šanci. Ovšem Kazaši zapomněli na to, že z trestné lavice skočil MIKELIS REDLIHS, kterého do samostatného úniku vyslal krásným pasem Sotnieks. Lotyšský forvard zvolil střelu mezi betony. No a byla úspěšnou volbou! Asistence: Kristaps Sotnieks, Kaspars Daugavinš.
     
    29:51
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    No a Lotyši svou první přesilovku po zásluze využívají! Po velkém tlaku a několika šancích nabil Indrašis na modrou ARTURSI KULDOVI a lotyšský zadák střílí ranou nad Jeremejevův beton svůj druhý gól v utkání. Asistence: Miks Indrašis.
     
    23:41
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Hokejová paráda s velkým P! Lotyši předvedli snovou akci a srovnávají skóre. Po přechodu do útočného pásma nejprve Keninš našel hůl Mikelise Redlihse, který ukázal obrovský přehled a po naznačené střele přihrál do prázdné branky ARTURSI KULDOVI. Ten již jen nastavil hůl a skóruje. Asistence: Mikelis Redlihs, Ronalds Keninš.
     
    19:45
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    No to jsou věci! Kazaši dávají takzvaný gól do šatny. Po přihrávce od Savčenka se o něj krásnou střelou z pravého křídla JEVGENIJ RYMAREV. Trefil přesně nad Masalskisovo rameno. Asistence: Roman Savčenko, Nikolaj Antropov.
     
    04:43
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. O to se postaral hráč, který měl poslední šanci svého celku. TALGAT ŽAJLAUOV dostal nádherný pas od Semjonova a uháněl sám na branku. Poté si počkal na pohyb Masalskise a po blafáku do bekhendu v poklidu zasunul pod padajícího lotyšského brankáře. Asistence: Maxim Semjonov.
     
    01:15
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Na opačné straně udeřili Lotyši! Po rychlé kombinaci předložil Štals do šance MIKSU INDRAŠISOVI a ten krásnou střelou na Jeremejevovo rameno otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Juris Štals, Jekabs Redlihs.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Jakub Mezlík

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 5. Žajlauov (Semjonov), 20. Rymarev (Savčenko, Antropov), 40. Antropov (Dallman), 40. Blochin (Dallman) – 2. Indrašis (Štals, J. Redlihs), 24. Kulda (M. Redlihs, Keninš), 30. Kulda (Indrašis), 35. M. Redlihs (Sotnieks, Daugavinš), 44. Štals (Galvinš)


    Kazachstán: Jeremejev (Ivanov) – Litviněnko, Dallman, Savčenko, Lakiza, Vasilčenko, Kazancev, Semjonov, Blochin – Starčenko, Antropov, Rymarev – Upper, Puškarjov, Romanov – Žajlauov, Gavrilin, Krasnoslobodcev – Panšin, Spiridonov, Rachmanov.
    Lotyšsko: Masalskis (Gudlevskis) – Gavlinš, Kulda, Sotnieks, Pujacs, J. Redlihs, Jass, Lavinš – Daugavinš, M. Redlihs, Keninš – Štals, Girgensons, Indrašis – Vasiljevs, Niživijs, Cipulis – Džerinš, Lipsbergs, Meija – Berzins.

    Rozhodčí: Igor Dremelj (SLO), Markus Vinnerborg (SWE) – Vít Lederer (CZE), Joep Leermakers (NED).
    bahis siteleri