Nitra – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Banská Bystrica – Martin 2:1 (po pr.) | Košice – Piešťany 1:5 (kon.)
konec
HK Poprad
5:2 (2:2, 1:0, 2:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 12.10.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine domáci hokejisti ukázali zo svojho hokejového umenia toho veľa, skórovali Bartečko a Paločko.
    Poprad teda po výhre 5:2 nad Zvolenom sa dostáva v tabuľke práve pred dnešného porazeného spod Tatier.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a ďakujem vám za pozornosť. Prajem vám ešte príjemný zvyšok večera a úspešný vstup do nového pracovného týždňa. (19:00:38)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:22
    Bartečko má puk pod kontrolou v obrannom pásme a následne ho vyprevadil von z obranného pásma.
     
    58:53
    Teraz ho možno budú mať na hokejkách do konca stretnutia viac, keďže na trestnú lavicu za nedovolené bránenie odchádza Tomáš Sýkora.
     
    58:32
    Dinda sa s rozohrávkou nikam neponáhľal a počkal pokojne na svojich spoluhráčov. V posledných minútach sa zvolenskí hokejisti veľmi nedostávajú k puku.
    PALOČKO - 5:2
     
    57:37
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti ešte poisťujú svoje vedenie využím presilovej hry! Takáč získal puk na dolnej časti pravého kruhu a posunul ho ku opačnej žrdi na MATÚŠA PALOČKA, ktorý zakončil ponad Šimkov betón!
    Asistencie: Samuel Takáč a Jaroslav Kasík.
     
    56:42
    Popradskí hokejisti sa absolútne nikam nenáhlia. Suchý pokojne podržal puk za bránou a počkal na čerstvé sily.
     
    56:10
    Radoslav Suchý teraz vyskúšal pozornosť gólmana Šimka príklepom od modrej čiary, no brankár Zvolena s istotou puk lapil vo svojej lapačke.
     
    56:01
    Kurali si pripravil puk na strelu od modrej čiary, no nemieril presne.
     
    55:41
    Popradčania si zahrajú presilovú hru. Ján Ťavoda odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie na trestnú lavicu.
     
    55:34
    Michal Chovan sa teraz pripomenul brankárovi Kostúrovi, keď strieľal z medzikružia, no gólman "kamzíkov" s istotou puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    55:01
    V týchto sekundách je už hra celkom pokojná. Diváci na štadióne spoločne s fanklubom rytmicky tlieskajú svojim chlapcom, ktorí dnes naozaj predvádzajú dobrý výkon, no do konca zápasu ešte ostáva päť minút a všetko sa môže ešte zmeniť.
     
    54:27
    Tomáš Sýkora nepríjemne nahadzoval spoza brány pred bránkovisko, no puk napokon len preletel popred Šimkove oči a skončil na hokejkách zvolenských hráčov.
     
    53:43
    Pozor si teraz domáci obrancovia museli dať na Martina Ďalogu, ktorý sa šikovne dostal do medzikružia, no jeho strela smerovala len nad popradskú bránu.
     
    52:55
    Zvolenčania už vyzerajú byť bezradní, teraz majú puk v moci v obrannom pásme a budú chcieť začínať svoju akciu odznovu.
     
    52:09
    Michal Chovan napokon dokázal vymyslieť pozoruhodnú prihrávku pred bránkovisko, no škoda, že Hraško puk netrafil.
     
    51:23
    Zvolenskí útočníci to teraz skúšali akokoľvek, no všetko vyriešil brankár Kostúr svojím zásahom betónom a následne Popradčanov oslobodil vyhodením puku Makovský.
     
    50:06
    Matúš Matis sa ocitol vo výbornej príležitostí, no svojím zakončením z tesnej blízkosti gólmana Šimka iba trafil do jeho výstroje!
     
    49:51
    Popradskí hokejisti sa v týchto chvíľach dopustili zakázaného uvoľnenia, keďže Kasíkova prihrávka smerom dopredu bola nepresná.
     
    49:33
    Gólman Kostúr pre istotu prikryl nahodený puk od Síkelu z hornej časti pravého kruhu a bude sa vhadzovať po ľavici popradskej brankárskej jednotky.
     
