Most – Litvínov 0:0 (zruš.) | Třinec – Liberec 6:2 (kon.) | Chomutov – Litoměřice 3:2 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 3:4 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Francie 6:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 31.07.2014, 17:00 • WERK ARENA Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:16
    Oceláři si po dlouhé době zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici pomalu odjíždí Petr Kica, který odpyká další trest pro hráčskou lavici. Liberečtí již podruhé v tomto utkání špatně střídali.
     
    46:09
    Liberec opět dostává výhodu jednoho muže v poli. Na trestnou lavici putuje Erik Hrňa, který hákoval jednoho z hostujících hráčů.
     
    43:56
    Třetí přesilovka pro hosty. Na trestnou lavici usedl Lukáš Galvas, který vyhodil kotouč z vlastní třetiny až do hlediště. Dvě minuty . zdržování hry.
     
    32:07
    Liberec si zahraje druhou početní výhodu. Na trestnou lavici odchází Rostislav Klesla, odsedí dvě minuty za hákování.
     
    24:40
    Přesilovka pro domácí, na trestnou lavici usedá liberecký Martin Škoula, odpyká dvě minuty za hákování.
     
    11:03
    Po domácích si přesilovou hru zahrají také Bílí Tygři. Na trestnou lavici usedá Rostislav Marosz, jenž se provinil sekáním.
     
    08:41
    Oceláři si zahrají první přesilovku. Liberci se nepovedlo střídání a hrál v šesti. Dvouminutový trest pro hráčskou lavici odpyká Matěj Psotka.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Adamský (Polanský, Pisárik), 8. Hrňa, 26. Gašparovič (Adamský), 35. Dravecký, 41. Žejdl (Rákos, Kindl), 54. Žejdl – 33. Skalický (Škoula), 46. Říha (Bartek, Bulík)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla, Pisárik, Foltýn, Zíb, Galvas, Nosek, Heider – Adamský, Polanský, Gašparovič – Kindl, Žejdl, Rákos – Chmielewski, Marosz, Dravecký – Hrňa, Matuš, Cienciala
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Výtisk, Gřegořek, Škoula, Plutnar, Derner, Voráček, Šimek, Říha – Víšek, Bulík, Bartek, Krenželok, Skalický, Urban, Vlach, Jelínek, Bulíř, Kica, Jonák, Psota

    Rozhodčí: Trombik, Mikula – Lederer, Tošenovjan
    bahis siteleri