Toronto – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Tampa – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – NY Rangers 5:2 (kon.) | Boston – Washington 0:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Florida – New Jersey 1:5 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Colorado – Minnesota 0:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0 po s.n.) | San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 12.10.2014, 03:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hěvzdy utkání:

    1. Darcy Kuemper (30 zásahů)
    2. Jason Zucker (1 + 0)
    3. Semjon Varlamov (33 zásahů) (21:10:51)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Hejda (COL) (0 + 0)
     
    Utkání mezi týmy Colorado Avalanche – Minnesota Wild je u svého konce. Stejně jako v prvním mači, ani dnes nevstřelili muži z Denveru puk do sítě, tím pádem čekají na úvodní gól sezóny. Navzdory mnoha příležitostem. Naopak Minnesota druhý zápas v řadě neinkasovala gól a může hrát další duely s čistou hlavou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
    PARISE - 0:3
     
    59:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, hostující posádka potvrzuje druhé vítěsztví v sezóně proti Coloradu gólem do prázdné branky. Do svatyně zasunul kličkou zpoza klece ZACH PARISE a způsobil radost na střídačce Divočáků. Asistence: Matt Cooke, Jared Spurgeon.
     
    59:28
    Právě končí hostující vyloučení, Minnesota je v pěti a brání přesilu šesti hráčů Colorada.
     
    59:06
    Colorado drželo dlouho útočné pásmo, dvě střely v podání obránců ovšem skončily hodně daleko od branky. Čas Avalanche rychle ubíhá ke konci.
     
    58:18
    Wild vyhodili puk přes celé kluziště do prázdné branky, ale trefili pouze tyčku, hala pořádně zahučela!
     
    57:27
    Parádní možnost pro Coloradu, hlavní rozhodčí vylučuje hokejistu Minnesoty. Matt Cooke dostává trest za sekání a hosy čeká oslabení.
     
    57:06
    Brankář Colorada Semjon Varlamov odjíždí na střídačku, Colorado zkusí hru v šesti mužích!
     
    56:30
    Vhazování po levici hostujícího brankáře zvládli lépe Wild, a tak hnedka míří dopředu, aby zabránili případnému snažení Lavic o skórování.
     
    55:18
    Colorado v další snaze o vstřelení první branky v sezóně 2014/2015, Stuartův pokus z otočky vedl pouze ke snadnému zákroku Darcyho Kuempera.
     
    55:01
    Ještě jedna komerční přestávka, po jejím uplynutí by se mělo vhazovat ve středním pásmu.
     
    54:36
    Už se znovu hraje v plném počtu hráčů na ledě, zároveň se mužstvu z Deveru zkracuje čas na případné dotažení výsledku.
     
    53:36
    Nyní musí dávat pozor Wilson, aby kolem něj nepronikl někdo z dvojice z útočníků v bílém dresu. Ale v obraně nevznikají Lavinám takové problémy, domácí hlavně potřebují dávat góly.
     
    52:46
    Při hře ve čtyřech na obou stranách má více šancí Colorado. Ale jak už jsme z dneška zvyklí, střelecké třápení domácího výběru se zatím spíše prohlubuje.
     
    52:20
    Rozhodčí bude znovu vylučovat. Dvě minuty za hákován dostává hostující hokejista Brodziak, zároveň jde ale sedět i domácí hráč Daniel Briere za držení.
     
    52:03
    Už se začalo zase hrá, Semjon Varlamov počítá do statistik další zákrok, i když teď neměl takový problém zakročit.
     
    51:46
    Hra přerušena ve středním pásmu. Oba celky si odpočinou, protože následuje komerční přestávka.
     
    51:07
    Přesilovka Wild se rychle blíží ke konci, přesto ještě jedna možnost, po ledě zkoušel nenápadně zakončovat za položeného ruského gólmana Varlamova Dumba.
     
    50:36
    Až nyní Colorado vyhazuje puk na druhou stranu kluziště a může vystřídat.
     
    50:00
    Pominville stál na levém kruhu, dostal přihrávku a krásnou střelou zápěstím vypálil. Bohužel pro Minnesotu pouze nad hranici horní tyčky branky Varlamova.
     
