Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
HK Soči
Sobota 27.09.2014, 12:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    V závěru utkání se bude ještě jednou vylučovat. Za hákování odjíždí pykat Rafael Achmetov (SOC). Udrží hosté alespoň tento stav?
     
    57:37
    Po zblokované Wandellově ráně se hosté opět osvobozují vyhozením až k Barulinovi. Ještě jednou se bude vylučovat. Za podražení putuje na trestnou lavici Arťom Děmkov (SOC)
     
    50:24
    Přesilová hra pro Soči. Valerij Vasiljev (OMS) se provinil úderem do oblasti hlavy a krku. Dostává tak dvě minuty + destiminutový osobní trest. Klasický trest odpyká Pervušin. Podaří se hostujícímu celku zmírnit nepříznivý výsledek?
     
    47:24
    Domácí si navíc zahrají další přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá za nebezpečnou hru vysokou holí Jegor Morozov (SOC). Pokračovat se bude po krátké komerční přestávce.
    Kirill SEMJONOV - 8:1
     
    46:55
    Avangard právě vstřelil branku!
    KIRILL SEMJONOV obkroužil útočné pásmo, najel si do střelecké pozice a s pomocí odrazu od brusle bránícího hráče navýšil vedení Avangardu. Bez asistence.
    Sergej ŠIROKOV - 7:1
     
    42:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Pro hosty začíná být utkání stále více trpké. Paršin naznačil na modré čáře nahození, ovšem poté přihrál SERGEJI ŠÍROKOVOVI, který přesně vymetl pravý růžek hostující svatyně. Asistence: Denis Paršin, Denis Kuljaš.
     
    38:34
    Domácí ale putují opět na trestnou lavici, menším trestem je "odměnen" Nikolaj Lemtjugov (OMS). Otázkou zůstává, zda je přesilová hra pro Soči výhodou.
    Alexander POPOV - 6:1
     
    38:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté skórují podruhé ve vlastním oslabení. Omsk uháněl do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešil zcela ideálně. ALEXANDER POPOV si narazil s Wandellem, načež pohodlně doklepl kotouč za bezmocného Pöpperleho. Asistence: Tom Wandell.
     
    36:41
    Hosté si navíc zahrají přesilovou hru. Za faul loktem dostává dvě minuty Nikolaj Gluchov (OMS). Podaří se Soči přidat další přesnou trefu?
    Ilja KRIKUNOV - 5:1
     
    34:45
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec přece jenom skórují. Odražená rána od levého mantinelu byla nasměrována na pravou stranu útočného pásma, kde číhal ILJA KRIKUNOV. Hostující forvard poté v poklidu dopravil kotouč do odkryté branky. Asistence: Nikita Ščitov, Igor Ignatuškin.
     
    31:42
    Neskutečné, další trest pro hosty. Za držení Vladimíra Sobotky je potrestán Max Warn (SOC). Odehrají vůbec hosté nějaký čas v plném počtu? Zatím to tak nevypadá.
     
    29:35
    Soči absolutně nestíhá, výsledkem jsou pak nedovolené zákroky. Po dalším z nich odjíždí na trestnou lavici Pavel Koledov (SOC), který se provinil držením. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
    Sergej ŠIROKOV - 5:0
     
    28:03
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácím se ale přece jenom podařilo vsítit pátou branku. SERGEJ ŠIROKOV dostal ideální přihrávku na hranici levého kruhu, odkud milimetrovým švihem překonal Pöpperleho. Situace již pro hosty zavání debaklem. Asistence: Alexander Pěrežogin.
     
    26:11
    Nyní to budou mít hosté velmi obtížné, neboť budou hrát ve třech. Za hákování odchází na trestnou lavici Cory Emmerton (SOC).
     
    24:34
    Další vyloučení, tentokráte na straně Soči. Za nebezpečnou hru vyoskou holí odchází pykat Alexander Ševčenko (SOC). Za krev ve tváři soupeře dostává rovnou čtyři minuty.
     
