TPS – Bolzano 9:0 (kon.) | JYP – Salzburg 3:2 (kon.) | Eisbären – Zlín 3:4 (3:4 po s.n.)
Hamburg – Luleå 1:4 (kon.) | Nottingham – Rauma 2:4 (kon.) | HV71 – Kloten 3:2 (kon.)
Linköping – Pardubice 2:1 (kon.)
po s.n. (3:4)
Eisbären Berlín
3:4 (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Berani Zlín
Pátek 22.08.2014, 19:30 • O2 World Berlin (14 200) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Vítěznou trefu v samostatných nájezdech si připisuje BEDŘICH KÖHLER.
     
    42:01
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! T. J. MULOCK se nejlépe zorientoval na brankovišti po vyražené střele, kterou Horčička tečoval za vlastní záda a útočník Ledních Medvědů okamžitou dorážkou dostal kotouč za brankovou čaru. Bez asistence.
    BRAUN - 2:3
     
    38:17
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo těsně před odchodem do šaten snížit na rozdíl jediné branky. Bránící Köhler podklouzl na obranné modré a dvojice domácích hráčů se dostala do přečíslení. Ziegler předložil kotouč přímo na čepel LAURINA BRAUNA, jenž z první překonal Horčičku. Asistence: Sven Ziegler.
     
    33:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani odskakují svému soupeři na rozdíl dvou braněk. ZDENĚK OKÁL vlétl s kotoučem do útočného pásma jako uragán a rychlou střelou zápěstím překonává přesunujícího se Vehanena. Asistence: Tomáš Fořt, Dalibor Řezníček.
     
    8:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrana Eisbären nechala hodně prostoru ONDŘEJI VESELÉMU, který unikl bránícímu hráči a z dorážky překonává Vehanena mezi betony. Chybu domácího celku v defenzivní činnosti potrestali hosté tím nejlepším možným způsobem. Brankář Vehanen si zatím pořádně neosahal kotouč a už jej podruhé loví ze sítě. Asistence: Roman Vlach.
     
    7:49
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Domácí využívají první přesilovou hru a máme srovnáno! Kombinaci na jeden dotek zakončil přesnou tečí mezi Horčičkovy betony MARK BELL. Asistence: Barry Tallackson.
    LEŠKA - 0:1
     
    3:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Elitní formace PSG Zlín se dostala na chviličku před branku Vehanena a je z toho vedoucí trefa utkání. PETR LEŠKA předložil puk z levé strany na hokejku Bedřicha Köhlera, jehož dorážku si ztečoval do vlastní sítě bránící Borer. Bez asistence.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 8. Bell (Tallackson), 39. Braun (Ziegler), 43. Mulock – 4. Leška, 9. Veselý (Vlach), 34. Okál (Fořt, Řezníček), rozh. náj. Köhler


    Eisbären Berlín: Vehanen (Niederberger) – Borer, C. Braun, Haase, Hoerdler, Sharrow, Baxmann, Trivellato – Bell, Tallackson, Olver – Mulock T. J, Rankel, Talbot – Busch, Pohl, Foy – L. Braun, Schlenker, Ziegler
    Berani Zlín: Horčička (Kašík) – Marušák, Kotvan, Žižka, Matějíček, Horák, Valenta, Řezníček, Urbanec – Köhler, Leška, Balaštík – Kovařík, Holík, P. Sedláček – Fořt, Popelka, Okál – Veselý, Vlach, Ondráček

    Rozhodčí: Persson (SWE), Krawinkel (GER) – Berger (GER), Muller (GER)

    Diváci: 6200
    bahis siteleri