Liberec – HC Litvínov 5:6 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 7:1 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 7:4 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:4 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:3 (0:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:6 (0:1, 3:3, 2:1 - 0:1)
HC Litvínov
Pondělí 18.08.2014, 16:00 • Svijanská aréna - Liberec • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    62:51
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Do třetice už IVAN ŘEHOŘ utkání ukončil. Dostal se k odraženému kotouči mezi kruhy a pohodlně ho poslal do branky. Asistence: Josef Střibrný.
     
    62:45
    Dvě tutovky měl na hokejce Řehoř. Nejprve neuspěl v samostatném úniku a následně si neporadil s dorážkou.
     
    60:10
    Rozhodnutí téměř přinesla první akce. Havlas poslal puk mezi betony Spěšného, jenž si vůbec nebyl jistý, zda kotouč drží. I tak si s dorážejícím libereckým forwardem poradil.
     
    59:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Junioři Bílých Tygrů nic moc nevymýšleli, nahodili kotouč a šli do dorážky. To se ukázala jako správný recept, když kotouč našel a poslal do branky JAN ORDOŠ. Asistence: Dominik Lakatoš.
     
    59:07
    Liberec vyhrál vhazování a Stezka je na lavičce.
     
    58:39
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    56:20
    Litvínov bude mít bránění jednobrankového vedení o něco jednoduší. Arlt (LIB) dostává dvě minuty za hákování.
     
    51:57
    Ve výborné pozici na levém křídle se ocitl Weitz. Litvínovský kapitán dostal kotouč přesně na ránu z voleje, Stezka se ale stačil přesunout.
     
    49:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí výhodu využívají pět vteřin před jejím koncem. Arlt si na modré několikrát vyměnil kotouč se ZDEŇKEM KRÁLEM, který se nakonec odhodlal ke střele a trefil přesně do horního rohu. Asistence: Petr Arlt.
     
    47:10
    Lukáš Válek (LIT) podle sudího přehnal důraz v souboji s domácím Králem a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    45:57
    Jakubu Kalfiřtovi (LIB) vyletěla v souboji hokejka až do soupeřova obličeje, což pochopitelně končí dvouminutovým trestem pro domácího útočníka.
     
    45:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velmi pohledná akce hostujícího týmu končí přesnou trefou. Na konci spolupráce Cvrka a Střibrného stál IVAN ŘEHOŘ, který z hranice brankoviště zametl kotouč do odkryté branky. Asistence: David Cvrk a Josef Střibrný.
     
    42:17
    Z následné strkanice pramení dva tresty za hrubost. Dostávají je Jiří Babec (LIB) a Marek Baránek (LIT)
     
    39:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští, už v klasické přesilovce, otáčí skóre. Znovu to byl MAREK BARÁNEK, na jehož střelu Stezka nedosáhl. Hosté tak naplno vytrestali libereckou nedisciplinovanost. Asistence: Lukáš Válek.
     
    38:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté tuto šanci poměrně rychle využívají. Cvrk poslal kotouč na modrou, kde napřáhl MAREK BARÁNEK a jeho tvrdý projektil zastavila až síť. Asistence: David Cvrk.
     
    38:04
    Ne na dlouho. Zdeněk Král (LIB) si podle sudího pomohl v bruslařském souboji rukou a dostává dvě minuty za držení. Hru čtyř na tři si tedy zkusí i Litvínov.
     
    37:11
    Přesilovku pět na tři si ale Liberec moc dlouho neužil. Řehoř získal kotouč, který chtěl vyvézt. Razantně mu ale cestu zastoupil Jakub Mrázek (LIB) a dostal dvě minuty za faul kolenem.
     
    36:59
    Domácí v přesilovce sice zatím nijak zvlášť branku neohrozili, ale rychlou výměnou míst značně unavili soupeře. Jaroslav Šimeček (LIT) si pak při bránění nepohlídal hůl a dostává dvě minuty za podražení. Litvínov tak jde do tří.
     
    36:03
    Liberečtí se ze zámku poměrně snadno vymanili a zahrají si navíc proti čtyřem. Ondřej Sýkora (LIT) dostává dvě minuty za sekání.
     
    34:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích hokejistů. Lakatoš poslal kotouč do levého rohu, odkud ho záhy poslal před branku Král. Na brankovišti pak stál osamocený DOMINIK HRNÍČKO, jenž měl dost času v klidu kotouč zpracovat a poslat do poloprázdné branky. Asistence: Zdeněk Král a Dominik Lakatoš.
     
    32:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ze zmiňovaného uzavření pásma je vyrovnávací trefa. Baránek poslal kotouč na levou stranu, kde byl osamocen DOMINIK ŠTĚPKA. Ten si srovnal kotouč a zamířil přesně mezi betony. Asistence: Marek Baranek a Ivan Řehoř.
     
    27:37
    Hráčské síly ale vyrovnané dlouho nevydržely. Tomáš Tržický (LIB) dostává menší trest za hákování.
     
