Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Viťaz 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Atlant 3:4 (0:1 po s.n.)
Magnitogorsk – Záhřeb 6:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 6:4 (kon.) | Čerepovec – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
CSKA Moskva – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 4:3 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:0 (2:0, 1:0, 3:0)
Medveščak Záhřeb
Středa 10.09.2014, 15:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Maxim JAKUCENJA - 6:0
     
    56:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Další trefa do branky Medveščaku! Do útočného pásma si najel MAXIM JAKUCENJA a přesnou střelou nad rameno zvyšuje domácí vedení! Asistence: Tim Brent a Jevgenij Birjukov.
    Vladislav KAMENJEV - 5:0
     
    50:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    VLADISLAV KAMENJEV předvedl výbornou individuální akci a dokázal zasunout puk mezi betony Dekaniche. Asistence: Rafael Batyršin a Jaroslav Kosov.
    Viktor ANTIPIN - 4:0
     
    41:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Úvodní tlak Magnitogorsku přináší další gól! Zaripov poslal puk přesně do míst, kam si najel VIKTOR ANTIPIN a překonal Dekaniche. Asistence: Danis Zaripov a Jan Kovář.
    Maxim JAKUCENJA - 3:0
     
    25:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ihned po buly se domácí trefují dnes už potřetí, když puk poslal do branky přesně MAXIM JAKUCENJA. Asistence: Tim Brent.
    Danis ZARIPOV - 2:0
     
    19:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Souhra na jeden dotek v přesilové hře domácím vychází výborně a DANIS ZARIPOV zvyšuje vedení Metallurgu už na 2:0, když neměl problém zavěsit do odkryté části branky. Asistence: Chris Lee a Sergej Mozjakin.
    Sergej MOZJAKIN - 1:0
     
    15:59
    Metallurg právě vstřelil branku!
    SERGEJ MOZJAKIN otevírá skóre dnešního utkání, když Antipin rozehrál zpoza vlastní branky na útočnou modrou a Mozjakin už poté jel sám na brankáře!. Asistence: Viktor Antipin a Jan Kovář.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 16. Mozjakin (Antipin, Kovář), 20. Zaripov (Lee, Mozjakin), 26. Jakucenja (Brent), 42. Antipin (Zaripov, Kovář), 51. Kamenjev (Batyršin, Kosov), 57. Jakucenja (Brent, Birjukov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Batyršin, Bereglazov, Těreščenko – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Brent, Platonov, Osala – Jakucenja, Kosov, Kamenjov – Pare, Timkin, Juňkov – Grigorenko.
    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Brust) – Martinović, Carle, Popović, Flood, Hutchinson, Mezei – Glumac, Murray, Bjorkstrand – Thomas, Pelletier, St.Pierre – Krog, Haydar, Anderson – Rodman, Hedden, Stewart.

    Rozhodčí: Jeřábek, Anisimov – Sadovnikov, Zacharenkov
    bahis siteleri