Chomutov – Litoměřice 3:1 (kon.) | Jihlava – Prostějov 3:0 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:3 (kon.)
Benátky n/J – Kladno 2:0 (kon.) | Kadaň – Most 3:4 (0:1 po s.n.) | Šumperk – Ústí n/L 7:5 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 2:3, 0:0 - 0:1)
AZ Havířov
Středa 10.09.2014, 18:03 • ZS Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    HLINKA - 3:4
     
    60:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je konec, hosté se radují z bonusového bodu už v první minutě prodloužení! Martin Lenďák posunul kotouč na Radima Ostrčila, jehož pas vysunul do samostatného úniku exbrodského MICHALA HLINKU, který to udělal jako zkušený mazák, když si vybruslil až těsně před brankoviště a zblízka zápěstím propálil gólmana Dlouhého k jeho pravé tyčce! Asistence: Radim Ostrčil, Martin Lenďák.
     
    59:14
    Úplně zbytečné vyloučení na straně Rebelů, kteří se připravili o přesilovku. Až do konce zápasu se bude hrát 4 na 4. Kapitán Rebelů Roman Maliník sice protestuje, jenže není to nic platné, za katr putuje Pavel Sedláček (HBR) za faul kolenem.
     
    58:19
    Patrik Zdráhal (HAV) už znovu sedí v hokejovém vězení, tentokrát za vysokou hůl. Střídačka Rebelů si vyžádala oddechový čas, pokusí se ještě v závěru zápasu udeřit.
     
    55:34
    Domácí mají slibnou šanci zasadit svému soupeři čtvrtý úder a dostat se opět do těsného vedení. Na lavici hanby usedl Martin Lenďák (HAV) za krosček.
     
    51:08
    Havlíčkobrodská defenziva trestuhodně zaspala a hosté mohli jít poprvé v utkání do vedení! Patrik Zdráhal ukázal záda protihráčům a uháněl sám na branku. Zblízka vypálil, ale jen do betonů pohotového gólmana Dlouhého, který zachránil svůj tým!
     
    42:19
    Obrovskou chybu vyrobil havlíčkobrodský gólman Jan Dlouhý, který vyjel daleko ze svého brankoviště proti nahozenému puku, jenže ten minul a havířovský hráč měl před sebou prázdnou bránu. Jenže byl ve velkém úhlu a brankáře Dlouhého znamenitě zastoupili beci. Obrovské štěstí domácích!
    TOMI - 3:3
     
    39:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Obrovský gejzír radosti teď vybuchl na straně Slezanů, kteří se po další využité přesilovce radují z vyrovnání, které přišlo jen 9 sekund před druhou sirénou! Jakub Šlahař už mohl z úhlu na levé straně střílet, jenže si všiml před brankovištěm volného exRebela VOJTĚCHA TOMIHO, který i za přispění štěstí uklidil kotouč do odkrytého koutu brodské brány! Asistence: Jakub Šlahař.
     
    39:17
    Branislav Jankovič (HBR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    37:36
    Od modré čáry nebezpečně vypálil Michael Foltýn, jehož ránu gólman Dlouhý sice zlikvidoval, jenže hosté se na něj hodně důrazně natlačili a puk poslal do branky David Klimša. Branka však nemůže být uznána pro postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    36:50
    Pokračuje ve svižném a oboustranně útočném hokeji. Šance střídá šanci, oba gólmani mají napilno!
     
    36:12
    Tomáš Rousek se objevil v obrovské šanci! Při situaci 1 na 1 si krásně obhodil před brankou protihráče a vypálil, jenže trefil jen padajícího gólmana Danečka, který zamezil jisté pohromě! Vzápětí ještě Rousek nahrál před bránu Romanu Maliníkovi, ale ten těsně minul!
     
    35:15
    Štěpán Jeník (HBR) – 2 minuty – sekání.
     
    33:21
    A nejenže dostali kotouč před brankáře Danečka, ale ještě ho pořádně ohrozili! Stalo se tak z nenápadné nahrávky Pavla Sedláčka do předbrankového prostoru, kde puk zasáhl hůl Martina Jakúbka, který si málem vstřelil vlastní gól, když kotouč jen o kousek minul Danečkovu pravou tyč!
    JAKÚBEK - 3:2
     
    32:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Divoká přestřelka nebere v Kotlině konců, tentokrát se radují hosté z dalekého Slezska! Havířov se usadil v útočném pásmu. Jurij Repe adresoval přesnou křižnou nahrávku od modré čáry až před brankoviště, kde se rychle zorientoval MARTIN JAKÚBEK a zblízka usměrnil kotouč do levého horního rohu Dlouhého branky! Asistence: Jurij Repe.
     
    31:15
    Havířovský tlak končí nedovoleným zákrokem domácích. Tomáš Prokop (HBR) si pomohl krosčekem.
    BABKA - 3:1
     
    30:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla blesková odpověď, Rebelové po rychlém protiútoku vedou znovu o dvě branky! Havlíčkobrodský kapitán Roman Maliník našel mezi kruhy připraveného JAKUBA BABKU, který si srovnal puk na hůl a zápěstní střelu poslal přesně k levé tyčce gólmana Danečka, který se po puku natahoval marně! Asistence: Roman Maliník.
    PECHANEC - 2:1
     
    29:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté však rozhodně neskládají zbraně a jsou za to odměněni snížením na nejtěsnější rozdíl! Z prostoru pravého kruhu vypálil David Klimša a kotouč těsně před brankářem Dlouhým tečoval mimo jeho dosah pohotový ANTONÍN PECHANEC! Asistence: David Klimša.
     