    22:13
    Soči si zahraje v početní výhodě. Na lavici hanby odchází Nikolaj Gluchov (OMS). Podaří se hostujícímu celku vykřesat alespoň jiskřičku naděje?
    Denis PARŠIN - 4:0
     
    21:16
    Avangard právě vstřelil branku!
    Troufám si říci, že je o osudu utkání rozhodnuto, domácí přidávají další trefu. DENIS PARŠIN získal kotouč, prodral se do útočné třetiny a přesnou ranou z mezikruží překonal Pöpperleho. Hosté opět doplácejí na nedůslednost svého počínání. Bez asistence.
     
    17:31
    Soči kupí chybu za chybou! Po nepřesné rozehrávce defenzivy se zcela sám před Pöpperlem ocitl Jarvinen. Hostující strážce svatyně ale další kotouč ve své síti nepřipustil a pohotově zasáhl.
     
    14:50
    Nyní ale budou domácí opět pouze ve čtyřech. Sergej Širokov (OMS) se provinil zcela zbytečným podražením ve středním pásmu, za což dostává menší trest.
    Sergej KALININ - 3:0
     
    13:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Tomáše Pöpperleho! Český brankář si nevšiml přijíždějícího SERGEJE KALININA, který jej v levém rohu obral o kotouč a poté pohodlně skóroval do odkryté branky. Hosté jsou již ve velmi kritické situaci. Bez asistence.
     
    12:12
    Hosté ale nyní vybojovali alespoň přesilovou hru. Ivan Něprjajev (OMS) dostává menší trest za hákování. Využijí hosté tuto dobrou příležitost?
    Andrej IVANOV - 2:0
     
    10:36
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk navyšuje své vedení, velký tlak favorita vyústil v další přesný zásah. ANDREJ IVANOV nabil před branku Popovovi, jehož pokus Pöpperle vytěsnil. Sám Ivanov poté obkroužil branku a zasunul odražený kotouč za bezmocného brankáře hostí. Asistence: Alexander Popov, Tom Wandell.
     
    06:59
    Omsk je nadále při chuti, nyní si zahraje přesilovou hru. Ze sekání putuje na trestnou lavici Pavel Koledov (SOC). Jak faorit duelu s touto příležitostí naloží?
    Ivan NĚPRJAJEV - 1:0
     
    05:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Lemtjugov si nedokázal s povyjetým Pöpperlem poradit, ovšem následně dorazil do poloodkryté branky IVAN NĚPRJAJEV. Omsk tak zcela zaslouženě otevírá skóre utkání. Asistence: Nikolaj Lemtjugov.
     
    04:23
    Anisin zavezl touš do pásma, kde nabil elegantní zadovkou najíždějícímu Saprykinovi. Forvard s číslem 91 na zádech ale napálil z mezirkuží pravou tyč!

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Něprjajev (Lemtjugov), 11. Ivanov (Popov, Wandell), 14. Kalinin, 22. Paršin, 29. Śirokov (Pěrežogin), 39. Popov (Wandell), 43. Širokov (Paršin, Kuljaš), 47. Semjonov – 35. Krikunov (Ščitov, Ignatuškin)


    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Ljamin, Vasiljev, Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Gluchov, Pivcakin – Berdnikov, Sobotka, Lemtjugov, Pervušin, Širokov, Popov, Paršin, Pěrežogin, Kalinin, Wandell, Neprjajev, Ivanov, Semjonov
    HK Soči: Pöpperle (Jerjomin) – Koledov, Sedunov, Wilson, Jarvinen, Ščitov, Petrov, Morozov, Pautov – Krutov, Děmkov, Warn, Krikunov, Ignatuškin, Perersson, Anisin, Achmetov, Emmerton, Morozov, Ščerbina, Ševčenko, Saprykin

    Rozhodčí: Gašilov, Gamalej – Misjur, Raming
    bahis siteleri