Most – Litvínov 0:0 (zruš.) | Třinec – Liberec 6:2 (kon.) | Chomutov – Litoměřice 3:2 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 3:4 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Francie 6:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 31.07.2014, 17:00 • WERK ARENA Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět skórují, jejich vedení je už čtyřbrankové! Liberečtí sice drželi útočnou třetinu, na modré ale zaváhal Plutnar, čehož dokázal plně zužitkovat LUKÁŠ ŽEJDL! Třinecký forward se dostal do sólového úniku, střelou mezi betony pošesté překonal brankáře Lašáka! Bez asistence.
     
    53:21
    To akce druhé domácí formace už Lašáka pořádně potrápila! Nejprve chtěl hostujícího brankáře překonat Rákos, jeho pokus ale Lašák vyrazil. K volnému kotouči se pak dostal Žejdl, ani on si ale na libereckého muže v masce nepřišel.
     
    49:16
    Oceláři si po dlouhé době zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici pomalu odjíždí Petr Kica, který odpyká další trest pro hráčskou lavici. Liberečtí již podruhé v tomto utkání špatně střídali.
     
    46:09
    Liberec opět dostává výhodu jednoho muže v poli. Na trestnou lavici putuje Erik Hrňa, který hákoval jednoho z hostujících hráčů.
     
    45:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři korigují skóre! Po delších trablích v rozehrávce se za domácí obrannou linii dokázal dostat JIŘÍ ŘÍHA, který pohybem rameny oklamal Hamerlíka a prostřelil ho pod vyrážečkou! Asistence: Martin Bartek, Tomáš Bulík.
     
    43:56
    Třetí přesilovka pro hosty. Na trestnou lavici usedl Lukáš Galvas, který vyhodil kotouč z vlastní třetiny až do hlediště. Dvě minuty . zdržování hry.
     
    42:07
    Oceláři mohli vsítit šestou branku! Radim Matuš pálil kousek za modrou čárou, svým prudkým projektilem trefil břevno Lašákovy svatyně! Následná dorážka Hrni mířila mimo odkrytou branku.
     
    40:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle přenesli hru na druhou stranu a slaví pátou branku v Lašákově síti. Po chybě jednoho z hostujících obránců se domácí dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které, po pasu Daniela Rákose, střelou do odkryté branky zakončil LUKÁŠ ŽEJDL! Asistence: Daniel Rákos, Denis Kindl.
     
    34:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté pak ale zcela propadli na modré čáře a Oceláři opět odskakují na rozdíl tří branek! Do sólového úniku se dostal VLADIMÍR DRAVECKÝ, před Lašákem zahýbal rameny a zasunul puk mezi betony hostujícího gólmana! Bez asistence.
     
    32:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři dokázali využít přesilovku a snížit manko na dvě branky. Pohlednou kombinaci na jeden dotek završil DANIEL SKALICKÝ, jenž střílel do zcela odkryté branky! Hamerlík byl bez šance. Asistence: Martin Škoula.
     
    32:07
    Liberec si zahraje druhou početní výhodu. Na trestnou lavici odchází Rostislav Klesla, odsedí dvě minuty za hákování.
     
    31:47
    Dobrá akce Michaela Foltýna! Domácí bek si troufl obehrát bránícího hráče a vydal se až k Lašákovi. Foltýn pálil mezi betony, Lašák měl co dělat, aby udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    25:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do tříbrankového trháku! Martin Adamský zpoza branky našel zcela nehlídaného JAKUBA GAŠPAROVIČE, který měl dostatek času na to, aby vykoupal Lašáka a poslal kotouč do odkryté branky! Asistence: Martin Adamský.
     
    24:40
    Přesilovka pro domácí, na trestnou lavici usedá liberecký Martin Škoula, odpyká dvě minuty za hákování.
     
    24:40
    Obrovská šance Třince! Jako blesk z čistého nebe se před Lašákem objevila trojice domácích, ani jeden z nich ale nedokázal poslat kotouč za ležícího Lašáka!
     
    17:56
    To, co se první pětce domácích nepovedlo před malým okamžikem, teď předvedli v celé kráse! Polanský pasem skrz dva bránící hráče vyslal do sóla Martina Adamského, ten se ale před Lašákem ukličkoval a nakonec jen zametl puk do lapačky hostujícího brankáře.
     
    14:11
    Krásná kombinace Liberce a ještě lepší zákrok Hamerlíka! Akci na jeden dotek zakončoval Petr Kica, Hamerlík však lvím skokem dokázal zastavit kotouč, který už letěl do odkryté branky!
     
    11:03
    Po domácích si přesilovou hru zahrají také Bílí Tygři. Na trestnou lavici usedá Rostislav Marosz, jenž se provinil sekáním.
     
    08:41
    Oceláři si zahrají první přesilovku. Liberci se nepovedlo střídání a hrál v šesti. Dvouminutový trest pro hráčskou lavici odpyká Matěj Psotka.
     
    07:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích a Oceláři vedou 2:0! Po vyhraném vhazování si kotouč ve vlastní třetině přebral ERIK HRŇA a vydal se vstříc Lašákovi. Hrňovi ještě sekundoval Cienciala, Hrňa ale zvolil samostatné zakončení a efektní kličkou poslal kotouč za bezmocného Lašáka! Bez asistence.
     
    03:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu! Historicky první branku Ocelářů v nové aréně zaznamenává MARTIN ADAMSKÝ! Ten se výborně postavil na pravý kruh pro vhazování, zpoza branky jej našel Jiří Polanský, a pro Adamského nebyl problém poslat kotouč do horního rohu Lašákovy branky! Asistence: Jiří Polanský, Alex Pisárik.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Adamský (Polanský, Pisárik), 8. Hrňa, 26. Gašparovič (Adamský), 35. Dravecký, 41. Žejdl (Rákos, Kindl), 54. Žejdl – 33. Skalický (Škoula), 46. Říha (Bartek, Bulík)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla, Pisárik, Foltýn, Zíb, Galvas, Nosek, Heider – Adamský, Polanský, Gašparovič – Kindl, Žejdl, Rákos – Chmielewski, Marosz, Dravecký – Hrňa, Matuš, Cienciala
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Výtisk, Gřegořek, Škoula, Plutnar, Derner, Voráček, Šimek, Říha – Víšek, Bulík, Bartek, Krenželok, Skalický, Urban, Vlach, Jelínek, Bulíř, Kica, Jonák, Psota

    Rozhodčí: Trombik, Mikula – Lederer, Tošenovjan
    bahis siteleri