    48:50
    Hosťujúci obranca Juraško vyčkáva za bránou, nevie nájsť spôsob ako rozohrať útočnú akciu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1416 divákov.
     
    48:14
    Matis ideálne posunul puk v medzikruží Hvilovi, ktorého strelu však pozorne vyrazil brankár Šimko svojím pravým betónom smerom do rohu klziska.
     
    47:26
    Fabian obsekával pri mantineli v útočnom pásme Martina Ďalogu, napokon domáci hokejisti získali puk a vyprevadili ho von z obranného pásma.
     
    46:06
    Michal Chovan nebezpečne nahodil puk z hornej časti pravého kruhu smerom popred bránkovisko, no napokon ho nedorazil nik z hráčov v bielych dresoch.
    Nepremenené trestné strieľanie.
     
    45:52
    Dalibor Bortňák zvolil blafák na forhend, no popradskému gólmanovi sa podarilo telom vyraziť puk mimo brány!
     
    45:52
    Za faul na Dalibora Bortňáka, ktorý spáchal Jaroslav Kasík v brejku zvolenského útočníka nariadil hlavný rozhodca Konc trestné strieľanie!
     
    45:35
    Lukáš Hvila manévroval s pukom na modrej čiare, napokon sa ho snažil nastreliť smerom na bránu, no nepodarilo sa mu to.
     
    44:53
    Teraz sa zvolenskí hokejisti dostali do útočného pásma, od modrej čiary strieľal Pichnarčík, no jeho zakončenie švihom bolo zblokované na ochrannú sieť. Vhadzuje sa po pravici Kostúra.
     
    44:04
    Mohlo už byť 5:2! Paločko sa ideálne uvoľnil kľučkou do medzikružia, vystrelil nepríjemnú strelu, ktorú Šimko vyrazil pred seba, kde prišiel Arne Kroták, no jeho strela z otočky smerovala len do zázračného Šimkovho betónu!
    BARTEČKO - 4:2
     
    43:34
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase! Tomáš Sýkora skvelo forčekoval za bránou obrancu Zvolena, vybojoval puk a pred bránkoviskom našiel voľného ĽUBOŠA BARTEČKA, ktorý strelou z prvej ku pravej žrdi rozvlnil sieť!
    Asistencia: Tomáš Sýkora.
     
    42:52
    V útočnom pásme Popradu, konkrétne v rohu klziska bojoval o puk Filip Mlynčár, ktorý však napokon neobstál v mikrosúboji s Brabencom a následne hostia získali puk.
     
    41:53
    Obranca Tomko získal puk v obrannom pásme, zatiahol sa za bránu a začal rozvíjať novú akciu Zvolena.
     
    41:21
    Kroták našiel perfektnou prihrávkou medzi kruhy rozbehnutého Samuela Takáča, ktorého strela z otočky tesnej blízkosti brány letela len na Šimkove betóny!
     
    40:41
    Bagin hľadal na útočnej modrej čiare Bortňáka, k nemu však okamžite stihol doraziť čerstvo naskočený Fabian, ktorý získal puk pre svoj tím.
     
    40:08
    Vhadzovanie na začiatku tretej časti hry vyhrali domáci hokejisti, postaral sa o to center prvej formácie Peter Boltun.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme už nevideli toľko gólov ako v tej prvej, domáci sa dostali do vedenia zásluhou Paločka gólom z 35. minúty. V tretej tretine teda budú musieť hostia zabrať, ak chcú ešte otočiť tento zápas.
    Posledná dvadsaťminútovka sa teda začína o 18:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:48
    Hosťujúci hokejisti puk dostali za svoju bránu a následne už len vyčkali na koniec druhého dejstva.
     
    38:51
    Popradským hokejistom sa zatiaľ darí udržať stav v ich víťazný prospech a zatiaľ sa aj držia v útočnom pásme. Tentokrát tam budú za pomoci Zvolenčanov, ktorí sa dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    37:42
    Slavomír Tomko sa pretláčal po pravom mantineli, no v útočnom pásme ho pekne a čisto zastavil Ľubomír Dinda, ktorý si za svoj zákrok telom vyslúžil potlesk od domáceho publika.
     
    36:37
    Teraz zvolenskí hokejisti poriadne pritlačili Popradčanov v útočnom pásme, no priestor pred Kostúrom ostal neohrozený a po istej chvíli oslobodil domácich Malina.
     