    27:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    S blížícím se příchodem Šefla zpět na led se strhla velká mela na brankovišti, ve které si našel kotouč JAKUB KALFIŘT a poslal domácí do vedení. Bez asistence.
     
    25:05
    Tato situace ale netrvala dlouho. Karel Šefl (LIT) podrazil pronikajícího protihráče a je z toho přesilovka pěti proti třem pro domácí barvy.
     
    24:45
    Zároveň se s přerušením Lukáš Válek (LIT) pustil do křížku s Romanem Pálkem (LIB) a jsou z toho dvě minuty za hrubost na každé straně. Pokračuje se v pěti proti čtyřem.
     
    24:45
    Specialista na úniky dnešního utkání Lukáš Válek o sobě dal v oslabení znovu vědět. Tentokrát se prokličkoval až před Stezku, který ale jeho bekhendový blafák zneškodnil.
     
    23:54
    Dominik Čapek (LIT) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    23:30
    Další rychlá předávka kotouče ve středním pásmu a sám šel z křídla na Spěšného Jedlička. Klička na bližší tyč mu ale nevyšla.
     
    21:42
    Liberečtí šli po rychlém otočení hry ve dvou na jednoho. Hrníčko se rozhodl situaci řešit sám, střelou mezi betony ale úspěch neslavil.
     
    21:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že dnešní den přeje povedeně vyhraným buly. Tentokrát čistě získal kotouč domácí Hrníčko a postrčil ho na ZDEŇKA KRÁLE. Ani on moc neváhal a rychlou střelou přes několik hráčů srovnal. Asistence: Dominik Hrníčko.
     
    19:52
    Válek mohl znovu osamoceně ohrozit Stezku. Čekal sám na modré čáře na přihrávku, která přišla, ale nebyla dostatečně prudká a litvínovský útočník vystartoval o chvilku dříve, což vyústilo v ofsajd.
     
    18:26
    Tohle se dá nazvat snad jen jako pořádná porce smůly. Spěšný byl úplně mimo pozici a kotouč volný mezi kruhy. Hrníčkovi, ale i Lakatošovi se při střele kotouč vždy zamotal pod nohy a do branky ho tak dopravit nedokázali.
     
    17:07
    Liberečtí i tak umí napáchat v litvínovské defenzivě škodu. Rychlé měnění kotouč u mantinelu donutilo k faulu Filipa Moravce (LIT) – držení protihráče.
     
    15:46
    Heřmánek měl na hokejce vyrovnání! Protáhl se po prvém křídle a vyslal hodně ostrou střelu mířící na zadní tyč. Spěšný ale vytasil skvělý zákrok lapačkou a kotouč ukryl právě v rukavici.
     
    15:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vyhrané buly a jednobrankové vedení. Řehoř poslal kotouč z kruhu pro vhazování přesně na hokejku DAVIDA CVRKA, jenž tvrdou střelou zamířil přímo pod horní tyč. Asistence: Ivan Řehoř.
     
    11:51
    Liberečtí hráči i fanoušci se už radovali. Rozhodčí však upažuje. Nikdo z mužů v pruhovaném totiž neviděl kotouč za brankovou čárou.
     
    11:22
    Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách. Po sérii libereckých ztrát srazil ve středním pásmu Petr Arlt (LIB) protihráče a dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    09:53
    Bílí Tygři ale nepolevili a nyní dostanou výhodu hry proti čtyřem. Marek Baránek (LIT) dostává dvě minuty za krosček.
     
    05:38
    I hosté mají za sebou první gólovou šanci. Nahození do brankoviště si našel Řehoř a snažil se kotouč protlačit za Stezku, ten však brankovou čáru uhájil.
     
    03:55
    První větší šance zápasu. Arltovo nahození tečoval před brankovištěm Král a kotouč těsně minul Spěšného branku.
     
    01:34
    Litvínovští se drželi na kotouči a jejich aktivní hra nese ovoce. Tomáš Zedek (LIB) dostává dvě minuty za podražení.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 22. Král (Hrníčko), 28. Kalfiřt, 35. Hrníčko (Král, Lakatoš), 50. Král (Arlt), 60. Ordoš (Lakatoš) – 16. Cvrk (Řehoř), 33. Štěpka (Baránek, Řehoř), 39. Baránek (Cvrk), 40. Baránek (Válek), 46. Řehoř (Cvrk, Střibrný), 63. Řehoř (Střibrný)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek "C", Klinger, Arlt, Beránek, Pálek, Zedek, Tržický – Babec, Hrníčko, R. Šír, Kalfiřt, Král, Kratochvíl, Jedlička, Vondráček, Lakatoš, Ordoš, Havlas, Heřmánek.
    HC Litvínov: Spěšný (Sroka) – Jonák, Moravec, Beránek, Cvrk, Sklenička, Vostárek, Šefl – Řehoř, Čapek, Weitz "C", Střibrný, Ujfaluši, Sýkora, Šimeček, Válek, Štěpka.

    Rozhodčí: Hribik – Blümel, Kis.
    bahis siteleri