Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HK Soči
Sobota 27.09.2014, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, do které spadá souboj celků Avangard Omsk a HK Soči. Úvodní buly bude v Omsk Areně vhozeno ve 12:00 CET. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Favoritem utkání je bezpochyby domácí Avangard, který se nachází na druhé pozici Východní konference. Na svém kontě má 20 bodů. V posledním hraném duelu si Omsk připsal plný počet bodů, když na domácí půdě zdolal Jaroslavl v poměru 4:2.

    Soči má zcela odlišné starosti. Nováček Kontinentální hokejové ligy se s šesti body krčí na poslední příčce Západní konference. V rámci celé soutěže je horší pouze Jekatěrinburg a Lada Togliatti. Stejný počet bodů pak má Vladivostok. Soči se naposledy představilo na domácí půdě, kde podlehlo Dynamu Moskva fotbalovým výsledkem 0:1.
     
    Československá stopa

    Vladimír Sobotka (OMS)
    Miroslav Blaťák (OMS)

    Tomáš Pöpperle (SOC)

    Žádný slovenský zástupce do utkání nezasáhne.
     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Ljamin, Vasiljev, Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Lemtjugov, Pervušin, Širokov, Popov, Paršin, Pěrežogin, Kalinin, Wandell, Neprjajev, Ivanov, Semjonov

    HK Soči: Pöpperle (Jerjomin) – Koledov, Sedunov, Wilson, Jarvinen, Ščitov, Petrov, Morozov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Krikunov, Ignatuškin, Perersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko, Saprykin

    Rozhodčí: Gašilov, Gamalej – Misjur, Raming.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    První ofenzivu Omsku zastavuje postavení mimo hru, Berdnikov přejel útočnou modrou čáru příliš rychle. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    00:53
    Avangard je v úvodních okamžicích jednoznačně lepším celkem. Další útočnou akci zakončuje střelecký pokus Širokova, který Pöpperle v poklidu lapil. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    01:47
    Po menší odmlce jsou domácí opět v útoku. Ránu Wandella vytěsňuje hostující strážce svatyně do ochranné sítě. Jak dlouho Soči tomuto tlaku odolá?
     
    02:29
    Prakticky poprvé zahrozilo také Soči. Achmetov se vehnal do útočného pásma, kde byl ale následně odzrbojen. Po náznaku domácí příležitosti hraje opět Omsk.
     
    03:19
    Petersson sedral za nahozeným kotoučem, leč Barulin celou situaci správně přečetl, povyjel a odpálil puk do klidných vod. Momentálně se bojuje ve středním pásmu.
     
    04:23
    Anisin zavezl touš do pásma, kde nabil elegantní zadovkou najíždějícímu Saprykinovi. Forvard s číslem 91 na zádech ale napálil z mezirkuží pravou tyč!
     
    04:58
    Omsk stále méně myslí na zadní vrátka, přičemž nováček KHL podniká nenápadné výpady. Další z nich musel krýt Barulin, ovšem tentokráte moc práce neměl.
     
    05:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Lemtjugov si nedokázal s povyjetým Pöpperlem poradit, ovšem následně dorazil do poloodkryté branky IVAN NĚPRJAJEV. Omsk tak zcela zaslouženě otevírá skóre utkání. Asistence: Nikolaj Lemtjugov.
    Ivan NĚPRJAJEV - 1:0
     
    06:59
    Omsk je nadále při chuti, nyní si zahraje přesilovou hru. Ze sekání putuje na trestnou lavici Pavel Koledov (SOC). Jak faorit duelu s touto příležitostí naloží?
     
    07:48
    Avangard dlouho kombinoval v útočném pásmu, ovšem do výraznější střelecké pozice se nedostal. Soči se osvobozuje vyhozením přes všechny čáry.
     
    08:39
    Gustafssonovu dělovou ránu Pöpperle vytěsnil, Soči hnedle poté vyhodilo. Zdá se, že toto oslabení již hosté zvládnou. Stále tak prohrávají pouze o jednu branku.
     
    09:21
    Další útok družiny v černém zastavuje postavení mimo hru. Buly bude vhozeno ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků žádné nebezpečí nehrozí.
     
    09:58
    Soči si nyní nerozumnělo, rozehrávka zamířila přes všechny čáry, což znamená jediné, zakázané uvolnění a vhazování po levé ruce Tomáš Pöpperleho.
     