    36:08
    Dalibor Bortňák získal puk na ľavom kruhu a následne sa prepracoval až ku Kostúrovi, no ten proti jeho strele dokázal zasiahnuť svojim betónom.
     
    35:12
    Následne sa v dobrej šanci ocitol Lukáš Hvila, ktorý vystrelil z medzikružia a potom si išiel svoju vlastnú strelu aj doraziť, no Šimko na dvakrát úspešný.
    PALOČKO - 3:2
     
    34:43
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú znovu dovedenia! Arne Kroták potiahol akciu cez stredného pásma, na modrej čiare prenechal Takáčovi, ktorý vrátil puk na pravý kruh práve popradskému kapitánovi a ten perfektne našiel pred bránkoviskom MATUŠA PALOČKA, ktorý medzi Šimkove betóny zakončil!
    Asistencie: Arne Kroták a Samuel Takáč.
     
    33:34
    V dobrej príležitosti sa z tesnej blízkosti brány ocitol Ľuboš Bartečko, keď si spracoval prihrávku, no následne sa mu už nepodarilo z prvej ohroziť Šimka, keďže mu puk vypichli zvolenskí obrancovia.
     
    33:02
    Zvolenskú rozohrávku útočnej akcie zastavil v strednom pásme Tomáš Sýkora, ktorý len následne odovzdal puk späť na hokejky hostí.
     
    32:32
    Peter Gápa sa teraz šikovne uvoľnil na ľavom kruhu a strieľal nebezpečne švihom, jeho strelu napokon gólman Šimko vyrazil na ochrannú sieť.
     
    31:43
    Fekiač prihrával z rohu klziska do medzikružia Ťavodovi, no toho dokázal eliminovať popradský útočník Matis. Následne hosťom nevyšla ďalšia rozohrávka akcie.
     
    31:11
    Matej Síkela sa uvoľnil do šance z medzikružia, no jeho zakončenie napokon zablokovali popradskí obrancovia a puk skončil v rohu klziska.
     
    30:38
    Ľuboš Bartečko teraz inkasoval poriadny úder pri mantineli, napokon to vyzeralo na vylúčenie, no pravdepodobne sa to zaobíde bez trestu. Bartečko predovšetkým dokázal odísť z klziska na striedačku po vlastných, no za pomoci lekára a spoluhráč. Dúfajme, že bude v poriadku.
     
    30:18
    Chovanov nahodený puk za bránu skončil napokon na zadnej sieti popradskej brány, následne rozhodcovia hru prerušili a vhadzuje sa po pravej ruke brankára Kostúra.
     
    29:48
    Popradské publikum sa teraz poriadne naľakalo, keď Andrej Podkonický z pravého kruhu triafal príklepom bočnú sieť. Na opačnej strane sa zase diváci na štadióne v Poprade potešili, keď zakončoval z medzikružia švihom Matis, no mieril len do pozornej Šimkovej lapačky.
     
    29:34
    Takáč dobre vystrelil z pravého kruhu priamo na bránu, Šimko vyrazil puk pred seba betónom, kde ešte bol Fabian, no jemu sa už nepodarilo doraziť puk smerom na zvolenskú bránu.
     
    28:42
    Kurali posúval po mantineli v strednom pásme na Boltuna, no tam prišli zvolenskí hráči, no puk získali domáci, ale ich následná snaha o útok z obranného pásma sa skončila icingom.
     
    28:05
    Domáci hokejisti teraz trochu zabudli brať ohľad na pravidlá, keďže prihrávka Boltuna na Sýkoru cez modrú čiaru bola posúdená ako ofsajdová.
     
    27:35
    Dinda hľadal z obranného pásma na brejkovú pozíciu Gápu, no popradský útočník bol pozorne bránený a ku puku sa ani len na krok nedostal.
     
    26:58
    Pekný útočný pohyb predviedol Matúš Matis, ktorý sa natlačil po pravom krídle, vystrelil z dolného vrcholu pravého kruhu, Šimko len tak tak vyrážal vyrážačkou do opačnej strany, kde ešte prišiel Malina, no príklepom zakončoval len do lapačky zvolenského gólmana.
     
