Poruba 2011 – Opava 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 6:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 13.08.2014, 19:15 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    Skončilo druhé utkání porubského turnaje O pohár RT TORAX, v něm si favorizovaní hokejisté Havířova bez problémů poradili s druholigovým Přerovem, který zdolali zaslouženě a tenisově 6:1. (21:27:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    57:23
    Festival vyloučení znovu pokračuje. Tentokrát se nedovoleným zákrokem provinil Zdeněk Sedlák, který vidí 2 minuty za podražení. Havířov hraje přesilovku 4 na 3.
     
    56:27
    Ta ale neměla příliš dlouhého trvání. Jan Maruna nechtěně zasáhl jednoho z protihráčů a už putuje na lavici hanby s dvouminutovým trestem za vysokou hůl. Hraje se 4 na 4.
     
    55:46
    Jaroslav Tomeček inkasuje 2 minuty za držení protihráče, když zastavil jednoho z unikajících havířovských hokejistů. Uvidíme tak další přesilovku v podání AZetu.
     
    52:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tento gól si obrana Přerova příliš za rámeček nedá. Před Sklenářem totiž nechala úplně osamoceného MARTINA JAKÚBKA, který jen silou plácl do puku a trefil se naprosto přesně do horního prostoru zubří klece. Asistence: Jakub Šlahař.
     
    49:45
    David Klimša je dalším dnešním hříšníkem. Rozhodčí Mikula mu uděluje menší trest za hákování. Přerov má další možnost alespoň kosmeticky upravit výsledek.
     
    48:46
    Daneček nyní při riskantním výletu z branky ztratil masku, čímž pobavil přítomné diváky. Hra je okamžitě přerušena.
     
    47:35
    Třetí část zatím tolik zajímavých momentů nenabízí, utkání se už víceméně dohrává.
     
    44:07
    A k dispozici navíc mají přesilovku. Na trestnou lavici odchází za zbytečný útočný faul havířovský Michal Sztefek – 2 minuty za držení protihráče.
     
    43:29
    Tomečkovu tvrdou střelu od modré málem stačil tečovat Goiš, To vypadalo velmi nebezpečně, Zubři se znovu začínají osmělovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá dvacetiminutovka, která znovu patřila prvoligovému Havířovu, který zaslouženě navýšil své vedení už na 5:1. Zdá se, že je tak o vítězi tohoto klání rozhodnuto, i když v hokeji se může stát cokoliv, a tak si raději počkejme na třetí dějství, které odstartuje přibližně ve 20:54.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov navyšuje své vedení už na hrozivě vypadajících 5:1. MICHAL SZTEFEK se sice rozjel pomalu, ale přesnou střelou k tyči nedal zmrazenému Sklenářovi prakticky žádnou šanci.
     
    38:54
    David Kudělka fauloval unikajícího Sztefka a rozhodčí Mikula neváhá s odpískáním trestného střílení!
     
    37:55
    Říčka svým jedovatým pokusem nastřelil horní tyč, ačkoliv se havířovští hokejisté očividně dožadují gólu.
     
    34:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov však zůstal u puku a za dalších deset sekund se už raduje z gólu. Jakúbek našel u druhé tyče střelce MARKA LOSKOTA, jenž se v takových okamžicích nemýlí a z první poslal puk přesně pod horní tyč. Asistence: Martin Jakúbek, Jan Maruna.
     
    34:44
    Krásná akce v podání Havířova, Jakúbek přebruslil přerovskou obranu a posílal puk ke druhé tyče na najetého Sztefka, ten ale ztroskotal na výborně chytajícím Sklenářovi.
     
    32:18
    Havířovští vyšachovali přerovskou obranu, která nechala v předbrankovém prostoru úplně volného Říčku, jenž nevyužil šikovné Klimšovy nahrávky a poslal puk jen těsně mimo tři tyče.
     
    28:20
    Na trestnou lavici usedá jubilejní desátý hráč Přerova, 2 minuty za hákování uviděl Radomír Pala. Tentokrát však šlo o velice přísné vyloučení. Každopádně AZet si zahraje další přesilovku.
     
    26:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak i přerovští hokejisté se nakonec dočkali snížení, jak jinak než v přesilové hře. Palovu tvrdou střelu od modré dokázal před Danečkem tečovat ZDENÉK SEDLÁK a Zubři jsou rázem zpátky v utkání. Asistence: Radomír Pala, Jiří Osina.
     
    25:45
    Při hře pět na pět se prakticky nehraje, dalším z řady vyloučených je Jan Maruna, který vidí 2 minuty za podražení. Přerov čeká krátká přesilovka 4 na 3.
     
    23:58
    Tak nakonec ne, Radomír Pala totiž neudržel nervy na uzdě a je rovněž vyloučen. Netradičně na 2 minuty za nesportovní chování. Pokračuje se tak 4 na 4.
     
    23:58
    Havířovský obránce Jiří Klimíček inkasuje 2 minuty za napadení. Přerov si zahraje přesilovou hru.
     
    23:45
    Říčka zůstal úplně sám před Sklenářem, rychle vystřelil, přerovský gólman však jeho pokus vytěsnil mimo prostor tří tyčí.
     
    21:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá už třetí přesilovou hru. Na modré napřáhl Jiří Krisl a DANIEL GRACA následně předvedl ukázkovou práci na brankovišti, když dokázal jeho pokus ztečovat za záda bezmocného Sklenáře. Asistence: Jiří Krisl, Martin Jakúbek.
     
    20:44
    Havířov začal druhou část náporem a hned je z toho faul. Na trestnou lavici usedá Dominik Mašíček – 2 minuty za hákování. Přesilovka pro AZet.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:04.
     
