Jekatěrinburg – Novokuzněck 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Ufa – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (0:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Toljatti 3:0 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
Kazaň – Chabarovsk 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 1:2 (po pr.) | Jokerit – Viťaz 3:4 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 4:3 (kon.) | Riga – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Úterý 23.09.2014, 17:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michail VARNAKOV - 3:1
     
    34:07
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Kazaně zakončoval po Pesonenově přihrávce MICHAIL VARNAKOV, který střílel z levého kruhu na bližší tyčku. Kotouč se odrazil od tyče do tyče a ven a zprvu nebylo jasné, jestli šlo o gól. Rozhodčí tak nechali hru pokračovat a při nejbližším přerušení hry si vyžádali poradu s kolegou u videa, který puk viděl za brankovou čarou. 3:1 pro AK Bars. Asistence: Janne Pesonen.
    Justin AZEVEDO - 2:1
     
    31:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přesilovku využívají a ujímají se vedení 2:1! Bývalý hráč pražského Lva JUSTIN AZEVEDO dostal puk těsně za kruhy a golfákem se trefil přesně pod víko. Asistence: Sergej Kosticyn a Ilja Nikulin.
    Michail VARNAKOV - 1:1
     
    11:16
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Malychin nahrál mezi kruhy Pesonenovi, jehož střelu vyrazil Borisov pouze na hůl MICHAILA VARNAKOVA, který udělal hostujícímu brankáři kličku a poslal kotouč do odkryté klece – 1:1. Asistence: Jane Pesonen a Fjodor Malychin.
    Marcel HAŠČÁK - 0:1
     
    09:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a jdou tedy do vedení! Po závaru před brankovištěm propasíroval kotouč za záda již sedícího Garipova MARCEL HAŠČÁK. Asistence: Jesse Niinimaki.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Varnakov (Pesonen, Malychin), 32. Azevedo (Kosticyn, Nikulin), 35. Varnakov (Pesonen) – 10. Haščák (Niinimaki)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson) – Denisov, Rylov, Nikulin, Kornějev, Heshka, Paigin, Medvěděv, Musin – Bodrov, Svitov, Obuchov – Koscicyn, Mirnov, Azevedo – Möller, Petrov, Burmistrov – Varnakov, Pesonen, Malychin.
    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Taimi, Safronov, Ježov, Loginov, Kurbatov, Terjajev, Peretjagin, Těreščenko – Špirko, Tarasov, Junkov – Niinimäki, Miklík, Haščák – Fisenko, Lugin, Orlov – Baškirov, Litovčenko, Železňov.

    Rozhodčí: Gusev, Bukin – Gorděnko, Tomilov
    bahis siteleri