    49:24
    První z vyloučených hráčů Avalanche už je na ledě, ale oslabení domácích pokračuje. Takto si fialovomodří určitě třetí třetinu nepředstavovali.
     
    49:11
    Další vyloučení na straně domácích, dokonce za stejný prohřešek jako před malým momentem. Gabriel Landeskog vyhodil totiž puk do hlediště.
     
    48:30
    Až nyní se Divočáci usadili před klecí Semjona Varlamova. Thomas Vanek si hledal místo pro zakončení u branky, ale nedostal přihrávku, ze které by mohl případně skórovat.
     
    47:27
    Colorado se okamžitě osvobozuje, když nahazuje puk do středního pásma, později i dál.
     
    47:13
    Nepříjemnosti Colorada pokračují, na dvě minuty odchází na trestnou lavici domácí hráč Barrie, vyloučen je za zdržování hry.
     
    46:48
    McGinn zkoušel stínit před Kuemperem a čekal na nahození některého z obránců od modré čáry. To sice přišlo, jenže vůbec neledělo do brankoviště, kde by Colorado pryž potřebovalo.
     
    45:52
    Podobně zacházel s kusem černé gumy na hokejce Zach Parise, jenž získal pro svůj výběr výhodu útočného pásma, poté o puk na modré čáře přišel.
     
    44:57
    Coyle viděl dostatek místa pro průchod kolem pravého mantinelu. Získal pro Minnesotu pásmu, vyměnil puk se spoluhráčem. Avšak k zakončení již nedošlo.
     
    44:06
    Hra ve středním pásmu ledové plochy, tam jsou o něco důraznější muži ve tmavých dresech, tedy domácí. Právě oni jsou tím mužstvem, které se musí tlačit dopředu.
     
    43:47
    Holde pálil od modré čáry, ale pouze lehounkým nahozením. S takovým pukem neměl gólman Divočáků větší problémy a ukrývá jej ve své rukavici.
     
    43:14
    Zakázané uvolnění nyní na druhé straně barikády, vhazovat se bude poblíž Darcyho Kuempera.
     
    42:44
    Aktivní trojice domácích forvardů zase prošla natěsno až před bránu, jenže co je to Coloradu platné, když má obrovskou střeleckou smůlu.
     
    41:50
    Zach Parise prověřil následně pozornost Semjona Varlamova na druhé straně hrací plochy, gólman Lavi posílá puk mimo svůj dosah vyrážečkou.
     
    41:10
    Nathan MacKinnon vykroužil zpoza branky až na levý kruh, odkud zkoušel tahem překvapit bezchybného Kuempera. Nakonec má gólman Wild kotouč v lapačce.
     
    40:47
    Navíc další akce domácích končí postavením mimo hru, Jarome Iginla příliš uspěchal přechod přes modrou útočnou čáru.
     
    40:17
    Na úvodním vhazování ve druhé třetině bylo nakonec lepší Colorado, ale zatím se do žádné příležitosti dostat nedokázalo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve druhé třetině

    Colorado Avalanche: 11

    Minnesota Wild: 10
     
    Máme za sebou i druhou třetinu utkání, ve kterém doposud sledujeme vedení hostujících Minnesota Wild. Colorado Avalanche i nadále čeká na první branku v nové sezóně, ani z obrovského množství svěřenci Patricka Roye nedali gól. Počkejme si na závěrečných dvacet minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Ještě jedno vhazování u branky Minnesoty, Kuemper přerušil hru, aby nemusel řešit větší problémy se skákajícím pukem na jeho brankovišti.
     
    39:04
    Poslední minut druhé třetiny začíná v útočném pásmu tým Avalanche, kde ale stále čeká na přesnější koncovku. Starosti pro obranu Wild fanouškům Lavin nestačí.
     
    38:27
    Zakázané uvolnění Wild, kteří se nedohodli při spolupráci a musejí zpátky do vlastního pásma.
     
    37:48
    Vše vypadalo, že se bude přerušovat a Varlamov drží kotouč ve výstroji. Ale ten najednou vypadl na led a Minnesota málem nezaváhala!
     
