Chomutov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:0 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:3 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 2:0 (kon.) | Kadaň – Most 3:4 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Ústí n/L 7:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 2:3, 0:0 - 0:1)
AZ Havířov
Středa 10.09.2014, 18:03 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    HLINKA - 3:4
     
    60:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je konec, hosté se radují z bonusového bodu už v první minutě prodloužení! Martin Lenďák posunul kotouč na Radima Ostrčila, jehož pas vysunul do samostatného úniku exbrodského MICHALA HLINKU, který to udělal jako zkušený mazák, když si vybruslil až těsně před brankoviště a zblízka zápěstím propálil gólmana Dlouhého k jeho pravé tyčce! Asistence: Radim Ostrčil, Martin Lenďák.
    TOMI - 3:3
     
    39:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Obrovský gejzír radosti teď vybuchl na straně Slezanů, kteří se po další využité přesilovce radují z vyrovnání, které přišlo jen 9 sekund před druhou sirénou! Jakub Šlahař už mohl z úhlu na levé straně střílet, jenže si všiml před brankovištěm volného exRebela VOJTĚCHA TOMIHO, který i za přispění štěstí uklidil kotouč do odkrytého koutu brodské brány! Asistence: Jakub Šlahař.
    JAKÚBEK - 3:2
     
    32:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Divoká přestřelka nebere v Kotlině konců, tentokrát se radují hosté z dalekého Slezska! Havířov se usadil v útočném pásmu. Jurij Repe adresoval přesnou křižnou nahrávku od modré čáry až před brankoviště, kde se rychle zorientoval MARTIN JAKÚBEK a zblízka usměrnil kotouč do levého horního rohu Dlouhého branky! Asistence: Jurij Repe.
    BABKA - 3:1
     
    30:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla blesková odpověď, Rebelové po rychlém protiútoku vedou znovu o dvě branky! Havlíčkobrodský kapitán Roman Maliník našel mezi kruhy připraveného JAKUBA BABKU, který si srovnal puk na hůl a zápěstní střelu poslal přesně k levé tyčce gólmana Danečka, který se po puku natahoval marně! Asistence: Roman Maliník.
    PECHANEC - 2:1
     
    29:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté však rozhodně neskládají zbraně a jsou za to odměněni snížením na nejtěsnější rozdíl! Z prostoru pravého kruhu vypálil David Klimša a kotouč těsně před brankářem Dlouhým tečoval mimo jeho dosah pohotový ANTONÍN PECHANEC! Asistence: David Klimša.
    SCHLEISS - 2:0
     
    26:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští fanoušci se mohou radovat, Rebelové i při vlastním oslabení navyšují svůj náskok! V obranném pásmu vypíchl havířovským hráčům kotouč JAN SCHLEISS, s kotoučem si sjel v samostatném úniku až do předbrankového prostoru, přehodil si kotouč na bekhend a přehodil beton gólmana Danečka! Bez asistence.
    SCHLEISS - 1:0
     
    10:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro hosty, kteří byli až do této chvíle lepším týmem! Rebelové ubránili oslabení, kotouče se chopil JAN SCHLEISS, který se prokličkoval až do předbrankového prostoru, kličkou si položil gólmana Danečka na led a zblízka pohodlně uklidil kotouč do odkryté brány, čímž vstřelil svůj premiérový gól v havlíčkobrodském dresu! Bez asistence.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Schleiss, 27. Schleiss, 31. Babka (Maliník) – 30. Pechanec (Klimša), 33. Jakúbek (Repe), 40. Tomi (Šlahař), 61. Hlinka (Ostrčil, Lenďák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dlouhý (R. Svoboda) – Pavlíček, Boháč, Semrád, Janáček, Prokop, Škůrek, Jeník, Zítka – Babka, Maliník (C), Sedláček – Endál, Přikryl, Rousek – Kňazev, Jankovič, Schleiss – Milfait, Minárik.
    AZ Havířov: L. Daneček (Turšner) – Dresler, Bezuška, Krisl (C), Foltýn, Ostrčil, Bahounek, Repe, Lenďák – Jiránek, Pechanec, Klimša – Jakúbek, Šlahař, Tomi – J. Daneček, Haas, Říčka – Zdráhal, Hlinka, Kucsera.

    Rozhodčí: Jan Jílek – Milan Štofa, Václav Beneš.

    Diváci: 417
    bahis siteleri