    10:36
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk navyšuje své vedení, velký tlak favorita vyústil v další přesný zásah. ANDREJ IVANOV nabil před branku Popovovi, jehož pokus Pöpperle vytěsnil. Sám Ivanov poté obkroužil branku a zasunul odražený kotouč za bezmocného brankáře hostí. Asistence: Alexander Popov, Tom Wandell.
    Andrej IVANOV - 2:0
     
    11:12
    Soči se snažilo o bleskovou odpověď, ovšem Achmetova Barulin bez větších obtíží vychytal. Poté došlo k menší strkanici, ovšem ani jeden z hlavních arbitrů trestat nebude.
     
    11:59
    Převaha Omsku je markantní. Hosté si nerozumí především při přechodu středního pásma, které je pro ně stále zakleté. Zlepší Soči v následujících minutách svůj výkon?
     
    12:12
    Hosté ale nyní vybojovali alespoň přesilovou hru. Ivan Něprjajev (OMS) dostává menší trest za hákování. Využijí hosté tuto dobrou příležitost?
     
    12:57
    Zatím se nezdá, Avanagard vyhazuje jeden kotouč za druhým, hosté se vůbec nemohou usadit v útočné třetině. Co přinese další minuta přesilové hry?
     
    13:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Tomáše Pöpperleho! Český brankář si nevšiml přijíždějícího SERGEJE KALININA, který jej v levém rohu obral o kotouč a poté pohodlně skóroval do odkryté branky. Hosté jsou již ve velmi kritické situaci. Bez asistence.
    Sergej KALININ - 3:0
     
    14:25
    Přesilová hra nevyzněla pro Soči příliš optimisticky, neboť dokonce inkasovali. Domácí hnedle po jejím skončení opět zahájili ofenzivu. Omsk hraje ve velké pohodě.
     
    14:50
    Nyní ale budou domácí opět pouze ve čtyřech. Sergej Širokov (OMS) se provinil zcela zbytečným podražením ve středním pásmu, za což dostává menší trest.
     
    15:44
    Soči se ale vůbec nic nedaří, domácí opět vyhazují. Pöpperle si už na přijídžějícího Popova dal hodně velký pozor. Zcela jistě nechce opakovat nedávnou nešťastnou situaci.
     
    16:45
    Přesilová hra Soči je u konce. Hosté vůbec nevystřelili na branku, celkově působí družina v bílém hodně deprimovaným dojmem.
     
    17:31
    Soči kupí chybu za chybou! Po nepřesné rozehrávce defenzivy se zcela sám před Pöpperlem ocitl Jarvinen. Hostující strážce svatyně ale další kotouč ve své síti nepřipustil a pohotově zasáhl.
     
    18:41
    Po Kalininově přiťuknutí pálil ostře Berdnikov. Hostující brankář si ale opět poradil a podržel své mužstvo, které může být rádo, že prohrává v uvozovkách pouze o tři branky.
     
    19:35
    Omsk dohrává úvodné periodu v poklidním středmím pásmu. Nikam se nežene, celý zbytek utkání bude muset hrát Soči. Hosté toho v první periodě skutečně moc nepředvedli.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní část, která přinesla velkou dominanci Avangardu. Domácí se nejprve ujali vedemí zásluhou Něprjajeva, načež přidal druhý přesný zásah Ivanov. Tříbrankové vedení poté zařídil Omsku Kalinin, který využil velké minely Pöpperleho. Podaří se hostujícímu celku vrátit do utkání? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 11:8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Hosté se pokoušeli hned v úvodu durhé části zahrozit. Barulin si ale s lehkým střeleckým pokusem z pozice pravého kruhu poradil bez větších obtíží, načež přerušil hru.
     
    21:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je o osudu utkání rozhodnuto, domácí přidávají další trefu. DENIS PARŠIN získal kotouč, prodral se do útočné třetiny a přesnou ranou z mezikruží překonal Pöpperleho. Hosté opět doplácejí na nedůslednost svého počínání. Bez asistence.
    Denis PARŠIN - 4:0
     
    22:13
    Soči si zahraje v početní výhodě. Na lavici hanby odchází Nikolaj Gluchov (OMS). Podaří se hostujícímu celku vykřesat alespoň jiskřičku naděje?
     
    22:58
    Zatím to tak nevypadá, Soči se nemůže usadit v útočném pásmu. Rána Ignatuškina navíc končí v ochranné síti, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu, kde Omsku žádné nebezpečí nehrozí.
     
