Vsetín – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Přerov – Nový Jičín 5:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
HK Nový Jičín
Středa 10.09.2014, 18:00 • Meo aréna • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě stihli v závěru utkání snížit stav zápasu na rozdíl dvou branek. ROBIN GEBAUER si sjel do dobré pozice před branku Slováka, odkud dorážkou z voleje překonal brankáře domácích. Asistence: Adam Uhlár.
     
    51:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovskou akci na jeden dotek zakončil parádní trefou do protějšího horního růžku zakončující DAVID ŠEBEK. Asistence: David Šťastný, Radek Procházka.
     
    50:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se opět střelecky prosazují. Těsně před návratem vyloučeného Kabeláče se na brankovišti Šrámka nejlépe zorientoval ŠIMON KRATOCHVÍL. Útočník Zubrů stál ve správný čas na správném místě a dorazil za Šrámka vyraženou Sedlákovu střelu. Asistence: Zdeněk Sedlák.
     
    47:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři odskakují svému soupeři a ujímají se těsného vedení. David Šebek našel dobře postaveného RADKA PROCHÁZKU, který vsítil svoji první trefu v přerovském dresu. Asistence: David Šebek.
     
    25:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se opět dotahují na soupeře a stav je zase nerozhodný. Parádní souhru na jeden dotek zakončil po Šebkově přihrávce zpoza branky z voleje střílející DAVID ŠŤASTNÝ. Asistence: David Šebek.
     
    21:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    DAVID MIKŠAN pláchl přerovské obraně a přesnou střelou do vrchní části branky překonal brankáře Slováka. Asistence: Dominik Novotný.
     
    10:35
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté z rychlého protiútoku udeřili a stav je opět nerozhodný. Spolupráci dvou olomouckých hokejistů zapůjčených v Novém Jičíně dokončil bravurní střelou do šibenice JAKUB LEHEČKA. Asistence: Dominik Novotný.
     
    10:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři po menší odmlce zahrozili a hned je z toho vedoucí trefa! MATOUŠ KRATOCHVÍL si našlápl do útočného pásma, odkud z levého kruhu nachytal Šrámka přesnou střelou mezi jeho betony. Asistence: Matěj Málek, Šimon Kratochvíl.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 11. M. Kratochvíl (Málek, Š.Kratochvíl), 26. Šťastný (Šebek), 48. Procházka (Šebek), 51. Š. Kratochvíl (Sedlák), 52. Šebek (Šťastný, Procházka) – 11. Lehečka (Novotný), 22. Mikšan (Novotný), 57. Gebauer (Uhlár)


    HC ZUBR Přerov: Slovák (Vojtek) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Kudělka, Andrýsek, Zbořil, Polák – Goiš, Sedlák, Popelka – Šebek, R. Procházka, D. Šťastný – Málek, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl – Školoud, Škorík.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Iláš) – Vašut, Vnenk, Horák, Hruška, Cabák, Žák, Bartoň – Mikšan, Kacíř, M. Chvostek – Novotný, Lehečka, Zdeněk – Gebauer, Kabeláč, Uhlár – Gogolka, F. Chvostek.

    Rozhodčí: Přikryl – Sedlák, Čaja
    bahis siteleri