Prešov – Nowy Targ 5:0 (kon.) | Nové Zámky – Orange 20 4:2 (kon.) | Jindř. Hradec – David Servis 5:5 (kon.)
konec
PHK Prešov
5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
MMKS Podhale Nowy Targ
sk Středa 03.09.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:46
    No ešte tu máme jedno vylúčenie, Vladimír Kmiecik odchádza na trestnú lavicu a Prešov zápas dohrá proti štyrom hráčom Noweho Targu.
     
    53:01
    Tomsik odchádza na trestnú lavicu spolu s Markom Ferencom. Ferenc po súboji s Tomasikom stratil prilbu, začala menšia strkanica ktorý vyústila až do potiahnutia dresu Ferenca Tomasikom. Vylúčení sú obaja hráči za hrubosť plus Tomasik odchádza na trestnú lavicu na štyri minúty za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    47:32
    Dlho si Prešov presilovku nezahral, hostia zatlačili domácich do útočného pásma a Erik Ivančo odchádza na trestnú lavicu za podrazenie, Jozef Tomčák za nedovolené bránenie a domáci sa bránia v trojici.
     
    47:25
    Domáci v plnom počte.
     
    46:31
    No a potom čo domáci zaviezli puk za bránku súpera si vypýtali faul, čím ukončili presilovku Poliakov, Maczej Sulka odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    45:25
    Herný stereotyp mení ale vylúčenie Dušana Kobeľu za držaniee, Nowy Targ si zahrá presilovku.
     
    38:22
    Byrniczka vyhadzuje puk mimo hracej plochy za čo si vyslúžil dve minúty. Hostia sa bránia v trojici.
     
    37:26
    Labusz odchádza na trestnú lavicu za pohrozenie, dlho sa nehralo 5 na 5, znova bude Prešov v presilovke po tom, čo si v tej krátke vytvoril dobrú šancu, brankárovi vypadol puk a len ledva že neskončil odrazený v sieti.
     
    35:03
    Tak a sme svedkami prvej šarvátky do ktorej sa zapojili hádam všetci, menšia strkanica ale rýchlo končí. Hlavným dôvodom všetkého bolo Wielkiewiczovo podrazenie za bránkou Prešova, ktorý má dve minúty. Hrať sa bude 4 na 4. Za Prešov je potrestaný Tomčák a Novický, obaja však majú iba osobné tresty.
     
    34:43
    Vidíme menší herný útlm na oboch stranách, ktorý zastavuje až vylúčenie Vladimíra Čopáka za podrazenie pri snahe získať puk v útočnom pásme.
     
    26:25
    Jedným z dôvodov neúspechu Chalupu bolo aj nedovolené bránenie Rozanskiho, Prešov bude hrať presilovku.
     
    22:08
    Nowy Targ si vytváral tlak v útočnom pásme až vybojoval presilovku, Jozef Tomčák si odpyká trest za hákovanie.
     
    06:07
    Prešov sa ale rýchlo dostal zas do útoku, po mantineli sa pred brankára predral Marián Petroc, vo veľkej šanci zakončil ale slabo, dôvodom bolo Luckovo bránenie v hre. Petroc sa ale prevynil potom faulom lakťom a tak sa bude hrať naďalej 5 na 4.
     
    05:07
    Robert Mrugala v obrannej činnosti hákoval a tlak Prešove je odmenený presilovkou.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 9. Jaroš (Čopák, Tomčák), 9. Ferenc (Chalupa), 29. Pekarčík (Pavlovský, Sabol), 51. Petroc (Olejník), 52. Kivader (Pavlovský)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – Sabol, Olejník, Guntáš, Ivančo, Novický, Kolařík, Kobeľa, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Petroc, Chalupa, Ferenc – Zvoník, Skokan, Lopaček
    MMKS Podhale Nowy Targ: Niesluchowski (Kapica) – Lucka, Sulká, Kapica K., Tomasik, Labuz, Mrugala, Wojdyla, Jaskiewicz – Gruszka, Dziubinski "A", Kapica Damian – Rozanski "C", Bryniczka "A", Zarotynski – Michalski, Wronka, Wielkiewicz – Kmiecik, Kapica Daniel, Stypula
    bahis siteleri