    23:40
    Až nyní se hosté dostali ke střeleckému pokusu. Wilsonova dělovka od modré čáry ale byla zblokována. Avanagard poté vyhodil přes všechny čáry. Zdá se, že i tato početní výhoda zůstane nevyužita.
     
    24:34
    Další vyloučení, tentokráte na straně Soči. Za nebezpečnou hru vyoskou holí odchází pykat Alexander Ševčenko (SOC). Za krev ve tváři soupeře dostává rovnou čtyři minuty.
     
    25:08
    Pöpperle zatím drží své mužstvo nad vodou, nyní si poradil s prudkou ranou od pravého mantinelu. Soči však zcela jistě zažije ještě spoustu krušných chvil.
     
    25:55
    Kuljašova bomba byla sražena hostujícím zadákem. Ovšem pouze k domácím, kteří tak pokračují v útočném snažení.
     
    26:11
    Nyní to budou mít hosté velmi obtížné, neboť budou hrát ve třech. Za hákování odchází na trestnou lavici Cory Emmerton (SOC).
     
    26:57
    Hosté si počínají velmi obětavě. Padají do střel, velmi dobře se pohybují. Také proto se zatím Avangard nedostal do větší příležitosti. Odpočinek dopřál svým spolubojovníkům až jistý zásah Pöpperleho, po němž český brnakář přerušil hru.
     
    27:28
    Po ráně Širokova se Soči osvobodilo vyhozením přes všechny čáry. Barulin ale bleskově rozehrává a posílá svůj tým opět do ofenzivy. Přesilová hra se pomalu, ale jistě krátí.
     
    28:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácím se ale přece jenom podařilo vsítit pátou branku. SERGEJ ŠIROKOV dostal ideální přihrávku na hranici levého kruhu, odkud milimetrovým švihem překonal Pöpperleho. Situace již pro hosty zavání debaklem. Asistence: Alexander Pěrežogin.
    Sergej ŠIROKOV - 5:0
     
    28:56
    Hosté se snažili rovněž zahrozit, ovšem rána od modré čáry nepřinesla kýžení ovoce. Po zblokovaném pokusu se vydali kupředu opět domácí hokejisté.
     
    29:35
    Soči absolutně nestíhá, výsledkem jsou pak nedovolené zákroky. Po dalším z nich odjíždí na trestnou lavici Pavel Koledov (SOC), který se provinil držením. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    30:44
    Domácí velmi dobře kombinují v útočné třetině, ovšem zatím se nedostávají ke střeleckému pokusu. Soči nechce dopustit další branku ve své síti.
     
    31:42
    Neskutečné, další trest pro hosty. Za držení Vladimíra Sobotky je potrestán Max Warn (SOC). Odehrají vůbec hosté nějaký čas v plném počtu? Zatím to tak nevypadá.
     
    32:07
    Nyní se ale vydalo Soči do útoku, kde donutilo Barulina k mizerné rozehrávce. Našetřilo tak cenné vteřinky z oslabení, neboť se bude vhazovat po levé ruce domácího muže v masce.
     
    32:54
    Po dlouhé kombinaci v útočné třetině se ke střele rozhodl Popov. Tvrdá rána ale byla sražena do ochranné sítě za Pöpperlem. Touš se odrazil od hráče Omsku, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    33:21
    Soči vyhazuje až k Barulinovi, který zatím přiliš práce neměl. Na hokejistech Avangardu je patrné mírné zvolnění tempa, které je jistě zapříčiněno suverénním vedením.
     
    34:36
    Až nyní se podařilo Soči zahrozit. Po nejistém Barulinově zásahu proti ráně Wilsona vyhazují domácí přes všechny čáry. Tento úkaz jsme zatím v dnešním duelu příliš často neviděli.
     
    34:45
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přece jenom skórují. Odražená rána od levého mantinelu byla nasměrována na pravou stranu útočného pásma, kde číhal ILJA KRIKUNOV. Hostující forvard poté v poklidu dopravil kotouč do odkryté branky. Asistence: Nikita Ščitov, Igor Ignatuškin.
    Ilja KRIKUNOV - 5:1
     
    35:54
    Soči narostla po vstelené brance křídla, mnohem více se tlačí do útoku. Hostujícím ucelku se ale nedaří příliš zahrozit. Pokračovat se bude po další komerční přestávce.
     
