Vítkovice – SaiPa 1:3 (kon.) | Tappara – Třinec 5:1 (kon.) | Kuopio – Växjö 1:3 (kon.)
IFK Helsinky – Skellefteå 5:3 (kon.) | Rauma – Luleå 2:0 (kon.) | Vienna Capitals – Zürich 5:3 (kon.)
Villach – Frölunda 1:7 (kon.) | Zlín – Eisbären 4:2 (kon.) | Ingolstadt – Zug 3:2 (po pr.)
Salzburg – Kloten 7:1 (kon.) | SønderjyskE – Krefeld 4:5 (kon.) | Hamburg – Nottingham 6:0 (kon.)
Ženeva – Briançon 5:1 (kon.) | Fribourg – Djurgården 3:1 (kon.) | Stavanger – Bern 5:2 (kon.)
Bolzano – Pardubice 4:3 (kon.) | Linköping – TPS 1:2 (kon.) | HV71 – JYP 0:3 (kon.)
konec
SønderjyskE Ishockey
4:5 (0:2, 3:1, 1:2)
Krefeld Pinguine
Úterý 07.10.2014, 19:30 • SE Aréna, SønderjyskE • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek z duelu mezi SønderjyskE a Krefeldem vše. Od své klávesnice se s Vámi loučí Richard Wagner a přeje Vám hezký zbytek dnešního večera. Na počtenou! (21:59:43)
     
    Tučňáci si konec zápasu pohlídali i přes brejk domácích Vojens. Bylo to nesmírně dramatické a krásné utkání plné zvratů, v němž nakonec vítězí celek Krefledu. Německý tým se dostal ve třetí části znovu do vedení, ale SønderjyskE opět srovnalo. Vše rozhodl dvě minuty a dvanáct vteřin před koncem Norman Hauner, který dělovkou na zadní tyč rozhodl.

    Statistiky zápasu:
    Střely na bránu: 31:30
    Tresty: 4:6
    Využití: 2:1
    Oslabení: 0:0
    DIVÁCI: 2021

    Brankářský duel:
    Jon Lee-Olsen: 30 stř., 83.33 %
    Patrick Klein: 31 stř., 87.10 %
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Hra se stěhuje před branku domácích. Maskovaný muž SønderjyskE se vrací do branky. To vypadá pro Krefeld nadějně.
     
    59:24
    Cory Quirk se dostal na pravém křídle ke střele, kterou ale znovu lapil pozorný Patrick Klein, jenž tak udržel svůj celek ve vedení.
     
    58:50
    Maskovaný muž Krefeldu se nyní prezentoval dvěma dobrými zákroky a podržel na hrudi střely Madse Bodkera a Anderse Overmarka od modré čáry.
     
    58:33
    SønderjyskE se dostalo před branku a zatlačilo. Gólman Patrick Klein podržel kotouč na své hrudi a domácí si berou time-out a odvolávají Jona Lee-Olsena z branky!
     
    58:00
    Domácí ještě žijí. Na lavici hanby je odeslán Steve Hanusch (KRE), který je vyloučen za nedovolené bránění. Velká šance pro domácí...
    Norman HAUNER - 4:5
     
    57:48
    Krefeld Pinguine právě vstřelili branku!
    Chytrost hostujícího střelce teď posílá Krefeld zpět do vedení! Ištván Sofron nechal ve středním pásmu puk Christianu Kretschmannovi, který předal kotouč na modré číhajícímu NORMANU HAUNEROVI, jenž na pravém kruhu napřáhl. zavřel oči a dělovkou na zadní tyč pokořil zbytečně se natahujícího Jona Lee-Olsena. Asistence: Christian Kretschmann a Ištván Sofron.
     
    57:16
    Šance na obou stranách! Patrick Asselin je dnes k nezastavení a dostal se do další šance. Po nahození z pravého křídla se dostal mezi kruhy k puku, ale puk tečoval jen deset čísel vedle. Na druhé straně se prokličkoval před Lee-Olsena Daniel Pietta, avšak jeho zakončení backhandem si na bližší tyči maskovaný muž SønderjyskE pohlídal!
     
    56:41
    Steve Hanusch se dostal na modré čáře ke střele, ale jeho "plachťák" na teč nikdo nevyužil a brankář Jon Lee-Olsen si připsal lehký zákrok.
     
    56:01
    Krásným sólem se prezentoval Mads Bodker, který se procpal přes tři hráče a backhandem se snažil zasunout puk za Patricka Kleina, jenž se ale roztáhl na brankové čáře a připsal si fantastický zákrok svým levým betonem!
     
    55:00
    Krefeld přišel o pásmo a SønderjyskE se dralo do útoku. Ten ale nevyšel a Patrick Klein mohl zůstat v klidu. Hosté totiž dokázali tuto lavinu zastavit již na modré čáře.
     
    54:20
    Robin Weihager zkusil také své štěstí se střelou od modré čáry, leč dopadl stejně jako Supis – také mu do jeho rány vložil hůl bránící hráč.
     
    53:29
    Střela Krefeldských od modré, kterou ze své hole vyslal Thomas Supis, byla sražena obráncem a skončila těsně vedle pravé tyče.
     
    52:44
    Kyle Sonnenburg se snažil backhandem pokořit Lee-Olsena, ale ten si na jeho zakončení z brankoviště pohlídal betonem. Následně jsou za hrubost vyloučeni Anders Overmark (SON) a Martin Schymainski (KRE).
     
    52:08
    Norman Hauner ujel po levém křídle a poslal pas před branku, kde se snažil forehandem přehodit Lee-Olsenův beton Colin Long, avšak puk nedokázal dostatečně zvednout a domácí muž s maskou následně pokryl puk pod lapačkou.
     
    51:41
    Od modré čáry vypálil Thomas Supis, gólman Jon Lee-Olsen jeho střelu vyrazil nad sebe a hostující hráč při pokusu o dorážku zahrál vysokou holí. Vhazování ve středním pásmu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 30. Asselin, 40. Asselin (Quirk), 40. Spelling (Dineen), 50. Asselin (Quirk, Gotto) – 5. Hauner (St. Pierre), 13. Vasiljevs (Hanusch, Supis), 38. Courchaine (Schymainski, Pietta), 48. Sofron (Driendl, Vasiljevs), 58. Hauner (Kretschmann, Sofron)


    SønderjyskE Ishockey: Lee-Olsen (Frazee) – Gotto, Galbraith, Bödker, Overmark, Eskesen "A", Sorensen, König Hansen – Quirk "A", Asselin, Lykkeskov "C" – Skov, Spelling, Dineen – Frank, Lund, Nielsen – Esklidsen, Rasmussen, Hansen.
    Trenér: Dan Ceman.

    Krefeld Pinguine: Klein (Duba) – Supis, St. Pierre, Sonnenburg, Weihager, Hanusch – Driendl, Beechey, Vasiljevs "C" – Sofron, Pietta "A", Schymainski "A" – Courchaine, Long, Hauner – Kretschmann, Meisinger.
    Trenér: Richard Adduono.

    Rozhodčí: Stefan Fonselius (FIN), Jacob Grumsen – Henrik Haurum, Rene Jensen (vš. DEN)

    Diváci: 2021
    bahis siteleri