    37:10
    Přeci se Colorado dostává do mírného tlaku, i když už při vyrovnaném počtu mužů na ledě. Matt Duchene zakončoval z první a minul nepřeností pravou tyčku Kuemperovy klece.
     
    36:20
    Minnesota v plném počtu, Thomas Vanek okamžitě hledal cestu dopředu, jenže se mu zrovna nikdo nevybídl ke společné spolupráci v ofenzivní činnosti.
     
    35:23
    Už jen půl minuty do konce hostujícího oslabení a domácí prakticky nic nevymysleli. Naopak, málem si při špatné rozehrávce u branky mnoho problémů způsobili.
     
    34:18
    Pepsi Center čeká na první lepší přesilovkový moment svého mužstva, jelikož Laviny nemají štěstí s usazením se před brankou Wild. Ti klidně brání.
     
    33:48
    Dobrá možnost pro Colorado, jak snížit náskok soupeře. Ryan Carter hákoval některého z hokejistů Avalanche, a tak musí za plexisklo odpykat trest.
     
    33:20
    Hostující družina zkoušela projít přes útočnou modrou čáru ve dvou mužích, ale zastavuje ji ofsajd, vhazování proběhne ve střední části.
     
    32:35
    Kotouč ve středním pásmu, tam se jej snažil ukořistit Wilson. Jenže Colorado má nyní větší problémy dostat se až před kasu soupeře.
     
    32:11
    Hráči obou mužstev mohou na chvíli vydechnou, probíhá komerční přestávka.
    Jason ZUCKER - 0:2
     
    31:41
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Colorado sice dlouhou dobu pobývalo před svatyní svého soka a tlačilo jej všemi silami, ale je to tým Minnesota Wild, kdo uniká do vedení dvou branek. JASON ZUCKER se opřel do puku kousek za kruhy, následně jeho rána orazítkovala tyčku a zaplula do sítě. Semjon Varlamov neměl moc možností puk zachytit. Asistence: Thomas Vanek, Matt Dumba.
     
    31:21
    Většina střeleckých pokusů domácích dnes míří výrazně vedle, potvrzením byla před malou chvílí hodně nepřesná rána z hokejky Johnsona. Minnesota obrací hru.
     
    30:49
    Hosté už podruhé v krátkém časovém úseku vyhazují kotouč na icing, musejí zase ubírat zaměření do prostoru před vlastním strážcem svatyně.
     
    29:40
    Nathan MacKinnon ujížděl osamocený po pravém křídle, za hukotu publika ale po pořádné ráně pouze míjí horní tyčku soupeřovy svatyně.
     
    29:08
    Colorado zažívá příjemné střídání, prakticky neustál se pohybuje kolem svatyně zatím bezchybného Kuempera a dělá mu starosti.
     
    28:04
    Hraje se ve čtyřech mužích, protože na trestnou lavici společně odešli hráči z obou stran. Z řad Colorada dostává trest Gabriel Landeskog, na druhé střídačce zase Niederretier.
     
    27:39
    Následuje komerční přestávka, ještě předtím menší šarvátka za brankou domácích, ale obejde se bez trestů.
     
    27:32
    Po dlouhé době jsou obě mužstva v plném počtu hráčů na ledě, což je očividně čas hlavně pro Minnesotu, aby ukázala svou dosavadní rychlost a průbojnost v pěti mužích.
     
    27:18
    Minnesota v závěru přesilové hry sice skórovala, když důrazem na brankovišti překonala Varlamova, jenže důraz byl možná až příliš velký. Arbitr ukazuje, že gól neplatí!
     
    26:32
    Už začala zkrácená přesilovka Minnesoty, domácí doposud zvládají hru v oslabení bez problému. Když se pak nějaké vyskytnou, je na místě připravený Varlamov.
     
    26:16
    Znovu skvělý Varlamov, nyní zase na druhé straně hrací plochy problémy pro brankáře, ale gólman původem z Ruska zachraňuje svůj tým rychlými přesuny.
     
    26:06
    Menší počet hráčů na ledě sedí daleko více hráčům Colorada Avalanche, kteří si vytvořili znovu parádní příležitosti u branky soka.
     