    36:22
    Ševčenkovo nahození ze středního pásma končí vysoko nad. Vhazovat se tak bude ve středovém kruhu.
     
    36:41
    Hosté si navíc zahrají přesilovou hru. Za faul loktem dostává dvě minuty Nikolaj Gluchov (OMS). Podaří se Soči přidat další přesnou trefu?
     
    37:37
    Zatím se nezdá, Avangard vyhazuje jeden kotouč za druhým. Nic nenasvědčuje tomu, že by Soči mělo zahrozit. Opět ztroskotává na nejistém přechodu útočné modré čáry.
     
    38:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté skórují podruhé ve vlastním oslabení. Omsk uháněl do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešil zcela ideálně. ALEXANDER POPOV si narazil s Wandellem, načež pohodlně doklepl kotouč za bezmocného Pöpperleho. Asistence: Tom Wandell.
    Alexander POPOV - 6:1
     
    38:34
    Domácí ale putují opět na trestnou lavici, menším trestem je "odměnen" Nikolaj Lemtjugov (OMS). Otázkou zůstává, zda je přesilová hra pro Soči výhodou.
     
    39:34
    Ani tentokráte se nedaří Soči dostat do výhodné střelecké pozice, Omsk je zkrátka ve všech herních činnostech lepším celkem. Zdá se, že se již ve druhé části nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je tomu tak. Avangard i ve druhé periodě skóroval hned třikrát, prosadili se Paršin, Širokov a Popov. Za hosty stihl snížit Ilja Krikunov. Dominance domácího celku tak pokračuje. Bude tento scénář totožný i ve třetí části? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 20:13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Domácí se brání bez větších problémů, nyní navíc vyhazují přes všechny čáry. Tato přesilová hra se Soči ale vůbec nepodařila.
     
    41:28
    Gustafsson testoval Pöpperleho prozornost ranou přes obránce, která však neprošla. Hrát můžou hosté. Tempo utkání zatím není nikterak závratné.
     
    42:21
    Vladimír Sobotka se řítil do útočného pásma, ovšem hrát nemohl, neboť se domácí nacházeli v ofsajdovém postavení. Po nepřesné rozehrávce Soči se bude vhazovat znovu před Pöpperlem.
     
    42:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pro hosty začíná být utkání stále více trpké. Paršin naznačil na modré čáře nahození, ovšem poté přihrál SERGEJI ŠÍROKOVOVI, který přesně vymetl pravý růžek hostující svatyně. Asistence: Denis Paršin, Denis Kuljaš.
    Sergej ŠIROKOV - 7:1
     
    43:40
    Avangard je ale stále při chuti. Do další příležitosti se říti Tom Wandell. Rána z velkého úhlu ale brankáře Soči nevyděsila. Tomáš Pöpperle raději kotouč podržel a přerušil hru.
     
    44:51
    A znovu domácí hokejisté, tentokráte pálil velice ostře Lemtjugov. Na osmou trefu si ale bude muset Omsk ještě počkat, rána totiž byla zblokována a odražena do klidných vod.
     
    45:41
    Pokus Vladimíra Sobotky končí u pozorného Pöpperleho, který dnes prožívá skutečně hořké utkání. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:14
    Kupředu se snažili vydat také hosté, ovšem jejich počínání zastavil hvizd pomezního arbitra, který viděl postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    46:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    KIRILL SEMJONOV obkroužil útočné pásmo, najel si do střelecké pozice a s pomocí odrazu od brusle bránícího hráče navýšil vedení Avangardu. Bez asistence.
    Kirill SEMJONOV - 8:1
     
    47:24
    Domácí si navíc zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá za nebezpečnou hru vysokou holí Jegor Morozov (SOC). Pokračovat se bude po krátké komerční přestávce.
     
    48:11
    Soči se ale zatím brání velmi dobře, domácí se nemohou usadit v útočném pásmu. Uvidíme, co přinesou následující minuty. Hosté se mohou reálně obávat pověstní "desítky."
     
    49:18
    Wandell adresoval prudkou přihrávku před branku, ovšem tam nenalezl žádného ze svých spoluhráčů. Hosté poté vyhodili, toto oslabení již vypadá velice slibně.
     
