Atlant – Čerepovec 2:5 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 3:0 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 20.09.2014, 17:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    GRIGORENKO - 1:4
     
    51:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To se často nevidí. Backlund zřejmě špatně viděl a IGOR GRIGORENKO od modré a přes obránce poslal kotouč do sítě. Bez asistence.
    RADULOV - 1:3
     
    49:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Chybu v rozehrávce dokáže tento hráč dobře vytrestat. ALEXANDR RADULOV dostal puk do samostatného úniku a překonal Backlunda. Asistence: Igor Grigorenko a Stephan Da Costa.
    VONDRKA - 1:2
     
    47:21
    Slovan právě vstřelil branku!
    A máme zde snížení ze strany Bratislavy! MICHAL VONDRKA se protáhl po křídle a prudce vystřelil. Puk prošel Galimovi pod rukou a je sníženo.
    STAS - 0:2
     
    28:22
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak i přes snahu Slovanu na vyrovnání se prosazuje CSKA. ANDREJ STAS se otočil na kruhu a nachytal Backlunda střelou na vzdálenější tyč. Asistence: Denis Denisov a Jan Muršak.
    MURŠAK - 0:1
     
    14:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Prochorkin dostal puk z levého kruhu před bránu a rychle vystřelil z velkého úhlu. Kotouč posléze dorazil do brány JAN MURŠAK, který tak otevřel skóre dnešního utkání. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Jevgenij Arťuchin.

    Antonín Domanický

    Branky a nahrávky: 48. Vondrka – 14. Muršak (Prochorkin, Arťuchin), 29. Stas (Denisov, Muršak), 50. Radulov (Grigorenko, Da Costa), 52. Grigorenko


    HC Slovan Bratislava: Backlund (Janus) – Baranka, Sersen, Sigalet, Foster, Mihalik, Starosta, Luža – Vondrka, Nedorost, Jeglič – Hudáček, Surový, Netík – Bartovič, Bližňák, Murley – Šťastný, Tičar, White.
    CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Děnisov, Bodnarev, Mišarin, Zajcev, Kiselevič, Panin, Jegoršev – Tělegin, Korotkov, Andronov, Žafyarov, Stas, Žarkov, Grigorenko, Muršak, Arťuchin, Radulov, Prochorkin, Da Costa, Mamin.

    Rozhodčí: Zacharenkov, Ronn – Otmachov, Palej
    bahis siteleri