    25:25
    Minnesota ukliňujeh ru a vyhazuje přes všechny čáry tak, aby se nejednalo o zakázané uvolnění, hosté mohou po delším střídání vystřídat.
     
    24:18
    Parádní možnost pro Colorado, které se řídilo na branku v přečíslení, útočník O'reilly mohl pálit do poloviny odkryté branky, jenže v rozhodující chvíli ji minul!
     
    23:47
    Při hře čtyři na čtyři zatím aktivnější hostující družina, která ale pomocí hole Dumby netrefila branku Semjona Varlamova, jenž nakonec nemusel zasáhnout.
     
    23:18
    Počet hráčů na ledě se navíc vyrovnává, Thomas Vanek dostává od arbitra dnešního duelu dvě minuty za nedovolené bránění, uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    23:08
    Hosté drží protihráče sevřené v jejich obranném pásmu, ale zatím přesilovka Divočáků není tolik výrazná, nedochází k častějším zakončením.
     
    22:23
    Další vyloučený hráč Colorada, Erik Johnson dostal pětimunutový trest za faul loktem a jeho tým čeká dlouhé oslabení na ledě.
     
    22:06
    Dokonce ve vlastním oslabení zamířili muž v trikotu Lavim do útoku, když už se dostával Gabriel Landeskog do zakončení, byl zastaven jedním z obranců soupeře.
     
    21:08
    Minnesota sice hraje v pásmu soupeře, ale zatím není tolik aktivní jako při své první početní výhodě v úvodní periodě. Hosté mohou vyhodit touš.
     
    20:29
    Navíc hosty čeká přesilová hra s pořadovým číslem dvě, trest za sekání dostává domácí hokejista Matt Duchene.
     
    20:22
    Stejně jako pevní třetinu, i tu druhou začínají s kotoučem na hokejkejkách hráči Minnesoty.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v první třetině

    Colorado Avalanche: 15

    Minnesota Wild: 9
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut utkání, ve kterých jsme viděli spoustu příležitostí na obou stranách, hbitý výkon domácího brankáře Semjona Varlamova a jednu branku. Tu mají zapsanou ve statistikách muži Minnesoty. Budeme pokračovat po přestávce.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Ještě jeden pořádný závar před Varlamovem. Minnesota ukazuje, že umí zaútočit, a to pořádně. Ze strany stranu, z leva a zase zpátky napravo. Colorado musí vyhodit na icing.
     
    19:03
    Začala poslední minuta úvodní periody, Holdenova pecka od modré čáry k nedudu publika v hledišti ani netrefila zařízení podle domácíchj představ.
     
    18:37
    Zakázané uvolnění Colorada Avalanche, které se musí vrátit před svého gólmana, nutno podotknou dostatečně vytíženého muže.
     
    18:09
    Matt Duchene unikal skoro sám na branku, když si ještě předtím stahovačkou oklamal obránce, následně těsně neposlal puk mezi betony Kuempera.
     
    17:40
    Nyní už Colorado kompletní a pravděpodobně nejhorší okamžiky první třetiny má za sebou. Hned se vydali muži ve tmavých trikotech na útočný výlet ke Kuemperovi.
     
    17:05
    Povedená přesilovka gostů pokračuje i nadále, Colorado se ještě nedokázalo osvobodit, Avalanche drží nad vodou skvělé zákroky jejich brankáře.
     
    16:07
    Moc nechybělo a Minnesota slavila druhý gól, krásná kombinace zakončená na pravém kruhu v útočném pásmu hostů nakonec končí v betonech Varalamova, který se ale má pořádně co otáčet!
     
    15:33
    Hned si musel zákrok připsat ruský gólman Semjon Varlamov ve službách Lavin, když vyrazil puk z brankoviště svým pravým chráničem.
     
    15:14
    Do prvotního oslabení zamíří také Colorado Avalanche. Zároveň s úderem komerční přestávky míří do boxu trestoměřičů Erik Johnson, jenž je trestán za držení.
     
    14:45
    Jan Hejda, český obránce, s pohodovým klidem rozehrává dopředu puk na útočník, aby mohli vymyslet něco nového. Doposud ale stále čekají Avalanche na první gól sezóny.
     