    V úvodní třetině, která přinesla celkem dvanáctku vyloučených, byl aktivnější Havířov, který to dokázal potvrdit i dvěma přesilovkovými góly. V závěru třetiny však zlobili také Zubři, své šance ale využít nedokázali. Na světelné tabuli tak svítí stav 2:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    V závěru třetiny jsou aktivnější přerovští hokejisté. Snížení měl na holi Miroslav Škumát, trestuhodně však nedokázal přehodit beton ležícího Danečka.
     
    17:04
    Na opačné straně vidí Jaroslav Tomeček 2 minuty za napadení a Jan Kolář 2 minuty za hrubost.
     
    17:04
    Havířovský Michal Foltýn inkasuje od hlavního sudího Mikuly 2+2 minuty za hrubost.
     
    17:04
    Na brankovišti Havířova vznikl obrovský závar, po němž Daneček vychytal snad šest dorážek přerovských útočníků. Vzápětí se za brankou strhla menší pěstní výměna názorů a bude se znovu vylučovat.
     
    16:17
    A z oslabení vznikla rázem výhodná přerovská přesilovka 4 na 3. Tomáš Jiránek inkasuje 2 minuty za sekání. Dokáží Zubři snížit?
     
    15:25
    Síly na ledě se srovnají. S důrazem to u mantinelu přehnal Petr Kanko, který inkasuje 2 minuty za vražení na hrazení. Hraje se 4 na 4.
     
    14:45
    Patnáctá minuta utkání a na přerovské trestné lavici sedí už pátý hráč! S takovou to asi Zubrům příliš nepůjde. Tomáš Vlček vidí 2 minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu. Další přesilovka pro Havířov.
     
    12:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přerovští hokejisté už sice byli ve čtyřech, přesto zatím pykají za svou nedisciplinovanost. Havířov využívá už druhou přesilovku. Na modré napřáhl Turoň, jehož střílenou přihrávku dopravil do branky na brankovišti operující TOMÁŠ JIRÁNEK. Asistence: David Turoň.
     
    12:24
    Havířov má k dispozici 13 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3! Za hákování míří na lavici hanby Zdeněk Sedlák.
     
    10:37
    Budeme sledovat další přesilovou hru. Šimon Kratochvíl obdržel od hlavních sudích dvě minuty za sekání. Uvidíme další gól?
     
    07:52
    Přesilovku si vyzkouší také Přerov. Na trestnou lavici tentokrát usedá havířovský David Turoň – 2 minuty za podražení.
     
    07:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hokejisté Havířova to tentokrát sehráli výborně. Mezi kruhy zůstal nepokrytý ROBERT ŘÍČKA, jenž se v takových momentech prakticky nemýlí a zamířil přesně k levé tyči Sklenářovy branky. Asistence: Radim Haas, Jiří Klimíček.
     
    06:44
    Tomáš Vlček navíc vyřešil celou situaci posunutím branky, za což inkasuje menší trest za zdržování hry. Druhá přesilovka pro AZet.
     
    06:44
    Další tutovka prvoligového celku! Kanko našel u tyče úplně volného Haase, jenž si počkal na vhodný střelecký okamžik, přesto skulinu vedle Sklenářova betonu nenašel.
     
    04:47
    Obrovskou hrubici jednoho z přerovských zadáků mohl potrestat Jan Maruna, jenž se rázem ocitl sám před Sklenářem. Možná byl z této nabídky natolik zaskočen, že trefil jen připraveného gólmana.
     
    03:53
    Havířovským hokejistům se přesilovka vůbec nepovedlo, Zubři se bez problémů ubránili.
     
    01:53
    Rozhodčí Mikula poprvé zvedá pravici, Havířov si zahraje přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Matěj Blinka – 2 minuty za držení protihráče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Lenďák, Graca, Turoň, Foltýn, Repe, Klimíček – Maruna, Klimša, Říčka, Loskot, Šlahař, Pechanec, Haas, Sztefek, Jakúbek, Daneček J., Kanko.

    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Dohnal) – Pala, Osina, Vlček, Mašíček, Kudělka, Tomeček, Šťastný – Goiš, Sedlák, Rajnoch, Skoumal, Šebek, Kratochvíl Š., Blinka, Kolář, Škumát, Sprušil, Kratochvíl M., Kebza.

    Rozhodčí: Mikula, J. Jeřábek – Hlavatý, L. Janda.
     
    Příjemný středeční podvečer, už zanedlouho vstoupí do turnaje O pohár RT TORAX také celky Havířova a Přerova, z jejichž vzájemného souboje vám přineseme informace o důležitých událostech.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.

    Branky a nahrávky: 8. Říčka (Haas, Klimíček), 13. Jiránek (Turoň), 22. Graca (Krisl, Jakúbek), 35. Loskot (Jakúbek, Maruna), 39. Sztefek (TS), 53. Jakúbek (Šlahař) – 27. Sedlák (Pala, Osina)


    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Lenďák, Graca, Turoň, Foltýn, Repe, Klimíček – Maruna, Klimša, Říčka, Loskot, Šlahař, Pechanec, Haas, Sztefek, Jakúbek, Daneček J., Kanko.
    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Dohnal) – Pala, Osina, Vlček, Mašíček, Kudělka, Tomeček, Šťastný – Goiš, Sedlák, Rajnoch, Skoumal, Šebek, Kratochvíl Š., Blinka, Kolář, Škumát, Sprušil, Kratochvíl M., Kebza.

    Rozhodčí: Mikula, J. Jeřábek – Hlavatý, L. Janda
    bahis siteleri