Nitra – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Banská Bystrica – Martin 2:1 (po pr.) | Košice – Piešťany 1:5 (kon.)
konec
HK Nitra
4:5 (0:1, 4:0, 0:4)
MsHK Žilina
sk Neděle 12.10.2014, 17:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Valášek v úniku netrafil bránku domácich.
    RUSNÁK - 4:5
     
    56:06
    Žilina dala gól!
    Dokonalý obrat zápasu. ONDREJ RUSNÁK dorazil do bránky puk odrazený od zadného mantinelu a dostáva hostí druhýkrát v zápase do vedenia.Asistencie: Jakub Kubiš.
    PROCHÁZKA - 4:4
     
    55:04
    Žilina dala gól!
    Nitra stráca trojgólové vedenie. Zvyšok pavučiny ktorú vymietol pri predchádzajúcom gole Novotný tentokrát strelou príklepom dokončil MIALN PROCHÁZKA. Asistencie: Štepán Novotný.
     
    51:39
    Procházka sa ocitol sám pred Cibuľom, dostal prihrávku, zakončil, Cibuľa chytil jeho pokus a hráča hostí hneď tvrdo atakovali dvaja domáci hráči.
     
    50:46
    Karol Križan ostáva ležať na ľade. Akcia domácich 2 na 1. Lukáš Novák sa rozhodol zakončiť samostatne, neuspel a pri zakončení sa zrazil s Križanom, ktorý sa ťažko zdvíha z ľadu.
    NOVOTNÝ - 4:3
     
    49:05
    Žilina dala gól!
    Po buly sa k puku dostal ŠTEPÁN NOVOTNÝ, ten sa dostal až na os klziska a spoza Eremenka vystrelil a vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Cibuľovej bránky. Asistencie: Jiří Jelínek.
     
    46:49
    Prochádzka dostal prihrávku na pravú stranu, dobre vystrelil, Cibula sa stihol včas presunúť a zneškodnil jeho pokus.
     
    44:41
    Kubiš sa ocitol sám pred Cibuľom po prihrávke spoza bránky, váhal so strelou a včas k nemu prišli domáci hráči a odzbrojili ho.
     
    44:05
    Lukáš Novák vybojoval puk v súboji s Hertlom, prihral Slovákovi, ktorého strelu príklepom Križan chytá.
    DRÁBEK - 4:2
     
    42:21
    Žilina dala gól!
    Jakub Ručkay stratil puk za domácou bránkou a JAKUB DRÁBEK využil jeho chybu a bekendovým zakončením prekonal Cibuľu. Asistencie: Jakub Kubiš.
     
    32:04
    Oddychový čas hostí.
    Novák L. - 4:1
     
    32:04
    Nitra dala gól!
    Križan opäť kapituluje po obrovskej chybe obrany hostí.Procházka si to vybral spoza bránky rovno pred Križana, stratil puk. Prvej strele Slováka Križan odolal, na dorážku LUKÁŠA NOVÁKA nemal nárok. Bez asistencie.
     
    30:28
    Puk sa dostal k osamotenému Tománekovi, ktorý zvolil strelu príklepom z prvej. Križan opäť dobre zasiahol.
     
    29:49
    Štepán Novotný si ide sadnúť na trestnú lavicu za podrazenie Romana Tománeka.
    MRÁZ - 3:1
     
    27:53
    Nitra dala gól!
    Lukáš Novák potiahol puk po ľavej strane a spoza bránky prihral RICHARDOVI MRÁZOVI, ktorý svojim druhým gólom v stretnutí prekonáva Karola Križana. Asistencie: Marek Slovák, Lukáš Novák.
     
    25:47
    Tvdú strelu Erika Bednára vyráža Karol Križan a následne Ďurkech vyhodil puk mimo klziska a posedí si 2 minúty. Nitra hrá presilovku 5 na 3.
     
    24:42
    Nitra si zahrá presilovku pri vylúčení Jelíneka za hákovanie po súboji s Lukášom Novákom.
     
    24:03
    Gól potvrdil aj videorozhodca a Nitra sa v krátkom čase dostáva prvýkrát do vedenia v zápase.
    MRÁZ - 2:1
     
    24:03
    Nitra dala gól!
    Nitra ide do vedenia po samostatnom úniku RICHARDA MRÁZA, ktorý strelou na lapačku zvyšuje stav stretnutia. Gól odobruje hlavný rozhodca s videorozhodcom..
     
    22:40
    Nervozita pri bránke Žiliny. Po strele Lelkeša dobre dorážal Bajtek, ktorého nešetrným spôsobom odstavila hosťujúca obrana.
    PUPÁK - 1:1
     
    22:14
    Nitra dala gól!
    Jakub Ručkay sa neulakomil na strelu, perfektne prihral osamotenému MIROSLAVOVI PUPÁKOVI a ten pred Križanom umiestnil puk za jeho chrbát. Asistencie: Jakub Ručkay.
    VALÁŠEK - 0:1
     
    18:22
    Žilina dala gól!
    Ihneď po naskočení Michala Nováka z trestnej lavice otvára skóre stretnutia MATEJ VALÁŠEK. Asistencie: Igor Bobček, Petr Haluza.
     
    16:17
    Michal Novák si sadol na trestnú lavicu a presilovú hru si zahrá Žilina.
     
    12:28
    Henrich Ručkay si posedi dve minúty a pomer síl na ľade je vyrovnaný. Trest si odpyká za Cibuľu, ktorá vyhodil puk mimo klziska.
     
    11:35
    Prvú presilovku si zahrajú domáci pri vylúčení Haluzu za držanie protihráča.
     
    09:32
    Karol Križan opäť podržal svoje mužstvo, Roman Tománek sa efektne uvoľnil a v nájazde skúšal typickú strelu medzi betóny. Gólman hostí dobre zasiahol a drží svoje mužstvo nad vodou.
     
    03:31
    Jozef Stumpel mohol dať gól po prihrávke od Tománeka, kedy sa obaja domáci útočníci ocitli pred brankárom hostí. Ten dobre zasiahol a podržal svoje mužstvo.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 23. Pupák (Ručkay J.), 25. Mráz, 28. Mráz (Novák L., Slovák), 33. Novák L. – 19. Valášek (Bobček, Haluza), 43. Drábek (Kubiš), 50. Novotný (Jelínek), 56. Procházka (Novotný), 57. Rusnák (Kubiš)


    HK Nitra: Cibuľa – Jass, Bednár, Eremenko, Milo, Nádašdi, Novák M., Pavlíček – Piačka, Bajtek, Lelkeš, Mráz, Novák L., Pupák, Ručkay H., Ručkay J., Slovák, Štumpel, Štefanka, Tománek
    MsHK Žilina: Križan – Hertl, Bobček, Ďurkech, Jelínek, Krčula, Moravec, Niník, Petelin – Novotný, Heřman, Jarab, Kristek, Kubiš, Lipovský, Drábek, Procházka, Rusnák, Valášek, Drevenák, Haluza

    Rozhodčí: Orolin – Gajan, Tvrdoň

    Diváci: 2265
    bahis siteleri