    13:55
    Po delším časovém úseku chtěla předvádět hlad po gólech i posádka z Minnesoty, ale hostující obránci přiliš v rozhodujícím momentě o kotouč na modré útočné čáře.
     
    13:17
    Domácí ujížděli chvíli v přečíslení dva na jednoho, avšak následne zakončení zkušeného Jaromeho Iginly končí hodně vysoko nad úrovní horní tyčky svatyně Minnesota Wild.
     
    12:40
    Střela Gabriela Landeskoga zasvištěla brankovištěm Darcyho Kuempera, víc už toho ale Colorado v první početní výhodě utkání nestihne.
     
    12:16
    Z početní výhody Avalanche už zbývá jen něco málo přes půl minuty, gólman domácích si před chvílí málem způsobil problémy, když nejistě rozehrával kotouč od zadního mantinelu.
     
    11:35
    Další vyhození, tentokráte už daleko klidnější pro Divočáky. Hráč Colorada navíc zahrál kotouč vysokou hokejkou, takže se vhazuje po pravici Varlamova.
     
    10:58
    Minnesotským se ovšem hned v úvodu oslabení snaží dostat puk přes všechny čáry na druhou stranu hrací plochy, Laviny bojují o pásmo opětovně.
     
    10:46
    Uvidíme zároveň první vyloučení zápasu, na trestnou lavici odjíží útočník Wild Zach Parise, jenž odpyká trest za sekání. Avalanche čeká přesilovka v klasickém gardu.
     
    10:07
    Nathan MacKinnon chce ukázat fanouškům, že přes letní přestávku hokej hrát nezapomněl. Zkoušel se protáhnout sám před Kuempera, ale bez výsledku.
     
    09:03
    A znovu v útočné třetině Minnesota, aktuálně však nezískala střeleckou pozici, ze které by mohla skórovat. Divočáci zkusili prosazení se pomocí hole Zacha Pariseho.
     
    08:17
    Suter nyní předvedl, že defenzíva hostů umí být důsledná, prakticky bezchybně vyvezl touš od vlastní branky a nedal ofenzívě Colorada šanci získat pryž.
     
    07:38
    Další přerušení hry, Avalanche byli příliš rychlí při přechodu do útočného pásma, je jim odpískáno postavení mimo hru.
     
    07:03
    Kotouč na hokejkách hostujících obránců, kteří se jej okamžitě snažili propracovat dopředu, kde už krouží první útočná trojice Minnesoty.
     
    06:45
    Komerční přestávka, hned po jejím skončení pokračujeme.
     
    06:33
    Hokejisté domácího výběru zvýšili aktivitu v útočném pásmu a hodlají se prát o puky, přeci jen před chvílí inkasovali před chvíli, v součtu s minulým duelem, od Wild šestý gól, načež ani jednou sami neskórovali.
     
    05:51
    Doposud asi největší šance Colorada! Barrie napřáhl v mezikruží, měl dost místa pro samostané zakončení takže tak učinil. Ale Kuemper proti němu jistě zakročil v rozkleku.
     
    05:23
    Krátké přerušení hry, Colorado totiž vyhodilo kus černé pryže na zakázané uvolnění a musí se vrátit zpátky před svého gólmana.
     
    05:00
    Gabriel Landeskog hledal místo pro únik dopředu, ale žádný z jeho spoluhráčů nevystihl jeho nápad pro přechod do pásma. Avalanche začínají opět z vlastní třetiny.
     
    04:16
    Minnesota už znovu krouží kolem svatyně soupeře, obránci Colorada zatím mají problémy s přistupováním k jednotlivcům a těžko stíhají.
     
    03:47
    Snadný zákrok pro Darcyho Kuempera, jenž si nyní na střelu soupeře z dálky klidně počíhal lapačkou a přerušil hru.
    Charlie COYLE - 0:1
     
    01:54
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hodně rychlý začátek Minnesoty, která prakticky jako jediná ze dvou klubů na ledě zatím pořádně tlačila na branku. A hned se jí to pořádně vyplatilo. Přímočará akce mířila na branku ruského gólmana Semjona Varlamova z hole CHARLIEHO COYLEA, jenž bez problémů prostřelil gólmana Colorada Avalanche v horní části svatyně. Asistence: Jonas Brodin, Ryan Suter
     
    00:58
    Parise zkoušel nahodit puk za branku a rozehrát první vážnější pokus hostujícího kádru, ale Varlamov nakonec vyrazil kus černé gumy po střele z pravého kruhu.
     
