Csíkszereda – Slovensko U20 0:2 (kon.) | Poprad – Kapfenberg 8:2 (kon.)
konec
HSC Csíkszereda
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Slovensko U20
sk Pátek 22.08.2014, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    A je rozhodnuté. Na trestnú lavicu odchádza Zsombor Molnár, ktorý dostáva dve plus desať minút za podrazenie a nešportové správanie.
     
    58:49
    Csíkszereda bude hrať presilovú hru až o dvoch hráčov, keďže Ruczuj opúšťa bránu!
     
    58:49
    Matúš Sukeľ odchádza na trestnú lavicu. Csíkszereda má oddychový čas.
     
    58:33
    Slovensko dalo gól!
    Mladíci strieľajú v závere tretiny druhý gól! Koyš získal puk na modrej čiare, posunul sa na pravý kruh pri mantineli a vtedy vzdušnou prihrávkou našiel pred bránou rozbehnutého PAVLA SKALICKÉHO, ktorý bekhendom z prvej trafil prihrávku pomedzi nohy brankára Ruczuja!
    Asistenciu si pripísal Patrik Koyš.
     
    53:34
    Za bránou Csíkszeredy sa strhla obrovská bitka, do ktorej bol zapletený Koyš, ktorý dorazil strelu od Skalického do brány, na čo sa hneval aj brankár Ruczuj, ktorý vletel do Koyša taktiež, ale nedostal priestor. Tresty sú udelené takto: Skalický, 2 minúty hrubosť, Koyš 2 minúty seknutie, Papp 2 minúty údery a Bors 2 minúty údery.
     
    49:05
    Csíkszereda si zahrá presilovú hru. Peter Galis odchádza na trestnú lavicu za krošček.
     
    48:36
    Bors nahodil od modrej čiary na bránu, Godla vyrazil pred seba, tam stál Niklas Sjölund, no ten dorážal len do Godlovych betónov!
     
    48:15
    Attila Geréb sa dostal do brejkovej pozície a smeroval sám na brankára Denisa Godlu, no ten jeho strelu bravúrne a krásne pre oko diváka zachytil do svojej lapačky, keďže predviedol nádherný semafor!
     
    46:37
    Briestenský teraz z rohu klziska našiel pred bránou ideálne postaveného Frederika Fekiača, no ten z prvej mieril len do výstroje gólmana Gellérta Ruczuja.
     
    45:21
    Alpár Salló sa previnil seknutím. Presilová hra pre Slovákov.
     
    45:20
    Dominik Briestenský zrýchlil po pravom krídle a s pukom sa natlačil až do samostatného zakončenia, no jeho blafák na bekhend vychytal brankár Ruczuj naozaj bravúrne!
     
    44:13
    Marco Hochel nebezpečne nahodil puk od modrej čiary, Ruczuj nebol so zákrokom stopercentný a puk mu vypadol do opusteného priestoru bránkoviska, no tam nebol ani jeden hráč slovenskej dvadsiatky, ktorý by túto strelu dorazil do prázdnej brány!
     
    43:01
    Patrik Koyš sa z rohu klziska agresívne natlačil až pred bránkovisko a blafákom zakončoval, no gólman Ruczuj bol bezchybný!
     
    37:10
    Vylučuje sa opäť. Tentokrát na opačnej strane, keďže Tamás Biró sa previnil hákovaním.
     
    36:39
    Patrik Bačik odchádza na trestnú lavicu na desať minút za nepovolenú výstroj.
     
    33:05
    Slovensko dalo gól!
    Prvý gól v tomto zápase! Slovenskí mladíci sa dostávajú do vedenia. Petráš puk nahral na modrú čiaru Briestenskému, ktorý vypálil a pred bránou puk ideálne tečoval LUKÁŠ HRUŠÍK pomedzi betóny brankára Ruczuja, ktorý mal dokonale zakrytý výhľad.
    Asistencie: Dominik Briestenský a Samuel Petráš.
     
    32:49
    Teraz to bolo jasné podrazenie na Reháka. Na dve minúty odchádza István Nagy.
     
    31:28
    Hochel vypálil od modrej čiary, Ruczuj len tak tak vytlačil strelu betónom pred bránkovisko, kde stál Matúš Holenda a jeho dorážka síce skončila v bráne, ale gól neplatí pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    30:23
    Hráčska lavica Csíkszeredy je potrestaná dvomi minútami za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    28:03
    Papp sa ocitol pri puku v medzikruží, ktorému ho poslal Bors, no ten to ani tak nechcel, pretože prihrávka mu nevyšla a len náhodou sa ocitla pri Pappovi, no napriek tomu z toho vznikla veľká šanca, ktorú kapitán Csíkszeredy nevyužil a trafil len telo brankára Godlu!
     
    27:02
    V početnej prevahe si zahrajú hráči Csíkszeredy. Patrik Bačik sa previnil podrazením.
     
    26:14
    Slovenskí mladíci sa dostali do prečíslenia traja proti jednému, keď z ľavého kruhu strieľal prudko Giľak, Ruczuj vyrážal len pred seba, kde už bol Patrik Danišovský, no ten zakončil znovu len do tela gólmana Csíkszeredy!
     
    19:46
    Edé Mihály si ideálne nabehol medzi kruhy a vtedy dostal prihrávku, no z prvej jeho strelu vychytal skvelý brankár Godla.
     
    18:00
    Zsombor Molnár prihral zo spodnej časti ľavého kruhu krížom ku opačnej žŕdke na hokejku Niklasa Sjölunda, ale ten nedokázal tento rýchly puk trafiť!
     
    16:17
    Dominik Jendroľ odchádza na trestnú lavicu na dve minúty za pád pod nohy.
     
    14:16
    Pavol Skalický sa dostal od pravého mantinelu až pred bránu, keď smeroval na Ruczuja sám, no zakončoval mimo brány!
     
    13:43
    Jendroľ vypálil od modrej čiary, puk dokázal v ideálnom pohybe tečovať Lukáš Tábi, no len pod Ruczujove betóny, ktorý najprv ani nevedel, že tam nejaký puk má, ale potom ho už zacítil.
     
    09:46
    Attila Geréb odchádza na dve minúty za vrazenie.
     
    01:20
    Prvú presilovú hru v tomto zápase si zahrajú hokejisti Csíkszeredy. Na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Lukáš Tábi za nedovolenú hru vysokou hokejkou.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 34. Hrušík (Briestenský, Petráš), 59. Skalický (Koyš)


    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Kožuch) – Papp ("C"), Komárek – Bors, Kotaška – Salló, I. Nagy – Gecse, Pál – Farkas, Geréb, Mihály – Sjölund, Zsombor Molnár ("A"), Tranca – M. Biró, T. Biró ("A"), A. Biró – Hildebrand, Rokaly
    Tréner: Christer Dreberg

    Slovensko U20: Godla (Škorvánek) – Hochel, Holenda – Pavúk, Jendroľ – Vadovič, Bačik ("A") – Mendrej, Fekiač – Koyš, Sukeľ, Skalický ("A") – Tábi, Kabáč, Giľak – Galis, Rehák ("C"), Danišovský – Briestenský, Petráš, Hrušík – Novák
    Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Vladimír Snášel – Ľudovít Šoltés, René Šoltés
    bahis siteleri