    27:53
    Branislav Jankovič mohl ještě více rozveselit své spoluhráče a fanoušky, z mezikruží tvrdě vypálil zápěstím, ale brankář Daneček výborně zasáhl betony!
     
    26:47
    Hodně nesportovní gesto předvedl proti radujícím se Rebelům útočník Patrik Zdráhal (HAV) a obdržel za nesportovní chování osobní trest na 10 minut.
    SCHLEISS - 2:0
     
    26:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští fanoušci se mohou radovat, Rebelové i při vlastním oslabení navyšují svůj náskok! V obranném pásmu vypíchl havířovským hráčům kotouč JAN SCHLEISS, s kotoučem si sjel v samostatném úniku až do předbrankového prostoru, přehodil si kotouč na bekhend a přehodil beton gólmana Danečka! Bez asistence.
     
    24:58
    A poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Na trestnou lavici usedl ke dvěma minutám Pavel Sedláček (HBR) za hákování.
     
    24:22
    Zbytečného faulu se při souboji v rohu brodského pásma dopustil Jakub Šlahař (HAV) a pyká za držení protihráče.
     
    22:39
    Tomáš Rousek ve dvou skvělých palebných pozicích! Nejdříve vypíchl v obranném pásmu soupeři puk a hnal se volným prostorem k brankáři Danečkovi. Z mírného úhlu na levé straně vypálil a o kousek minul vzdálenější tyčku. Vzápětí se před ním odkryl volný kout brány, jenže než stihl vystřelit, brankář Daneček byl na místě!
     
    21:20
    Jan Schleiss vylétl z trestné lavice jak uragán, z velkého úhlu na levé straně přihrál do předbrankového prostoru na rozjetého Jakuba Babku, který bez přípravy vypálil, ale byl už příliš blízko a trefil jen dobře postaveného gólmana Danečka!
     
    19:07
    A poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Gólman Jan Dlouhý vyhodil kotouč mimo hřiště a pyká za zdržování hry. Dvě minuty za něj odsedí jeden ze spoluhráčů.
     
    17:33
    Hosté si pomohli za hranicí pravidel, na lavici hanby rozhodčí vykázal ke dvěma minutám Martin Jakúbek (HAV) za vysokou hůl.
     
    12:48
    A pozor, v Kotlině mohlo být vyrovnáno! Rebelové chybovali při rozehrávce, kotouče se ujal Jakub Šlahař, který z mezikruží vypálil bekhendem, ale našel jen hruď gólmana Dlouhého!
     
    10:29
    Patrik Zdráhal (HAV) – 2 minuty – sekání.
    SCHLEISS - 1:0
     
    10:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro hosty, kteří byli až do této chvíle lepším týmem! Rebelové ubránili oslabení, kotouče se chopil JAN SCHLEISS, který se prokličkoval až do předbrankového prostoru, kličkou si položil gólmana Danečka na led a zblízka pohodlně uklidil kotouč do odkryté brány, čímž vstřelil svůj premiérový gól v havlíčkobrodském dresu! Bez asistence.
     
    09:20
    Šance na obou stranách! I v oslabení se probil do předbrankového prostoru Tomáš Rousek, ale pozorného brankáře Danečka neprostřelil. Na druhé straně pálil zblízka Martin Jakúbek, ale jen do gólmana Dlouhého!
     
    07:52
    Obrovská příležitost hostů! Patrik Zdráhal se natlačil až za obranu Rebelů a zblízka vypálil, jenže polovysokou střelou nastřelil jen hruď dobře postaveného gólmana Dlouhého! David Škůrek (HBR) dostal 2 minuty za podražení.
     
    04:15
    Bojovníci z Kotliny teď diktovali tempo hry, jenže dopustili se úplně zbytečného útočného faulu. Ke dvěma minutám usedá na lavici hanby Pavel Sedláček (HBR) za sekání.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Schleiss, 27. Schleiss, 31. Babka (Maliník) – 30. Pechanec (Klimša), 33. Jakúbek (Repe), 40. Tomi (Šlahař), 61. Hlinka (Ostrčil, Lenďák)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dlouhý (R. Svoboda) – Pavlíček, Boháč, Semrád, Janáček, Prokop, Škůrek, Jeník, Zítka – Babka, Maliník (C), Sedláček – Endál, Přikryl, Rousek – Kňazev, Jankovič, Schleiss – Milfait, Minárik.
    AZ Havířov: L. Daneček (Turšner) – Dresler, Bezuška, Krisl (C), Foltýn, Ostrčil, Bahounek, Repe, Lenďák – Jiránek, Pechanec, Klimša – Jakúbek, Šlahař, Tomi – J. Daneček, Haas, Říčka – Zdráhal, Hlinka, Kucsera.

    Rozhodčí: Jan Jílek – Milan Štofa, Václav Beneš.

    Diváci: 417
    bahis siteleri