Irsko – Gibraltar 7:0 (kon.) | Skotsko – Gruzie 1:0 (kon.) | Rumunsko – Maďarsko 1:1 (kon.)
Arménie – Srbsko 1:1 (kon.) | Polsko – Německo 2:0 (kon.) | Finsko – Řecko 1:1 (kon.)
Sev. Irsko – Faerské ostrovy 2:0 (kon.) | Albánie – Dánsko 1:1 (kon.)
konec
Irsko
7:0 (3:0)
Gibraltar
Sobota 11.10.2014, 18:00 • Dublin Arena, Dublin, Irsko. • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
    Wes HOOLAHAN - 7:0
     
    56
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Sedmička je na světě. WES HOOLAHAN proběhl s míčem do pokutového území, po levé straně se dostal podél statického kapitána Roye Chipolina ke střele a trefou k pravé tyči překonává Pereze, který jen nešťastně sedí před svojí brankou.
    James MCCLEAN - 6:0
     
    53
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Robbie Keane se na levé straně vápna dostal do palebné pozice. Jeho ránu vyrazil Jordan Perez před sebe, kde měl JAMES McCLEAN jednoduchou úlohu. Střelou mezi gólmanem Gibraltaru a obráncem posílá balon do volné branky. Druhý gól McCleana v dnešním zápasu. Asistence: Robbie Keane.
    Jordan PEREZ - 5:0
     
    51
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská smůla Jordana Pereze, který po průniku Keana ještě neinkasoval. Míč se poté odrazil na nohy Hoolahana, jenž trefil pouze na brankovou čáru dobíhajícího Wisemena. Od jeho noh se míč odrazil ke zvedajícímu se Perezovi, který svůj pohyb již nemohl zastavit a smolně trefuje vlastní síť.
    James MCCLEAN - 4:0
     
    46
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Domácí krátce po začátku druhé poloviny zvyšují na čtyři góly. Robbie Keane si vyměnil roli střelce za asistenta, ve vápně na hranici ofsajdu našel JAMESE McCLEANA, který zakončoval do zcela volné branky. Asistence: Robbie Keane.
    Robbie KEANE - 3:0
     
    18
    Irsko právě vstřelilo branku!
    ROBBIE KEANE nedává Jordanu Perezovi šanci a během dvanácti minut kompletuje hattrick. Perez skákal doprava, míč šel k jeho levé tyči. Bez asistence, penalta.
    Robbie KEANE - 2:0
     
    14
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Vraždění neviňátek pokračuje. Wes Hoolahan si kousek za středovým kruhem zpracoval na prsou míč, z první jej poslal na rozběhnutého ROBBIEHO KEANA, který popoběhl do vápna a uklidil míč k levé tyči Jordana Pereze. Asistence: Wes Hoolahan.
    Robbie KEANE - 1:0
     
    6
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Šest minut trvalo, než se Irsko dostalo do vedení. Hoolahan našel fantastickou přihrávkou ze středu rozběhnutého McGeadyho, který míč zatáhl do vápna, přihrál z pravé strany před branku na ROBBIEHO KEANA, který měl velmi jednoduchou úlohu a dopravil míč do volné části branky vedle skákajícího Pereze. Asistence: Aiden McGeady

    Tomáš Lysý

    Branky: 6. Keane (McGeady), 14. Keane (Hoolahan), 18. Keane (pen.), 46. McClean (Keane), 51. Perez (vla.), 53. McClean (Keane), 56. Hoolahan


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 5:1.
    Irsko: Forde – Meyler, O´Shea, Wilson, Ward (70. Brady) – McGeady, Hendrick, Gibson, McClean – Hoolahan (63. Doyle), Keane (C) (63. Murphy).
    Náhradníci: Elliot, K. Westwood – Whelan, Pilkington, Quinn, Long, Brady, Doyle, Murphy, Stokes, Walters, Clark.

    Gibraltar: Perez (60. Robba) – Wiseman, R. Casciaro, R. Chipolina (C) (57. Santos), J. Chipolina – Payas – Perez, Bado (46. Guiling), Walker, Gosling – L. Casciaro.
    Náhradníci: Robba, Coleing – Artell, Sergeant, Santos, Garcia, Lopez, K. Casciaro, Priestley, Hernandez, Guiling, Bosio.

    Rozhodčí: Leontios Trattou – Michael Soteriou, Charalambos Charalambous – Sotiris Viktoros (všichni Kypr)

    Diváci: 35123
    bahis siteleri