    50:11
    Tomáš Pöpperle se měl opět co ohánět, a to proti střeleckému pokusu Ivanova. Poradil si ale výborně, pokus lapil do připravené rukavice. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    50:24
    Přesilová hra pro Soči. Valerij Vasiljev (OMS) se provinil úderem do oblasti hlavy a krku. Dostává tak dvě minuty + destiminutový osobní trest. Klasický trest odpyká Pervušin. Podaří se hostujícímu celku zmírnit nepříznivý výsledek?
     
    51:38
    Soči kombinuje, celá akce končí ranou od modré čáry, která zamířil přesně do rukavice Konstantina Barulina. Domácí muž v masce si zatím příliš na kotouč nesáhl.
     
    52:44
    Soči je sice nastěhované v útočném pásmu, ovšem zde nedokáže připravit soupeři žádné starosti. Pöpperle navíc musel zasahovat proti dělovce Sobotky. Český forvard ale netrefil branku.
     
    53:12
    Oleg Saprykin padl obětavě do rány, kterou zastavil svým obličejem. Nakonec se ale za potlesku tribun zvedá a odchází na ošetření.
     
    53:38
    Popov si najel až před branku, kde se pokusil zakončit bekhendem. Hosté se ale ubránili, stejně tak proti následné dělovce Kuljaše. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    54:51
    Hraje se převážně ve středním pásmu, leč nyní tento fakt změnil Pěrežogin. Nájezd domácího útočníka byl ale pohotově zastaven perfektním obranným zákrokem.
     
    55:44
    Soči pouze odevzdává kotouče, zřejmě už se vidí v šatně. Není divu, hrát za takového stavu není jistě příjemné.
     
    56:24
    Sobotka nabil na tvrdou ránu Širokovovi, který ale svůj hattrick nezavršil. Trefil totiž pouze plexisklo za hostující svatyní. Hrát tak může Soči.
     
    57:37
    Po zblokované Wandellově ráně se hosté opět osvobozují vyhozením až k Barulinovi. Ještě jednou se bude vylučovat. Za podražení putuje na trestnou lavici Arťom Děmkov (SOC)
     
    58:28
    Ivanov zkoušel štěstí ranou přes obránce, ovšem zamířil těsně vedle levé tyče. Hosté poté vyvezli kotouč až k Barulinovi, čímž našetřili cenné vteřinky.
     
    58:55
    V závěru utkání se bude ještě jednou vylučovat. Za hákování odjíždí pykat Rafael Achmetov (SOC). Udrží hosté alespoň tento stav?
     
    59:12
    Soči vyhazuje přes všechny čáry.
     
    59:26
    Paršin zkoušel nahodit do míst, kde operoval Vladimír Sobotka. Český forvard nedokázal zamést kotouč pod ležícího Pöpperleho. Ten poté raději přerušil hru.
     
    59:44
    A další jistý zákrok Pöpperleho, tentokráte proti dělovce od modré čáry.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Ve třetí části domácí přidali další dvě branky, o které se postarali Širokov a Semjonov. Oba střelci podtrhli naprostou dominaci Avangardu, který byl dominantní po celou dobu trvání duelu. Omsk tak zcela zaslouženě zdolal Soči 8:1. Já vám děkuji za pzoornsot a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 31:17
     
    Československá stopa

    Vladimír Sobotka (OMS) 0+0, čas na ledě: 16:59, 7 střel
    Miroslav Blaťák (OMS) 0+0, čas na ledě: 8:51, 0 střel

    Tomáš Pöpperle (SOC) 23 zásahů, 8 obdržených branek, 74,8% úspěšnost zásahů.

    Žádný slovenský zástupce do utkání nezasáhl. (14:15:45)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Něprjajev (Lemtjugov), 11. Ivanov (Popov, Wandell), 14. Kalinin, 22. Paršin, 29. Śirokov (Pěrežogin), 39. Popov (Wandell), 43. Širokov (Paršin, Kuljaš), 47. Semjonov – 35. Krikunov (Ščitov, Ignatuškin)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Ljamin, Vasiljev, Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Lemtjugov, Pervušin, Širokov, Popov, Paršin, Pěrežogin, Kalinin, Wandell, Neprjajev, Ivanov, Semjonov
    HK Soči: Pöpperle (Jerjomin) – Koledov, Sedunov, Wilson, Jarvinen, Ščitov, Petrov, Morozov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Krikunov, Ignatuškin, Perersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko, Saprykin

    Rozhodčí: Gašilov, Gamalej – Misjur, Raming
    bahis siteleri