    26:20
    Hvila prihrával z modrej čiary krížom na dolnú časť pravého kruhu Paukovčekovi, ktorý sa ocitol sám pred Šimkom, no z prvej pálil len mimo brány.
     
    25:37
    Ďaloga našiel peknou krížnou prihrávkou z modrej čiary na dolnej časti ľavého kruhu Michala Pichnarčíka, no ten si jeho prihrávku nespracoval na strelu z prvej, a tak nemohol zakončovať.
     
    24:57
    Dinda nahodil puk od modrej čiary na bránu, jeho strelu dokázal spred bránkoviska tečovať Paločko do Šimkovej výstroje, od ktorej sa ešte puk odrazil znovu na Paločkovu hokejku, ktorý z voleja trafil puk, no gólman Marek Šimko sebaisto puk uchopil v lapačke.
     
    24:28
    Bartečkovi teraz nevyšla kombinácia so Sýkorom a Boltunom, následne získali puk hostia, ktorí však pri útoku zabudli na modrú čiaru a dopustili sa ofsajdu.
     
    23:34
    Peter Gápa strieľal švihom z horného vrcholu pravého kruhu, no jeho zakončenie bolo pre gólmana Šimka maličkosťou, keďže ho v stoji s istotou zachytil do lapačky.
     
    22:55
    Matis stratil puk v strednom pásme, následne ho získali hosťujúci hokejisti, ktorí sa snažia o ďalší útok v prostrednej časti hry.
     
    22:19
    Zvolenský útočník Lukáš Jurík bol aktérom ďalšieho zakončenia Zvolena, keď strieľal z hornej časti pravého kruhu, no mieril iba nad bránu.
     
    21:40
    Lukáš Jurík pálil z hornej časti ľavého kruhu z prvej, no jeho príklep nesmeroval do priestoru brány. Následne oba celky prestriedali svoje formácie.
     
    21:07
    Paločko zachytil zlú rozohrávku hostí, následne prenechával puk Krotákovi, no jemu kľučka na bekhend proti Juraškovi nevyšla.
     
    20:41
    Domácim hokejistom sa nepodarilo dostať v prvej ich akcii do zakončenia, napokon im však pomohlo zakázané uvoľnenie, ktorého sa dopustili Zvolenčania a vhadzovať sa teda bude pred Šimkom.
     
    20:22
    Dalibor Bortňák nahodil puk z medzikružia na brankára Kostúra, ten ho pre istotu prikryl, keďže ostatní zvolenskí hráči sa už blížili k nemu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke sme videli poriadne búrlivý hokej, keď sme boli svedkami až štyroch presných zásahov! Najprv skóre v 2. minúte otvoril Matis, zvolenskí hokejisti otočili stretnutie vo svoj prospech zásluhou gólov Brabenca a Bortňáka, no v poslednej sekunde prvej tretiny vyrovnal Fabian.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
    FABIAN - 2:2
     
    19:59
    Poprad dal gól!
    Nakoniec to popradským hokejistom vyšlo v posledných sekundách prvej tretiny! Bartečko prihral do medzikružia Sýkorovi, ktorý tečoval na Šimka, ten vyrážal pred seba, kde bol ŠTEFAN FABIAN a ten šikovne popod jeho betón vyrovnal stav stretnutia na 2:2!
    Asistencie: Tomáš Sýkora a Ľuboš Bartečko.
     
    18:51
    Kamil Brabenec dostáva dve minúty za podrazenie, čo znamená presilovú hru pre Poprad.
     
    18:27
    Makovský teraz poriadne zavaril svojmu tímu, keď Kasikoví cez modrú čiaru zle prihrával, keďže Podkonický jeho prihrávku zachytil a smeroval sám na bránu, na pravej strane mal ešte Bortňáka, no toho stihol pokryť Makovský a Bortňákovo zakončenie smerovalo do skvelého Kostúra!
     
    17:39
    Kasíka v útočnom pásme pritlačil ku mantinelu Srnka a keďže hlavný rozhodca už dostatočne dobre nevidel puk, hru pre istotu prerušil.
     
    17:19
    Kroták svojou zadovkou v útočnom pásme nenašiel Fabiana, následne puk dopredu nahodil Martin Ďaloga, kus čiernej gumy smeroval priamo na bránu, tak ho Kostúr pred nepríjemným Fekiačom prikryl.
     
