Kladno – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Zlín – Olomouc 2:1 (kon.) | Sparta – Slavia 3:0 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 4:3 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Č. Budějovice 1:2 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 08.09.2014, 18:00 • hala Rondo, Brno • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek teplého letního dne. (20:12:17)
     
    To je pro dnešek vše. Hosté si z Brna odvezou tři body a přeskočí Kometu v tabulce juniorské extraligy. Dnes dlouho pozorně bránili hubené vedení 1:0, které se jim podařilo ještě před samotným koncem utkání navýšit díky využité přesilovce. Hráči Komety dnes určitě sahali alespoň po bodu, ale možná i za množství spálených šancí hostů je pro ně výhra spravedlivější.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Je jasno. Jan Ščotka na modré čáře zachytil vyhození domácích, kteří hráli v oslabení, a zamířil rychle k bráně Jekela. Když už se zdálo, že bude zblízka střílet bekhendem, poslal puk na druhou stranu brankoviště k pravé tyči, kde stačilo DANIELU VOŽENÍLKOVI jen nastavit hůl. Asistence: Jan Ščotka.
     
    59:10
    Při další rychlé změně směru hry pískají rozhodčí ofsajd Pardubic.
     
    58:59
    A Vágner puk zase vyhazuje.
     
    58:41
    Pardubice začíná další útok z obranného pásma.
     
    58:24
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma.
     
    58:00
    Konec nadějí Komety? Ujíždějícího Jana Veselého fauloval Libor Hájek (KOM) – 2 minuty za držení protihráče. Jednalo se o faul na pravém kruhu, takže o nájezdu nemohla být řeč.
     
    56:51
    Dufek obrkoužil útočné pásmo, ale přihrávku na modrou čáru, kde čekal Vlček, poslal až do středního pásma. Kometa se musí snažit znovu.
     
    55:25
    Pokorný se elegantní kličkou na levé straně dostal k ráně švihem. Mířil do protipohybu brankáře, ale Vejmelka jeho střelu vytěsnil betonem.
     
    55:15
    Po Veselého nahození od modré čáry puk Jekel drží v lapačce a zklidňuje hru.
     
    54:37
    No a opět mohlo udeřit na druhé straně. Michal Procházka se na levém křídle zbavil obránce a v ideální pozici otřel svoji střelu o výstroj brankáře Jekela těsně vedle brány.
     
    54:09
    Kometě se nedá upřít obrovská snaha. Téměř ztracené kotouče za hráči soupeře dokáží vybojovat, ale nemají štěstí.
     
    53:32
    Hosté se už dopředu rozhodně neženou. Čekají na brejky, který před chvílí zakončoval Veselý.
     
    52:40
    Jan Veselý po brejku zůstal úplně sám před Jekelem. Dostal přihrávku z levé strany, ale gólmana nepřekonal. Z první pálil do jeho hrudi. Jekel sice puk držel, ale Veselý do něj i tak sekl. Domácí se hodně rozčilovali, ale rozhodčí přesto nikoho nevyloučil.
     
    52:21
    Formace Boltvan, Grünwald, Denk nyní vybojovala téměř ztracený kotouč u modré čáry a ťukes na jeden dotek končí před finální přihrávkou před prázdnou branou na holi hostů. A hráči Komety se při následném přerušení hodně zlobí. Sami na sebe.
     
    51:21
    Jan Ščotka si po brejku na pravém křídlo hodil puk mezi kruhy, zbavil se beka Komety a vypálil švihem do ramene Jekela. Kdyby z této šance padl gól, nikdo by se nemohl divit.
     
    50:41
    Šnajnar dostal nahrávku na modrou čáru, ale v jízdě pozadu nezvládl vypálit jinak než hodně nepřesně. Asi dva metry od brány.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 2. Velinský (Pipek, Vácha), 60. Voženílek (Ščotka)


    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Vojáček, Šnajnar – Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna R., Biolek, Garčic, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček.
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha, Franc, Procházka J., Adam, Nedbal, Vála, Ščotka – Procházka M., Velinský, Bohuněk, Kusý, Hlaváček, Voženílek (C), Pipek, Kysela, Krajňák, Veselý, Panna.

    Rozhodčí: R. Čech – M. Černý, M. Musil.
    bahis siteleri