Bochum – Stuttgart 2:0 (kon.) | Stuttgarter Kickers – Dortmund 1:4 (kon.) | Homburg – Mönchengladbach 1:3 (kon.)
FT Braunschweig – Kolín nad Rýnem 0:4 (kon.) | Walldorf – Hannover 1:3 (kon.) | Vik. Köln – Hertha 2:4 (kon.)
Viktoria Berlín – Frankfurt 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Köln
2:4 (0:2)
Hertha BSC
Sobota 16.08.2014, 15:30 • Sportpark Höhenberg (Köln) • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    76
    Hertha právě vstřelila branku!
    Schulz poslal z levé strany míč do šestnáctky, kde došlo k souboji Haraguchiho s domácí obráncem. Japonský záložník Herthy se sice ocitl na zemi, ale prakticky vleže dokázal míč napálit do tyče, odkud se odrazil těsně před bránu, kde u něj byl JULIAN SCHIEBER o malou chvíli dříve než domácí brankář a dokázal ho skluzem dorazit do brány.
     
    67
    Viktoria Köln právě vstřelila branku!
    Ze zápasu bude ještě drama! Hertha ztratila míč na polovině hřiště a domácí toho využili k založení rychlého protiútoku. Dej se hnal s míčem po pravé straně odkud poslal ideální přihrávku na FATIHA CANDANA, který se ve vápně zbavil bránícího hráče a následně zakončil přesně k tyči.
     
    57
    Viktoria Köln právě vstřelila branku!
    Candan dostal dlouhou přihrávku na levou stranu, odkud poslal míč pod sebe na nabíhajícího MIKEHO WUNDERLICHA, který se napřáhl zpoza šestnáctky a parádní střelou na zadní tyč uklidil míč do sítě.
     
    51
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté měli autové vhazování na útočné polovině, po němž přihrál Heitinga před vápno Ronnymu, který z první poslal míč do běhu GENKI HARAGUCHIMU, jenž si míč předkopl kolem vybíhajícího brankáře a z úhlu dokázal balón uklidit do odkryté brány.
     
    41
    Hertha právě vstřelila branku!
    Domácí brankář rozehrával nakrátko a jeho přihrávku vystihl ROY BEERENS, který poslal míč uličkou na Schiebera, jemuž sice skočil pod nohy brankář Pellatz, míč se však odrazil zpátky k Beerensovi, který už měl snadnou práci a balón poslal přes ležícího brankář do odkryté brány.
     
    33
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté vystihli výkop domácího brankáře a k míči se následně dostal RONNY, který se napřáhl z dobrých dvaceti metrů a jeho rána se od břevna odrazila za záda bezmocného Pellatze.

    Martin Švejkar

    Branky: 57. Wunderlich, 67. Candan – 33. Ronny, 41. Beerens, 51. Haraguchi, 76. Schieber

    Karty:   62. Candan (VKL), 90. Reiche (VKL) – 90. Kraft (HER)


    FC Viktoria Köln: Pellatz – Koronkiewicz, Brzenska, Reiche, Schäfer (85. Löhden) – Staffeldt, Dej – Wunderlich, Pagano (85. Assauer), Nottbeck (61. Rottger) – Candan
    Náhradníci: Löhden, Costa, Brock, Röttger, Assauer, Hickl, Vogel

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Heitinga, Langkamp, Schulz – Niemeyer, Hosogai (86. Hegeler) – Beerens, Ronny (81. Baumjohann), Haraguchi – Schieber (78. Ben-Hatira)
    Náhradníci: N'Djeng, Baumjohann, Ben-Hatira, Hegeler, Plattenhardt, Jarstein, Brooks

    Rozhodčí: A. Aarnink – T. Siewer, F. Steuer
    bahis siteleri