HC Litvínov – Chomutov 3:2 (po pr.) | K. Vary – Letňany 3:2 (kon.) | Jihlava – Sparta 5:3 (kon.)
Kladno – Slavia 5:7 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:0 (kon.) | HC Plzeň – PZ Kladno 11:0 (kon.)
Liberec – Písek 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:3 (kon.) | Třinec – Havířov 10:0 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
11:0 (5:0, 3:0, 3:0)
PZ Kladno
Pátek 03.10.2014, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď se však Karlík musí červenat, protože střela PETRA KODÝTKA totiž nejspíš letěla nad branku. Hostující brankář si však puk srazil do sítě. Asistence: Jiří Stráský
     
    51:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tady slavnou desítku! Jubilejní gól vstřelil MARTIN HAJŠMAN, který zaznamenal svůj třetí zásah v tomto utkání! Asistence: Petr Kodýtek, Marek Rubner.
     
    47:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Devátou branku domácích střílí MARTIN HAJŠMAN, který se prosadil po pěkné akci Kokošky a Kantnera. Asistence: Matyáš Kantner, Filip Kokoška.
     
    39:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další úspěch pro domácí mladíky! Druhý gól v dlouhé přesilovce zařídil FILIP KOKOŠKA, který dorazil Pokorného střelu za bezmocného Karlíka. Asistence: Jakub Pokorný, Tomáš Vracovský.
     
    35:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají! Kapitán Plzně LUKÁŠ KAŇÁK střílel od modré, Karlík puk vyrazil nad sebe a neposedný kotouč poté zapadl za jeho záda! Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    22:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kanonáda domácích pokračuje i ve druhé třetině. Čechura střílel od modré a MARTIN HAJŠMAN, který se dokázal udržet na brankovišti, dorazil jeho střelu za záda Melančina. Asistence: Michael Čechura, Filip Kokoška.
     
    14:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté opět inkasují, pátý gól Plzně vstřelil opět PETR KODÝTEK, který v dnešním zápase nasbíral už tři body! Bez asistence.
     
    12:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další gól v síti Kladna. Hosté se však zlobí, že byl dosažen neregulérně, rozhodčí však branku uznává. Střelcem čtvrté branky je FILIP KOKOŠKA! Bez asistence.
     
    08:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí indiáni pokračují v kanonádě a vedou již 3:0! Další pěknou akcí se prezentovala dvojice Jiří Stráský a TOMÁŠ VRACOVSKÝ, který tvrdou ranou pod ruku zvýšil vedení domácích mladíků! Asistence: Jiří Stráský, Petr Kodýtek.
     
    04:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! PETR KODÝTEK se dostal za obranu a řítil se sám na Melančina. Poté naznačil střelu a krásným blafákem přelstil hostujícího brankáře! Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    01:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JÍŘÍ STRÁSKÝ střílí gól v oslabení! Hosté propadli ve středním pásmu a Stráský se dostal do útočné třetiny. Poté přesnou střelou překonal hostujícího Melančina. Bez asistence.

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 2. Stráský, 5. Kodýtek (Vracovský), 9. Vracovský (Stráský, Kodýtek), 13. Kokoška, 15. Kodýtek, 23. Hajšman (Čechura, Kokoška), 36. Kaňák (Vracovský), 40. Kokoška (Pokorný, Vracovský), 48. Hajšman (Kantner, Kokoška), 52. Hajšman (Kodýtek, Rubner), 60. Kodýtek (Stráský)


    HC Plzeň 1929: Zeman (Krasanovský) – Kačena, Váchal, Kaňák "C", Sysel, Čechura, Sedláček, Pokorný – Roubal, T. Kučera, Krystl, Krásný, Kantner, Kodýtek "A", Kokoška, Vracovský, Rubner, Hajšman, Hanzlík, Stráský "A"
    PZ Kladno: Melančin (Karlík) – Němec, J. Kučera, Heindl, Rampfel, Chládek, Straka, Vlk, Linhart, Libecajt – Mrkvička, Jizba "C", Jeřábek "A", Trofimov, Toula "A", Lachman, M. Kučera, Jarý, Nekvinda

    Rozhodčí: Roman Svoboda – Tomáš Pešek, Miroslav Kotyza
    bahis siteleri