Most – Litvínov 0:0 (zruš.) | Třinec – Liberec 6:2 (kon.) | Chomutov – Litoměřice 3:2 (kon.)
Plzeň – Motor ČB 3:4 (1:2 po s.n.) | Jihlava – Francie 6:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 0:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 31.07.2014, 17:00 • WERK ARENA Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři opět skórují, jejich vedení je už čtyřbrankové! Liberečtí sice drželi útočnou třetinu, na modré ale zaváhal Plutnar, čehož dokázal plně zužitkovat LUKÁŠ ŽEJDL! Třinecký forward se dostal do sólového úniku, střelou mezi betony pošesté překonal brankáře Lašáka! Bez asistence.
     
    45:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři korigují skóre! Po delších trablích v rozehrávce se za domácí obrannou linii dokázal dostat JIŘÍ ŘÍHA, který pohybem rameny oklamal Hamerlíka a prostřelil ho pod vyrážečkou! Asistence: Martin Bartek, Tomáš Bulík.
     
    40:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle přenesli hru na druhou stranu a slaví pátou branku v Lašákově síti. Po chybě jednoho z hostujících obránců se domácí dostali do přečíslení dvou proti jednomu, které, po pasu Daniela Rákose, střelou do odkryté branky zakončil LUKÁŠ ŽEJDL! Asistence: Daniel Rákos, Denis Kindl.
     
    34:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté pak ale zcela propadli na modré čáře a Oceláři opět odskakují na rozdíl tří branek! Do sólového úniku se dostal VLADIMÍR DRAVECKÝ, před Lašákem zahýbal rameny a zasunul puk mezi betony hostujícího gólmana! Bez asistence.
     
    32:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři dokázali využít přesilovku a snížit manko na dvě branky. Pohlednou kombinaci na jeden dotek završil DANIEL SKALICKÝ, jenž střílel do zcela odkryté branky! Hamerlík byl bez šance. Asistence: Martin Škoula.
     
    25:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do tříbrankového trháku! Martin Adamský zpoza branky našel zcela nehlídaného JAKUBA GAŠPAROVIČE, který měl dostatek času na to, aby vykoupal Lašáka a poslal kotouč do odkryté branky! Asistence: Martin Adamský.
     
    07:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce domácích a Oceláři vedou 2:0! Po vyhraném vhazování si kotouč ve vlastní třetině přebral ERIK HRŇA a vydal se vstříc Lašákovi. Hrňovi ještě sekundoval Cienciala, Hrňa ale zvolil samostatné zakončení a efektní kličkou poslal kotouč za bezmocného Lašáka! Bez asistence.
     
    03:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otevírají skóre zápasu! Historicky první branku Ocelářů v nové aréně zaznamenává MARTIN ADAMSKÝ! Ten se výborně postavil na pravý kruh pro vhazování, zpoza branky jej našel Jiří Polanský, a pro Adamského nebyl problém poslat kotouč do horního rohu Lašákovy branky! Asistence: Jiří Polanský, Alex Pisárik.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 4. Adamský (Polanský, Pisárik), 8. Hrňa, 26. Gašparovič (Adamský), 35. Dravecký, 41. Žejdl (Rákos, Kindl), 54. Žejdl – 33. Skalický (Škoula), 46. Říha (Bartek, Bulík)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla, Pisárik, Foltýn, Zíb, Galvas, Nosek, Heider – Adamský, Polanský, Gašparovič – Kindl, Žejdl, Rákos – Chmielewski, Marosz, Dravecký – Hrňa, Matuš, Cienciala
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Výtisk, Gřegořek, Škoula, Plutnar, Derner, Voráček, Šimek, Říha – Víšek, Bulík, Bartek, Krenželok, Skalický, Urban, Vlach, Jelínek, Bulíř, Kica, Jonák, Psota

    Rozhodčí: Trombik, Mikula – Lederer, Tošenovjan
    bahis siteleri