Omsk – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Barys – Novokuzněck 4:5 (1:2 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (1:2 po s.n.) | Atlant – Záhřeb 5:2 (kon.)
HC Slovan – Jokerit 2:4 (kon.)
po s.n. (1:2)
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 12.10.2014, 15:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Rozhodující nájezd proměnil JARKKO IMMONEN.
     
    39:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Početní výhodu v samotném závěru domácí využívají. JEGOR AVERIN vypálil z prostoru mezikruží a tažnou střelou usměril kus černé pryže nad rameno Kasutina do horní části hostujícící svatyně. Asistence: Staffan Kronwall.
    MALEVIČ - 2:3
     
    31:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Začíná se z toho stávat pěkná přestřelka. Vedení Novgordu vrátil bleskově VLADIMÍR MALEVIČ. Ten vypálil od modré a poslal puk přesnou střelou k levé tyči. Sanford měl pravděpodobně zakrytý výhled a na tuto střelu nestihl včas zareagovat.
    PLATT - 2:2
     
    30:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Radost hostům ale příliš dlouho nevydržela, protože Jaroslavl pár vteřin na to vyrovnává. Thornberg našel přesným pasem najíždějícího GEOFFA PLATTA a ten se v bezprostřední blízkosti Kasutina nemýlil a ranou z první ho propálil. Asistence: Jiří Novotný, Martin Thornberg.
    DVUREČENSKIJ - 1:2
     
    30:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Výborný důraz a přehled předvedl NIKITA DVUREČENSKIJ, který všechny překvapil, když si z rohu kluziště nabral rychlost, najel si před brankoviště, kde se natlačil před Sanfroda a usměrnil puk i přes jeho natažený beton k pravé tyči. Asistence: Alexej Potapov.
    DVUREČENSKIJ - 1:1
     
    16:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. aktivní NIKITA DVUREČENSKIJ se uvolnil v prostoru mezikruží a tažným projektilem usměrnil kotouč ke vzdálenější tyči. Sanford sice natáhl svůj beton, ale na puk neměl šanci dosáhnout. Asistence: Petteri Nokelainen.
    MUSATOV - 1:0
     
    11:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přeci jen se domácí v přesilové hře prosazují. IGOR MUSATOV převzal puk sjel si s ním blíže k mezikruží, kde přesně mířenou ranou našel skulinku mezi betony Kasutina a do té tažnou střelou kus černé pryže poslal. Asistence: Jegor Jakovlev, Kirill Kapustin.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 12. Musatov (Jakovlev, Kapustin), 31. Platt (Novotný, Thornberg), 40. Averin (Kronwall) – 17. Dvurečenskij (Nokelainen), 31. Dvurečenskij (Potapov), 32. Malevič, 65. Immonen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Averin (JAR)
    0:0   Bernackij (NNO)
    2. série:
    0:0   Novotný (JAR)
    0:1   Wolski (NNO)
    3. série:
    0:1   Konkov (JAR)
    0:1   Imonnen (NNO)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Višněvskij, Ljubušchin, Martynov – Plotnikov (C), Averin, Apalkov – Platt, Novotný, Thornberg – Konkov, Galimov, Kartajev – Mustavo, Kapustin, Gračjov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Kasutin – Hietanen, Makarov, Osipov, Malevič, Valentěnko, Chomickij, Bernackij – Wolski (C), Salminen, Immonen – Drugov, Kazjonov, Kuljomin – Nokolainen, Dvurečenskij, Popatpob – Galuzin, Demagin, Jamkin.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov – Sadovnikov, Sivov
    bahis siteleri