    16:38
    Lukáš Jurík nepríjemne švihom strieľal z ľavého kruhu, no jeho zakončenie dokázal brankár Kostúr s prehľadom vyraziť vyrážačkou do rohu klziska.
     
    15:34
    Kasík sa šikovne pretlačil popri mantineli do útočného pásma, no kľučkou proti Baginovi neuspel. Následná akcia Bortňáka nevyšla podľa predstáv a potom oba tímy prestriedali.
     
    14:46
    Fekiač s prehľadom prihral z rohu klziska pred bránu Branislavovi Srnkovi, no tomu hokejku zabrzdil obranca Kasík a tak sme videli len veľmi nerazantné zakončenie.
     
    13:44
    Suchý nahodil puk na bránu, pred ktorou bol Sýkora, no jeho teč smeroval len na Šimkovu výstroj, od ktorej sa už odrazil do rohu klziska.
     
    13:08
    Zvolenčania v tomto striedaní nič zaujímavého nevymysleli, budú to skúšať odznovu po nasledovnom prestriedaní.
     
    12:38
    Podkonický najprv sebavedomo potiahol akciu do útočného pásma, no potom pri mantineli v okolí pravého kruhu zastavil a posunul puk dozadu na Bagina.
     
    12:13
    Hvila smeroval do útoku po ľavom krídle, kľučkou na stred ihriska sa však nepresadil. Napokon jeho spoluhráči vybojovali puk, ale bol odrazený na ochrannú sieť a bude sa vhadzovať pred gólmanom Šimkom, čo je pre domácich len plus.
     
    11:39
    Popradským hokejistom sa zatiaľ v presilovej hre nedarí presadiť, teraz sa dokonca dopustili zakázaného uvoľnenia. Majú už len 12 sekúnd na využitie početnej prevahy.
     
    11:08
    Veľmi dobrú prácu teraz odviedol Jurík, ktorý posunul puk do stredného pásma na Chovana a ten ho bezpečne vyprevadil, čím Zvolen nazbieral cenné sekundy.
     
    10:18
    Po chvíľkovom kolotoči popradských hokejistov sa podarilo Zvolenčanom puk vyhodiť cez všetky čiary.
     
    09:51
    Zároveň dostáva hosťujúci Viktor Fekiač dve minúty za hrubosť, keďže sa okamžite pustil do Fabiana.
     
    09:51
    Obrovská šanca pre Poprad! Hneď z vhadzovania v útočnom pásme sa puk od Krotáka dostal pred Šimka, ktorý ho nemal pod kontrolou, ku bráne vtedy prišiel Takáč s Paločkom, ktorí všemožne dorážali puk, no napokon Šimkovi pomohla posunutá brána, keďže sa pred bránou odohrala poriadna trma-vrma!
     
    09:32
    Arne Kroták sa natlačil po pravej strane až pred Šimka, z tesnej blízkosti bekhendom zakončoval, no gólman hostí puk sebaisto vyrazil za bránu.
    BORTňÁK - 1:2
     
    08:34
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúcim hokejistom sa podaril bleskurýchly obrat stretnutia! V útočnom pásme v rohu klziska sa ku odrazenému puku dostal DALIBOR BORTŇÁK, ktorý ho len tak posunul pred bránu naslepo a nešťastne sa odrazil od Kasíkovej korčule, ktorý ho usmernil priamo medzi Kostúrove betóny!
    Asistencie: Kamil Brabenec a Andrej Podkonický.
     
    07:49
    Paukovček získal puk po zlej rozohrávke hostí a namieril si to do medzikružia, no jeho zakončenie bolo zblokované na pleksisklo.
     
    06:41
    Zvolenským hokejistom sa teraz nevydaril prechod do útočného pásma, vyhodením puk do strednej tretiny ich vyprevadil Dinda, následne hostia začali odznovu, no ich druhý pokus im taktiež veľmi nevyšiel.
    BRABENEC - 1:1
     
    05:19
    Zvolen dal gól!
    Hosťujúci hokejisti vyrovnávajú stav stretnutia rýchlou odpoveďou! Po pravej strane sa natlačil Bortňák, ktorý posunul puk pred bránkovisko KAMILOVI BRABENCOVI, ktorého si nepostrážil obranca Popradu a útočník prvej formácie hostí už nemal problém puk zasunúť do brány!
    Asistencie: Dalibor Bortňák a Andrej Podkonický.
     
