Zvolen – Nitra 3:4 (kon.) | Trenčín – Žilina 4:1 (kon.) | Martin – Poprad 4:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Skalica – Piešťany 1:7 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 21.09.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:28
    Košice dali gól!

    Košičania sa do pásma rýchlo vrátili a košický odcovanec RICHARD JENČÍK predviedol svoje kvality. Osamotený sa s pukom pred bránkou pohral, vymiešal Wiikmana a zavesil mu ho pod hornú žrď. Bez asistencií.
     
    53:22
    Banská Bystrica dala gól!

    V hre štyroch proti štyrom si Banská Bystrica vykresala iskričku nádeje! Postaral sa o ňu LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorý sa najlepšie zorientoval v zmätku pred bránkou a puk dorazil do siete. Asistencia: Milan Kytnár.
     
    45:08
    Košice dali gól!

    Košičania sa v presilovke usadili vo vlastnej útočnej tretine a napokon aj skórovali. Mladý talent z obrany ERIK ČERNÁK dostal puk na hranicu ľavého kruhu a jeho bomba nemohla skončiť inak ako gólom. Asistencie: Radek Philipp a Marek Bartánus.
     
    23:58
    Košice dali gól!

    ADAM LAPŠANSKÝ pri samostatnom nájazde predviedol svoje kvality, vymiešal Wiikmana a puk mu nechytateľne zavesil do siete.
     
    12:00
    Košice dali gól!

    Je vyrovnané. MAREK BARTÁNUS dostal skvelú prihrávku priamo k bránke súpera, osamotený si z nej vytiahol gólmana a bezproblémovo zakončil okolo jeho ľavého betónu. Asistencia: Juraj Cebák.
     
    10:48
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa ale do pásma vrátili a dostávajú sa do vedenia! Po Nicastrovej prihrávke sa pred Melicherčíkom najlepšie zorientoval PETR KAFKA a nekompromisne zakončil. Asistencia: Max Nicastro.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 12. Bartánus (Cebák), 24. Lapšanský, 46. Černák (Philipp, Bartánus), 57. Jenčík – 11. Kafka (Nicastro), 54. Handlovský (Kytnár)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Drgoň, Philipp (A), Šeda, Macejko – Lapšanský, Kolena, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Stupka, Češík, Sojčík – Hinďoš, Chovan, Zikmund
    HC´ 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – Nicastro, Montgomery, P. Lunter, Bambúch, Luža, Biro, M. Rosandič, Jaborník – Hudec, Kytnár, M. Lunter – Kafka, Preisinger, Handlovský – Lamper, Block, Kudrna – Larson, Zigo, Matoušek

    Rozhodčí: Novák, D. Konc – Korba, Rovenský
    bahis siteleri