Česko – Rusko 1:0 (kon.)
konec
Česko
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Rusko
Pátek 22.08.2014, 18:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:21
    Sborná se o šanci vyrovnat připravuje úplně sama, je tady další vyloučení. Daria Seredinová (RUS) je vyloučena za nedovolené bránění, takhle už musíme zápas v klidu dohrát!
     
    55:51
    Forčekující Rusky se dopustily útočného faulu, což je pro nás hodně dobrá zpráva. Natalia Zimenková (RUS) pyká za hákování.
     
    52:36
    Dvě dobrá střídání, a hned je tady zase faul na druhé straně. Anastasia Čisťjakovová (RUS) je vyloučena za hákování.
     
    48:07
    Pozor na to. Rozhodčí vylučují Kateřinu Bukolskou (CZE) na dvě minuty za vyhození kotouče a jdeme do tří.
     
    47:23
    Vyloučení se dnes střídají v naprosto pravidelném rytmu, teď to bohužel znamená menší trest pro naši stranu. Za podražení pyká Dominika Forejtová (CZE).
     
    41:52
    A nejen to, vzápětí získáváme možnost třetí přesilové hry. Anastasia Čisťjakovová (RUS) je vyloučena za podražení.
     
    38:59
    Stejně jako v závěru první třetiny, i teď je tady český faul, který pro nás může znamenat velkou nepříjemnost. Barbora Patočková (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    21:27
    Netrvalo dlouho, než přišel další nedovolený zákrok, ale zase pro změnu na ruské straně. Daria Seredinová (RUS) si odpyká menší trest za vražení na hrazení a jdeme na druhou přesilovku.
     
    18:06
    A tam nejspíš také zůstane. Za nedovolené bránění je totiž vyloučena Kristýna Pátková (CZE) a také český výběr si poprvé vyzkouší hru ve čtyřech.
     
    15:01
    Je tady první vyloučení zápasu. Margarita Dorofejevová (RUS) si odpyká menší trest za krosček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Pátková


    Česko: Zechovská (Jandová) – Jančová, Zedníková, Zíková, Holá, Bartošová, Kosinová, Vozdecká, Cornová – Pejzlová, Bukolská „C“, Mašková – Topolská, Pátková, Patočková – Jůzková, Hymlárová, Forejtová – Bucifalová, Chadimová, Němcová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Tarakanovová (Kondakovová) – Zuboková, Rodnovová, Jumagužinová, Těreškinová, Klimkinová, Naděždinová, Bobrovová, Čisťjakovová, Zenčenková, Dorofejevová, Kanajevová, Rachimovová „C“, Seredinová, Vodopjanová, Faljachovová, Novopolcevová, Mamonovová, Korotkichová, Bolgarevová, Dobrodějevová, Zimenková. Trenér: Alexandr Uljankin.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Dopitová.
    bahis siteleri