Vítkovice – SaiPa 1:3 (kon.) | Tappara – Třinec 5:1 (kon.) | Kuopio – Växjö 1:3 (kon.)
IFK Helsinky – Skellefteå 5:3 (kon.) | Rauma – Luleå 2:0 (kon.) | Vienna Capitals – Zürich 5:3 (kon.)
Villach – Frölunda 1:7 (kon.) | Zlín – Eisbären 4:2 (kon.) | Ingolstadt – Zug 3:2 (po pr.)
Salzburg – Kloten 7:1 (kon.) | SønderjyskE – Krefeld 4:5 (kon.) | Hamburg – Nottingham 6:0 (kon.)
Ženeva – Briançon 5:1 (kon.) | Fribourg – Djurgården 3:1 (kon.) | Stavanger – Bern 5:2 (kon.)
Bolzano – Pardubice 4:3 (kon.) | Linköping – TPS 1:2 (kon.) | HV71 – JYP 0:3 (kon.)
konec
HV71
0:3 (0:0, 0:3, 0:0)
JYP Jyväskylä
Úterý 07.10.2014, 20:05 • Kinnarps Arena, Jönköping (kapacita 7000 míst) • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, přeji vám krásný zbytek dnešního večera a u dalších online přenosů se s vámi loučím na počtenou! (22:22:02)
     
    Výsledek dnešního zápasu se dal tak nějak i předpokládat. Finský tým měl ještě velkou šanci na postup, musel dnes ale vyhrát, naopak domácím už o nic nešlo, jejich šance byla pouze teoretická, také to tak dopadlo.

    O všem rozhodla druhá část hry, ve které Jyväskylä nastřílela všechny své branky. Skóre otevřel ve 29. minutě Eric Perrin, útočník se zkušenostmi i z NHL, kde hájil barvy například Atlanty Thrashers.

    O chvíli později na něj navázal Tuomas Pihlman, který využil perfektní práce a následné přihrávky Petra Hubáčka. Do konce druhé periody se pak prosadil ještě Juuso Ikonen a o vítězi zápasu bylo téměř rozhodnuto.

    Třetí třetinou se už domácí pouze protrápili, hosté z Finska totiž postavili před svou třetinu tuhý obranný blok, kterému z branky velel dnes skvělý Tuomas Tarkki, nejlepší hráč utkání.

    Jyväskylä si tak dnešní tříbodovou výhrou upevnila své místo na druhém místě tabulky I za prvním Salcburkem a může se tak začít chystat na boje v play off, kam se už jistojistě JYP podívají!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Hosté se ještě dokázali usadit v útočném pásmu, jejich kombinace ale nevede k žádnému zakončení, Holzapfel s Viitanenem mezitím opustili trestné lavice.
     
    59:05
    I ve třech hráčích ale domácí dokáží kombinovat, bohužel jim to už ale není nic platné, z dnešního zápasu odejdou poraženi.
     
    58:39
    Po icingu hostů je vyloučen Anton Bengtsson, který zbytečně dohrál protihráče u mantinelu a míří tak na trestnou lavici za vražení na hrazení.
     
    58:30
    Anton Bengtsson měl před sebou poloprázdnou branku, ve velké šanci ale nedokázal bekhendem poslat kotouč za Tarkkiho záda!
     
    58:07
    Anton Bengtsson se dostal do postavení mimo hru.
     
    57:50
    Gustaf Wesslau míří na střídačku, domácí tak budou hrát v 5 proti 4!
     
    57:50
    Domácím hráčům trochu tečou nervy, Riley Holzapfel se dostal do křížku s Mikkou Viitanenem, oba hříšníci míří na trestnou lavici za hrubost.
     
    57:50
    Neskutečný zákrok nyní předvedl Tuomas Tarkki proti dělovce Chrise Campoliho z mezikruží, hostující brankář jen tak máchnul lapačkou, ve které ale našel skrytý puk!
     
    56:43
    Tarkki pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou a těm se opět podařilo dostat kotouč do středního pásma.
     
    56:05
    Zakázané uvolnění hostů vrátí hru zpátky před Tarkkiho branku.
     
    55:52
    Tarkki si připisuje další úspěšný zákrok proti střele od modré čáry, dorážet se snažil dnes velmi aktivní Riley Holzapfel, hostující obránci jej ale nepustili.
     
    55:37
    Ze souboje čtyř hráčů u mantinelu nakonec vzešli jako vítězové hosté.
     
    55:01
    Až nyní své štěstí pokusil Carl Ridderwall, jeho střela ale končí na zadním mantinelu.
     
    54:21
    Domácí hokejisté se ale pořád snaží potěšit své fanoušky alespoň čestným gólem, posledních pár minut jsme ale neviděli ani jedno zakončení.
     
    53:30
    A domácí hokejisté nemají v sobě tak potřebnou šťávu a zřejmě i motivaci s výsledkem utkání něco udělat, nějakému velkému tlaku také nenahrává prázdný stadion.
     
    52:35
    Hosté hrají přesně tak, jak si podle mého neodborného pohledu řekli v kabině před třetí třetinou. Všechny puky se z vlastní třetiny snaží vystřelovat do bezpečné vzdálenosti od Tarkkiho branky.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 29. Perrin (Luoma, Kemilainen), 35. Pihlman (Hubáček), 39. Ikonen (Lofman, Hannikainen)


    HV71: Wesslau (Ersberg) – Johansson, Karlsson M., Williamsson, Campoli, Berglund, Eidstedt, Pilut – Tedenby, Christensen, Brithen – Ridderwall, Strandberg, Fiala – Melin, Holzapfel, Karlsson P. – Sandberg, Bengtsson, Torngren
    Trenér: Andreas Johansson.

    JYP Jyväskylä: Tarkki (Rajaniemi) – Salonen, Luoma, Kemiläinen, Hietanen, Niku, Viitanen, Pulli, Nenonen – Ikonen, Perrin, Hubáček – Tuppurainen, Löfman, Hännikäinen – Pihlman, Lahti, Boyce – Poukkula, Kanninen, Salmio
    Trenér: Marko Virtanen.

    Rozhodčí: Wiegand (SUI), Edqvist (SWE) – Haster (SWE), Pihlblad (SWE)
    bahis siteleri