    00:09
    Úvodní buly vyhráli na své hokejky muži v dresech Minnesoty, kteří se hned pustili na útočnou výpravu, jenže defenzíva Avalanche zprvu pozorná.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Představení domácí sestavy už máme za sebou, nyní tradičně vyslechneme hymnu a můžeme se pomalu těšit na úvodní vhazování zápasu.
     
    Nejdříve je příznivcům Lavin představován výběr trenérského složení, následně jsou hlasatelem za obrovksého ohlasu haly postupně jmenováni hokejisté domácích.
     
    Začal zahajovací rituál nového ročníku v Coloradu, za malý moment vyrukují na ledovou plochu také samotní hokejisté.
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního utkání mezi Coloradem a Minnesotou, za několik minut vypukne úvodní vhazování, fanoušci v Denveru jsou již jistě pořádně nedočkaví na první domácí zápas sezóny!
     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Stuart, Barrie, Holden, Wilson, Hejda – Iginla, Duchene, O'reilly – Tanguay, MacKinnon, Ladeskog – Talbot, Briere, McGinn – Everber, Cliche, McLeod

    Minnesota Wild: Kuemper (Backström) – Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Folin, Dumba – Pominville, Granlund, Parise – Vanek, Koivu, Cook – Coyle, Haula, Niederreiter – Carter, Brodzika, Zucker.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Víteje u dnešního online přenosu National Hockey League, ve kterém budeme sledovat odvetný duel dvou klubů Západní konference z prvního kola. Colorado Avalanche doma vyzvou Minnesota Wild.
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Hejda (COL) (0 + 0)
     
    COLORADO AVALANCHE

    Laviny prožily v uplynulém ročníku 2013/2014 obrovský progres a vzestup tabulkou Západní konference, co se porovnání s předchozími lety týče. Dravost do Denveru přinesl kouč a bývaý brankář Patrick Roy, ale i talentovaný mladík Nathan MacKinnon. Avalanche ovšem nevyšel ideálně vstup do nynější sezóny, když se museli (stejně jako na jaře v prvním kole vyřazovacích bojů) poklonit před Wild. Colorado neskrývá vyšší ambice, jeho fanoušci doufají v dlouhý ročník. Ještě předtím chtějí během dneška oplati porážku Minnesotě. Zatím musí Laviny zapracovat na střelbě, v prvním klání vysrtřelili na branku jen šestnáctkrát!
     
    MINNESOTA WILD

    Hokejisté z Minnesoty nastoupili do nového ročníku zámořské National Hockey League tím nejlepším možný způsobem, jakým do ní naskočit mohli. Na úvod vyzvali mužsvo, proti kterému vyrukují také v dnešní šedesátiminutovce – Colorado Avalanche. Mač prvního kola mezi Minnesotou a Coloradem proběhl v domácí aréně Wild, Divočáci zvítězili jasným výsledkem 5:0 a prakticky k ničemu soka nepustili. Nutno připomenout, že stejná dvojka se potkala i letos na jaře v play-off, kdy taktéž radostně slavili Minnesotští.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Coyle (Brodin, Suter), 32. Zucker (Vanek, Dumba), 60. Parise (Cooke, Spurgeon)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Johnson, Stuart, Barrie, Holden, Wilson, Hejda – Iginla, Duchene, O'reilly – Tanguay, MacKinnon, Ladeskog – Talbot, Briere, McGinn – Everber, Cliche, McLeod
    Minnesota Wild: Kuemper (Backström) – Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Folin, Dumba – Pominville, Granlund, Parise – Vanek, Koivu, Cook – Coyle, Haula, Niederreiter – Carter, Brodzika, Zucker

    Rozhodčí: Skilliter, Peel – Pancich, Knorr

    Diváci: 18 139
    bahis siteleri