Třinec – Opava 2:1 (kon.) | Pardubice – Zlín 0:0 (kon.) | Vlašim – Frýdek-Místek 0:2 (kon.)
Olomouc – Znojmo 0:2 (kon.) | Táborsko – Karviná 1:1 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (0:1)
Slezský FC Opava
Sobota 23.08.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ševčík vybojoval další žlutý faul na svou osobu. Na polovině hřiště ho tvrdým zákrokem sestřelil Tomáš Matoušek (TRI).
     
    90
    V další akci už se Jaroslav Málek (TRI) neukázal v tak příznivém světle a za faul na Ševčíka obdržel žlutou kartu. Přímý kop Opavy rozehrává sám Ševčík.
     
    82
    Třinec znovu balon v útočné fázi ztratil. Martin Motyčka (TRI) pak za hranicí pokutového území přistrčil Schaffartzika a obdržel žlutou kartu. Nebezpečný přímý kop rozehraje Ševčík.
     
    62
    Tak to je zajímavý zvrat v zápase. Tomáš Mrázek (OPA) atakoval domácího Vomáčku při výkopu Palečka a obdržel červenou kartu. Za zcela zbytečný nesportovní zákrok musí Mrázek pod sprchy a Opava dohrává v desíti.
     
    57
    První kartu opavského mužstva vidí David Mikula (OPA). Zkušený obránce strčil na zem pronikajícího Joukla a zcela po zásluze vytáhl sudí Pechanec kartónek žluté barvy.
     
    45
    Druhou žlutou kartu dnešního zápasu obdržel Lukáš Kubáň (TRI). Situaci si na půlce hřiště zbytečně zkomplikoval a následně musel Ševčíka poslat k zemi. Mladý záložník Opavy tak vykoledoval již druhý žlutý faul.
     
    22
    Slezský FC ubránil dlouhý aut z rukou Lisického a okamžitě vyrazil dopředu. Rychlý Ševčík si kopl míč kolem Michaela Hupka (TRI) a ten ho za cenu žluté karty stáhl k zemi.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 60. Motyčka, 68. Joukl – 5. Schaffartzik

    Karty:   22. Hupka (TRI), 45. Kubáň (TRI), 82. Motyčka (TRI), 90. Málek (TRI), 90+3. Matoušek (TRI) – 57. Mikula (OPA)   62. Mrázek (OPA)


    FK Třinec: Paleček – Lisický, Vomáčka (C), Čelůstka, Kubáň – Hupka – Malíř (80. Málek), Motyčka (89. Matoušek), Ceplák – Joukl, Smetana (84. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
    Náhradníci: Rohel – Velner, Voves, Matoušek, Lukáš, Málek, Dedič.

    Slezský FC Opava: Květon – Pospěch, Dvorník (C), Mikula, Čelůstka (73. Machálek) – Metelka, Horka (78. Grussmann) – Vavřík (73. Svatonský), Ševčík, Schaffartzik – Mrázek. Trenér: Jan Baránek.
    Náhradníci: Hampel – Grussmann, Neubert, Machálek, Svatonský.

    Rozhodčí: Ondřej Pechanec – Zdeněk Dobrovolný, Vít Melichar

    Diváci: 1502
    bahis siteleri