Nitra – Košice 5:4 (2:1 po s.n.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 0:0 (odl.)
Žilina – Zvolen 1:4 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (1:1, 3:0, 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 19.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina už bola bez gólov, domáci hokejisti predviedli v tomto zápase bojovný výkon, najmä v druhej a tretej tretine, za čo si zaslúžia tri body.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok večera. (19:05:29)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Kroták hľadal z pravého kruhu pred bránou Bartečka, no ten si puk nespracoval.
     
    59:22
    Na trestnú lavicu bol v týchto chvíľach vyslaný Jaroslav Kasík, ktorého arbiter tohto stretnutia "odmenil" dvomi minútami za seknutie.
     
    59:00
    Minúta do konca zápasu a popradskí hokejisti sa dopúšťajú tretieho icingu v rade, asi som tento predpoklad o zakázaných uvoľneniach v predošlom príspevku trochu precenil.
     
    58:46
    Komínek pálil po vhadzovaní z vnútornej hranice kruhu, no jeho zakončenie smerovalo iba do rohu klziska.
     
    58:42
    Popradčania znovu vyhodili puk cez všetky čiary, čo znamená druhé zakázané uvoľnenie v rade.
     
    58:23
    Domáci hokejisti sa v týchto chvíľach dopustili zakázaného uvoľnenia, ktorých nebolo zo strany Popradu v priebehu tohto zápasu veľa.
     
    57:45
    Lintner si absolútne skúsene prešiel cez celé útočné pásmo Popradu, dostal sa cez Fabiana, potom aj cez Dindu, no následne už jeho bekhendové zakončenie z pravého kruhu trafilo iba hokejku jedného z popradských hráčov.
     
    56:47
    Štrauch sa nádherne za bránou zbavil Andersonsa a prihrával spoza brány do medzikružia voľnému Petrovi Boltunovi, no jeho zakončenie dokázal Konrád vyraziť do rohu klziska!
     
    56:09
    Popradskí hokejisti s úplnou istotou držia tento zápas, k ničomu vážnemu súpera nepúšťajú a možno už v tejto chvíli môžu chvíľu pomýšľať na trojbodový zisk.
     
    55:18
    Matúš Paločko potiahol útok po prvej strane, našiel v medzikruží Bartečka, ten ešte do strany dával na Ľubomíra Malinu, ktorý strieľal z tesnej blízkosti, ale brankár Konrád tento puk dokázal zachytiť vo svojej výstroji!
     
    54:45
    Trenčania boli zatlačení do obranného pásma, následne rozohrali nový útok, na ktorého konci bol Mikula, no ten trafil iba Kostúrove betóny.
     
    53:49
    Jakub Gašparovič sa samostatne vyrútil na Kostúra, no ten jeho strelu švihom z medzikružia nádherne zachytil do svojej lapačky!
     
    53:32
    Richard Lintner vystrelil od modrej čiary, no svojím príklepom len bezmocne napálil protihráča.
     
    52:55
    Peter Novajovský vypálil od modrej čiary, no asi štvorica hráčov pred bránou tento puk zastavila, takže si Kostúr naň nesiahol.
     
    52:12
    Lintner napriahol na modrej čiare, no jeho delovku zastavila Dindova korčuľa. Následne vyrazil Poprad do útoku s Takáčom a Krotákom, ale prvému menovanému sa puk zamotal medzi nohy pri pravom kruhu v útočnom pásme.
     
    51:56
    Peter Gápa však teraz veľmi nepomohol svojmu tímu, keďže ho hlavný rozhodca Lauff poslal na dve minúty za seknutie.
     
    51:23
    Sýkora pekne našiel od mantinelu v medzikruží Lukáša Paukovčeka, no ten si puk nedokázal spracovať, keďže ho tiesnil trenčiansky obranca Habšuda.
     
    50:04
    Popradskí hokejisti vystrelili puk cez všetky čiary, Tomáš Bokroš sa snažil ešte počas hry dohovoriť čiarovému rozhodcovi, no napokon hra pokračuje bez prerušenia.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 14. Štrauch, 29. Paločko (Takáč), 38. Matis (Paukovček, Malina), 40. Sýkora (Bartečko) – 16. Radivojevič (Mikula)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Rapáč – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, M. Nagy – Gápa, Boltun, Štrauch
    HK DUKLA Trenčín: Konrád (A. Nagy) – Lintner, Kozák – Andersons, Novajovský – Bokroš, Habšuda, Daniška, Zošiak – Melichárek ("A"), Nemec ("A"), Pardavý – Radivojevič, Petrovický ("C"), Mikula – Komínek, Gašparovič, Šišovský – D. Hudec, P. Stantien, Šimíček

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Rastislav Gajan, Martin Smrek

    Diváci: 1250
    thejrc.org