Poruba 2011 – Opava 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 6:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:1 (2:0, 3:1, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 13.08.2014, 19:15 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    57:23
    Festival vyloučení znovu pokračuje. Tentokrát se nedovoleným zákrokem provinil Zdeněk Sedlák, který vidí 2 minuty za podražení. Havířov hraje přesilovku 4 na 3.
     
    56:27
    Ta ale neměla příliš dlouhého trvání. Jan Maruna nechtěně zasáhl jednoho z protihráčů a už putuje na lavici hanby s dvouminutovým trestem za vysokou hůl. Hraje se 4 na 4.
     
    55:46
    Jaroslav Tomeček inkasuje 2 minuty za držení protihráče, když zastavil jednoho z unikajících havířovských hokejistů. Uvidíme tak další přesilovku v podání AZetu.
     
    49:45
    David Klimša je dalším dnešním hříšníkem. Rozhodčí Mikula mu uděluje menší trest za hákování. Přerov má další možnost alespoň kosmeticky upravit výsledek.
     
    44:07
    A k dispozici navíc mají přesilovku. Na trestnou lavici odchází za zbytečný útočný faul havířovský Michal Sztefek – 2 minuty za držení protihráče.
     
    28:20
    Na trestnou lavici usedá jubilejní desátý hráč Přerova, 2 minuty za hákování uviděl Radomír Pala. Tentokrát však šlo o velice přísné vyloučení. Každopádně AZet si zahraje další přesilovku.
     
    25:45
    Při hře pět na pět se prakticky nehraje, dalším z řady vyloučených je Jan Maruna, který vidí 2 minuty za podražení. Přerov čeká krátká přesilovka 4 na 3.
     
    23:58
    Tak nakonec ne, Radomír Pala totiž neudržel nervy na uzdě a je rovněž vyloučen. Netradičně na 2 minuty za nesportovní chování. Pokračuje se tak 4 na 4.
     
    23:58
    Havířovský obránce Jiří Klimíček inkasuje 2 minuty za napadení. Přerov si zahraje přesilovou hru.
     
    20:44
    Havířov začal druhou část náporem a hned je z toho faul. Na trestnou lavici usedá Dominik Mašíček – 2 minuty za hákování. Přesilovka pro AZet.
     
    17:04
    Na opačné straně vidí Jaroslav Tomeček 2 minuty za napadení a Jan Kolář 2 minuty za hrubost.
     
    17:04
    Havířovský Michal Foltýn inkasuje od hlavního sudího Mikuly 2+2 minuty za hrubost.
     
    16:17
    A z oslabení vznikla rázem výhodná přerovská přesilovka 4 na 3. Tomáš Jiránek inkasuje 2 minuty za sekání. Dokáží Zubři snížit?
     
    15:25
    Síly na ledě se srovnají. S důrazem to u mantinelu přehnal Petr Kanko, který inkasuje 2 minuty za vražení na hrazení. Hraje se 4 na 4.
     
    14:45
    Patnáctá minuta utkání a na přerovské trestné lavici sedí už pátý hráč! S takovou to asi Zubrům příliš nepůjde. Tomáš Vlček vidí 2 minuty za zdržování hry – vystřelení puku mimo hrací plochu. Další přesilovka pro Havířov.
     
    12:24
    Havířov má k dispozici 13 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3! Za hákování míří na lavici hanby Zdeněk Sedlák.
     
    10:37
    Budeme sledovat další přesilovou hru. Šimon Kratochvíl obdržel od hlavních sudích dvě minuty za sekání. Uvidíme další gól?
     
    07:52
    Přesilovku si vyzkouší také Přerov. Na trestnou lavici tentokrát usedá havířovský David Turoň – 2 minuty za podražení.
     
    06:44
    Tomáš Vlček navíc vyřešil celou situaci posunutím branky, za což inkasuje menší trest za zdržování hry. Druhá přesilovka pro AZet.
     
    01:53
    Rozhodčí Mikula poprvé zvedá pravici, Havířov si zahraje přesilovou hru. Na lavici hanby usedá Matěj Blinka – 2 minuty za držení protihráče.

    Branky a nahrávky: 8. Říčka (Haas, Klimíček), 13. Jiránek (Turoň), 22. Graca (Krisl, Jakúbek), 35. Loskot (Jakúbek, Maruna), 39. Sztefek (TS), 53. Jakúbek (Šlahař) – 27. Sedlák (Pala, Osina)


    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Lenďák, Graca, Turoň, Foltýn, Repe, Klimíček – Maruna, Klimša, Říčka, Loskot, Šlahař, Pechanec, Haas, Sztefek, Jakúbek, Daneček J., Kanko.
    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Dohnal) – Pala, Osina, Vlček, Mašíček, Kudělka, Tomeček, Šťastný – Goiš, Sedlák, Rajnoch, Skoumal, Šebek, Kratochvíl Š., Blinka, Kolář, Škumát, Sprušil, Kratochvíl M., Kebza.

    Rozhodčí: Mikula, J. Jeřábek – Hlavatý, L. Janda
    bahis siteleri