Jihlava – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 06.09.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:44
    Chomutov bude hrát další přesilovou hru. Dominik Bauer (OLO) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    44:38
    Hosté budou hrát další přesilovou hru proti třem! Aleš Jergl (OLO) totiž dostává dvě minuty za krosček, a tak je tu další dvojnásobná přesilovka Pirátů.
     
    43:29
    Domácí však nyní hráli v šesti bruslařích na ledě, a tak olomoucká střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Jan Kropáč (OLO).
     
    36:17
    Lukáš Dubeň (CHM), který si dnes připsal asistence na obě branky Chomutova to nyní s nervy neunesl. Po souboji s Betákem, totiž následně trefil jednoho z obránců kolenem a hlavní rozhodčí neváhal a chomutovskému hráči uděluje pětiminutový trest plus trest do konce utkání. Pět minut si za něj na trestné lavici opět odsedí Jiří Tupý.
     
    33:28
    Následně se útočným faulem provinil Václav Cestr (CHM), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    27:10
    Olomoučtí hokejisté si však vynutili další přesilovou hru, protože dvě minuty za držení dostává Šimon Szathmáry (CHM), který však ještě následně přidal pár slov k hlavnímu rozhodčímu, a tak ještě dostává osobní desetiminutový trest. Dvě minuty za něj odsedí Jiří Tupý.
     
    24:02
    Domácí útočník si však vynutil první přesilovou hru pro svůj celek, protože jej při jeho průniku sekl Šimon Szathmáry (CHM), a tak dostává dvě minuty.
     
    09:06
    A další vyloučení na domácí straně, protože dvě minuty za sekání dostává Tomáš Markl (OLO), a Chomutov tak bude hrát dlouhou přesilovku proti třem.
     
    08:26
    Je tu první vyloučení v utkání. Na dvě minuty putuje na trestnou lavici David Nesvadba (OLO), jenž přidržel pronikajícího hráče, a dostává tak dvě minuty.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Jergl (Beták), 35. Bauer (Nesvadba, Pavlovský), 57. Jergl (TS) – 15. Ringler (Veselý, Dubeň), 17. Veselý (Dubeň)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Hes, Kraigher, A. Jeklič, Síkora, Rašner, Brandýs, Nesvadba – Ostřánský (C), Beták, Jergl – Bauer, Pavlovský, Krátoška – Markl, Konečný, Kropáč – Vrána, Ministr, Melichárek.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Danylec) – Meliško, Páleník, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý – Huňady, Šťovíček (C), Jirůšek – Dimitrov, Kašpar, Tupý – Janák, A. Macháček, P. Macháček – Strunz, Ringler, Veselý.

    Rozhodčí: Jeřábek – Barteček, Poruba
    bahis siteleri