Barys – Novokuzněck 1:0 (po pr.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Záhřeb – Toljatti 5:1 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
Lada Toljatti
Neděle 21.09.2014, 18:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:44
    Početní převaha Medveščaku měla jepičí život, po osmi vteřinách přesilové hry byl vyloučen Andrew Hutchinson.
     
    54:36
    Zahrají si však přesilovou hru, Karol Sloboda dostal dvě minuty za sekání.
     
    51:20
    Trenér Lady Sergej Světlov si bere oddechový čas.
    PERKOVICH - 5:1
     
    51:20
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Začíná to zavánět debaklem. Domácí fanoušci si opět můžou zapět a zatancovat při dechovce. NATHAN PERKOVICH stal zcela osamocený před Glassem, obdržel přihrávku z rohu kluziště a bekhendem překonal bezmocného hostujícího gólmana, který jen lomil rukama nad tím, jak jeho obránci celou situaci nezvládli.Asistence: Matt Anderson, Aaron Palushaj.
    WRIGHT - 4:1
     
    47:45
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A JAMES WRIGHT nabízenou šanci využívá s naprostým přehledem. Vyjel pomalu a našel skulinu mezi vyrážečkou a betonem Glasse.
     
    47:45
    Trestné střílení pro domácí, ve vlastním oslabení se utrhl James Wright, na poslední chvíli byl zastaven Hunkesem a nyní si může zopakovat samostatný nájezd.
     
    46:40
    Mathieu Carle však následně Černikova podrazil a na dvě minuty (v případě, že se hosté neprosadí) usedá za katr.
     
    44:41
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A Záhřeb se dostává do trháku! Brandon Segal se ocitl sám v rohu kluziště, najel před bránu a i když Glasse nepřekonal, dílo dokonal MARTIN ST. PIERRE, který zvedl kotouč a ležícího brankáře Lady neomylně překonal. V chorvatské metropoli je veselo. Asistence: Brandon Segal, Pascal Pelletier.
    ANDERSON - 2:1
     
    43:03
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí hala burácí a zní typický vítězný song Medveščaku. Je pro to jasný důvod, hokejisté Záhřebu se vrací do vedení. Aaron Palushaj vypálil od modré a jeho ránu usměrnil mezi Glassovy betony šikovnou tečí MATT ANDERSON. Asistence: Aaron Palushaj, Mark Flood.
     
    39:45
    Tak přece jen jsme viděli příležitost, která zaváněla gólem. Obratný Glass v bráně si však s ní poradil.
     
    32:34
    Trochu vzruchu nyní do zápasu možná přinese přesilová hra, kterou budou hrát domácí po faulu Vasilije Strelcova, jenž už usedá na trestnou lavici.
     
    27:07
    Výtečná práce s hokejkou brankáře Brusta rezultovala v obrovskou šanci, domácí brankář si všiml, že Lada dlouho střídá, na modré čáře se mu nabízel nikým nekrytý Wright, jemuž přesně přihrál, domácí útočník se následně řítil prakticky sám na gólmana, i tentokrát však Glass vyjel z brány, snížil úhel a překvapený Wright zamířil svůj pokus jen vedle.
     
    26:37
    Hosté zapomněli na zadní vrátka, Glumac se po pravé straně řítil sám na bránu, Glass trochu vyjel z brány a velkou šanci zneškodnil.
     
    21:29
    Hosté si navíc zahrají početní převahu, dvě minuty za hákování dostal James Wright.
    HUNKES - 1:1
     
    20:45
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté vstupují do druhé třetiny, jak nejlépe to jde. Jurij Petrov najel do útočného pásma, z různých pozic hned třikrát zkusil prostřelit Brusta. Když se mu to ani jednou nepovedlo, našel lépe postaveného JIŘÍHO HUNKESE, který ležícího domácího brankáře překonal a vyrovnává stav utkání.Asistence: Jurij Petrov, Alexander Černikov.
     
    19:05
    Bjorkstrand se řítil sám na bránu, na poslední chvíli mu obrovskou šanci ukradl skvělým obranným zákrokem Šenfeld.
     
    17:22
    Hosté si navíc zahrají početní převahu. Nathan Perkovich dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:23
    Domácí kapitán Andrew Murray dostal dvě minuty za sekání a to znamená jediné. Lada si zahraje první nezkrácenou přesilovku.
     
    09:52
    Výtečná zákrok Glasse, který vleže dokázal zneškodnit pokus najíždějícího hráče Záhřebu.
    HUTCHINSON - 1:0
     
    08:37
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A domácí hokejisté zákeřný zákrok beze zbytku trestají. Carle si vyměnil kotouč s Pelletierem, druhý jmenovaný našel na druhé straně volného ANDREWA HUTCHINSONA, který vypálil a prostřelil Glasse. Asistence: Pascal Pelletier, Mathieu Carle.
     
    08:08
    Šarov zákeřně dohrál padajícího hráče Záhřebu, po čemž se strhla potyčka. Rozhodčí pochopitelně nemohl daný moment nechat bez povšimnutí a Šarova poslal na trestnou lavici.
     
    06:40
    Murray tečoval střelu od modré, Glass vytáhl jeho dorážku špičkou betonu do rohu kluziště.
     
    04:20
    Hodně zajímavá situace. Ilja Ježov odjel z brány, zřejmě se nějak nešťastně zranil, v bráně ho nahradí Jeff Glass.
     
    04:20
    Nejenže se domácí nedokázali dostat do vážnější šance, navíc mají po početní převaze, dvě minuty za sekání dostal Brandon Segal.
     
    03:31
    Šenfeld obral o kotouč Murrayho jen za cenu faulu, za což obdržel od rozhodčího dvouminutový trest. Domácí si zahrají první přesilovou hru.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 9. Hutchinson (Pelletier, Carle), 44. Anderson (Palushaj, Flood), 45. Pierre (Segal, Pelettier), 48. Wright (TS), 52. Perkovich (Anderson, Palushaj) – 21. Hunkes (Petrov, Černikov)


    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich)- Carle, Martinovič, Mezei, Hutchinson, Katic, Flood- Glumac, Murray, Bjorkstrand- Wright, Thomas, Hedden- Segal, Pelletier, St. Pierre- Anderson, Palushaj, Perkovich
    Lada Toljatti: Ježov (5.Glass)- Vorobjov, Podhradský, Sloboda, Ogurcov, Šulakov, Hunkes, Stulov- Černikov, Petrov, Mastrjukov- Zaťovič, Šenfeld, Valujskij- Golubjov, Bočarov, Nikitěnko- Strelcov, Pjanov, Šarov

    Rozhodčí: Ronn, Zacharov- Otmachov, Palej
    bahis siteleri