Poruba 2011 – Opava 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 6:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 13.08.2014, 19:15 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    52:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tento gól si obrana Přerova příliš za rámeček nedá. Před Sklenářem totiž nechala úplně osamoceného MARTINA JAKÚBKA, který jen silou plácl do puku a trefil se naprosto přesně do horního prostoru zubří klece. Asistence: Jakub Šlahař.
     
    38:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov navyšuje své vedení už na hrozivě vypadajících 5:1. MICHAL SZTEFEK se sice rozjel pomalu, ale přesnou střelou k tyči nedal zmrazenému Sklenářovi prakticky žádnou šanci.
     
    34:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov však zůstal u puku a za dalších deset sekund se už raduje z gólu. Jakúbek našel u druhé tyče střelce MARKA LOSKOTA, jenž se v takových okamžicích nemýlí a z první poslal puk přesně pod horní tyč. Asistence: Martin Jakúbek, Jan Maruna.
     
    26:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak i přerovští hokejisté se nakonec dočkali snížení, jak jinak než v přesilové hře. Palovu tvrdou střelu od modré dokázal před Danečkem tečovat ZDENÉK SEDLÁK a Zubři jsou rázem zpátky v utkání. Asistence: Radomír Pala, Jiří Osina.
     
    21:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá už třetí přesilovou hru. Na modré napřáhl Jiří Krisl a DANIEL GRACA následně předvedl ukázkovou práci na brankovišti, když dokázal jeho pokus ztečovat za záda bezmocného Sklenáře. Asistence: Jiří Krisl, Martin Jakúbek.
     
    12:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přerovští hokejisté už sice byli ve čtyřech, přesto zatím pykají za svou nedisciplinovanost. Havířov využívá už druhou přesilovku. Na modré napřáhl Turoň, jehož střílenou přihrávku dopravil do branky na brankovišti operující TOMÁŠ JIRÁNEK. Asistence: David Turoň.
     
    07:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hokejisté Havířova to tentokrát sehráli výborně. Mezi kruhy zůstal nepokrytý ROBERT ŘÍČKA, jenž se v takových momentech prakticky nemýlí a zamířil přesně k levé tyči Sklenářovy branky. Asistence: Radim Haas, Jiří Klimíček.

    Branky a nahrávky: 8. Říčka (Haas, Klimíček), 13. Jiránek (Turoň), 22. Graca (Krisl, Jakúbek), 35. Loskot (Jakúbek, Maruna), 39. Sztefek (TS), 53. Jakúbek (Šlahař) – 27. Sedlák (Pala, Osina)


    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Lenďák, Graca, Turoň, Foltýn, Repe, Klimíček – Maruna, Klimša, Říčka, Loskot, Šlahař, Pechanec, Haas, Sztefek, Jakúbek, Daneček J., Kanko.
    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Dohnal) – Pala, Osina, Vlček, Mašíček, Kudělka, Tomeček, Šťastný – Goiš, Sedlák, Rajnoch, Skoumal, Šebek, Kratochvíl Š., Blinka, Kolář, Škumát, Sprušil, Kratochvíl M., Kebza.

    Rozhodčí: Mikula, J. Jeřábek – Hlavatý, L. Janda
    bahis siteleri