Bochum – Stuttgart 2:0 (kon.) | Stuttgarter Kickers – Dortmund 1:4 (kon.) | Homburg – Mönchengladbach 1:3 (kon.)
FT Braunschweig – Kolín nad Rýnem 0:4 (kon.) | Walldorf – Hannover 1:3 (kon.) | Vik. Köln – Hertha 2:4 (kon.)
Viktoria Berlín – Frankfurt 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Köln
2:4 (0:2)
Hertha BSC
Sobota 16.08.2014, 15:30 • Sportpark Höhenberg (Köln) • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hostující brankář Kraft zřejmě nebyl spokojen s tím, že Reiche viděl pouze žlutou kartu a za přílišné protesty si vysloužil stejný trest.
     
    90
    Reiche (VKL) srazil Hegelera nevybíravě k zemi, za což vidí od rozhodčího žlutý kartonek.
     
    86
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Hosogai, přichází Hegeler.
     
    85
    Střídání v týmu FC Viktoria Köln: ze hřiště odchází Pagano, přichází Assauer.
     
    85
    Střídání v týmu FC Viktoria Köln: ze hřiště odchází Schäffer, přichází Löhden.
     
    81
    Střídání v týmu Hertha BSC: ze hřiště odchází Ronny, přichází Baumjohann.
     
    78
    Schieber zůstal po vstřeleném gólu sedět na trávníku a držel se za nohu. Nezdá se, že by šlo o něco vážného, přesto však raději hostující trenér sahá ke střídání a střelce čtvrté branky nahradí po zbytek zápasu Ben-Hatira.
     
    76
    Hertha právě vstřelila branku!
    Schulz poslal z levé strany míč do šestnáctky, kde došlo k souboji Haraguchiho s domácí obráncem. Japonský záložník Herthy se sice ocitl na zemi, ale prakticky vleže dokázal míč napálit do tyče, odkud se odrazil těsně před bránu, kde u něj byl JULIAN SCHIEBER o malou chvíli dříve než domácí brankář a dokázal ho skluzem dorazit do brány.
     
    70
    Velmi nebezpečný centr do vápna odhlavičkoval těsně před Candanem hostující obránce Langkamp a dost možná tím zabránil vyrovnávací brance!
     
    67
    Viktoria Köln právě vstřelila branku!
    Ze zápasu bude ještě drama! Hertha ztratila míč na polovině hřiště a domácí toho využili k založení rychlého protiútoku. Dej se hnal s míčem po pravé straně odkud poslal ideální přihrávku na FATIHA CANDANA, který se ve vápně zbavil bránícího hráče a následně zakončil přesně k tyči.
     
    62
    Candan (VKL) dostal přihrávku do ofsajdové pozice a následně po odpískání naštvaně odkopl míč, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    61
    Střídání v týmu FC Viktoria Köln: ze hřiště odchází Nottbeck, přichází Rottger.
     
    61
    Domácí jsou při chuti! Po nepřehledné situaci ve vápně hostů se míč dostal k Schäferovi, který poslal jedovatou přízemní ránu na přední tyč a Kraft měl co dělat, aby míč vyrazil na roh.
     
    57
    Viktoria Köln právě vstřelila branku!
    Candan dostal dlouhou přihrávku na levou stranu, odkud poslal míč pod sebe na nabíhajícího MIKEHO WUNDERLICHA, který se napřáhl zpoza šestnáctky a parádní střelou na zadní tyč uklidil míč do sítě.
     
    51
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté měli autové vhazování na útočné polovině, po němž přihrál Heitinga před vápno Ronnymu, který z první poslal míč do běhu GENKI HARAGUCHIMU, jenž si míč předkopl kolem vybíhajícího brankáře a z úhlu dokázal balón uklidit do odkryté brány.
     
    50
    Pekarík (VKL) se dostal do zakončení a jeho střelu k tyči vyrazil před brankovou čarou Schulz!
     
    41
    Hertha právě vstřelila branku!
    Domácí brankář rozehrával nakrátko a jeho přihrávku vystihl ROY BEERENS, který poslal míč uličkou na Schiebera, jemuž sice skočil pod nohy brankář Pellatz, míč se však odrazil zpátky k Beerensovi, který už měl snadnou práci a balón poslal přes ležícího brankář do odkryté brány.
     
    33
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hosté vystihli výkop domácího brankáře a k míči se následně dostal RONNY, který se napřáhl z dobrých dvaceti metrů a jeho rána se od břevna odrazila za záda bezmocného Pellatze.
     
    22
    Po zajímavé akci hostů se do rychlého brejku vydal domácí Pagano, který potáhl míč po pravé straně a následně našel přihrávkou do vápna nabíhajícího Candana, který uklidil míč za záda Krafta. Radost domácích fanoušků však následně ukončil zdviženým praporkem pomezní rozhodčí! Přestože se domácí hodně zlobili, je nutno podotknout, že o ofsajd se skutečně jednalo.

    Martin Švejkar

    Branky: 57. Wunderlich, 67. Candan – 33. Ronny, 41. Beerens, 51. Haraguchi, 76. Schieber

    Karty:   62. Candan (VKL), 90. Reiche (VKL) – 90. Kraft (HER)


    FC Viktoria Köln: Pellatz – Koronkiewicz, Brzenska, Reiche, Schäfer (85. Löhden) – Staffeldt, Dej – Wunderlich, Pagano (85. Assauer), Nottbeck (61. Rottger) – Candan
    Náhradníci: Löhden, Costa, Brock, Röttger, Assauer, Hickl, Vogel

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Heitinga, Langkamp, Schulz – Niemeyer, Hosogai (86. Hegeler) – Beerens, Ronny (81. Baumjohann), Haraguchi – Schieber (78. Ben-Hatira)
    Náhradníci: N'Djeng, Baumjohann, Ben-Hatira, Hegeler, Plattenhardt, Jarstein, Brooks

    Rozhodčí: A. Aarnink – T. Siewer, F. Steuer
    bahis siteleri