    04:50
    Domáci hokejisti stratili v útočnom pásme puk, Zvolenčania ho jednoducho zachytili na hokejky, za bránu ho zatiahol Ťavoda, ktorý počkal, kým jeho spoluhráči.
     
    04:13
    Oba celky prestriedali a domáci hokejisti začínajú svoju akciu z obranného pásma druhou formáciou. Hostia nasadili tretiu päťku.
     
    03:45
    Paločko poctivo ubránil Michala Chovana v strednom pásme, ktorý musel puk vyviesť znovu do obrannej tretiny.
     
    03:02
    Útočník Tomáš Sýkora si pripravil puk na pravej strane a zakončoval švihom, no jeho strela bola zblokovaná.
     
    02:30
    Zvolenskí hokejisti sa po inkasovanom góle okamžite nasťahovali do útočného pásma, no svojimi kombináciami sa im nepodarilo dostať do zakončenia.
    PAUKOVČEK - 1:0
     
    01:45
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Matúš Matis potiahol akciu po pravom krídle, dostal sa poza bránu ku ľavej žrdi odkiaľ vystrelil na bránu, Šimko výstrojou vyrážal pred seba, kde prišiel LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý s istotou dorazil do odkrytej zvolenskej brány!
    Asistencie: Matúš Matis a Lukáš Hvila.
     
    01:28
    Branislav Srnka len nahodil puk do útočného pásma, tam sa ho zmocnili Popradčania a idú do útoku.
     
    00:55
    Zvolenčania poslali puk von z obranného pásma a domáci hokejisti začínajú svoju akciu z obranného pásma postupným útokom.
     
    00:37
    Tentokrát Síkela v strednom pásme nezachytil Tomkovu prihrávku a hra sa presúva pred gólmana Šimka.
     
    00:22
    Možnosť dostať sa bližšie ku Kostúrovej bráne majú hostia práve teraz, keďže sa popradskí hokejisti dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    00:10
    Na úvodnom vhadzovaní dnešného stretnutia zvíťazil hosťujúci Brabenec a jeho spoluhráči sa okamžite zmocnili puku, no ich prvý pokus o zisk útočného pásma im nevyšiel.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci hokejisti dnes na ľad nastúpia v tradičných modrých dresoch pod vedením trénera Milana Jančušku.
    Hostia zo Zvolena sa predstavia v dresoch bielej farby a koučovať ich bude Josef Turek.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, Štrauch

    HKm Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Tomko – Ťavoda, Pichnarčík – Podkonický, Brabenec, Bortňák – Chovan ("A"), Jurík ("C"), Síkela – Martin Ďaloga, Srnka, Fekiač – Varholík

    Rozhodca: Daniel Konc – Slavomír Sčensný, Roman Výleta.
     
    Srdečne vás vítam pri sledovaní on-line prenosu z popradského zimného štadióna, kde domáci HK Poprad vrámci dvanásteho kola nastúpi v šlágri kola proti HKm Zvolen. Stretnutie sa začína o tradičnom čase 17:00 a sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sa momentálne nachádzajú na tretej priečke tabuľky so ziskom 22 bodov, rovnaký počet bodov má aj štvrtá Nítra. Kamzíci z dvanástich odohraných zápasov vyhrali osem (z toho jeden po predĺžení a jeden po nájazdoch), strelili 36 gólov a zároveň aj 25 inkasovali. Z posledných troch zápasov sa podarilo Popradčanom uloviť šesť bodov. Predstavili sa v Skalici, kde Záhorákov rozobrali debaklom 0:5, prehrali v Nitre 4:3 a v piatok zdolali trápiacu sa Žilinu 2:4. V poslednom zápase sa na výhre najviac podieľal Ľuboš Bartečko, ktorý skóroval dvakrát a na jeden gól prihrával. Podtatranci sa naposledy doma predstavili 30. septembra, keď ich víťaznú šnúru na domácom ľade prerušila Banská Bystrica výhrou 3:5.

    Najproduktívnejší hráč: Tomáš Sýkora – 14 bodov (6+8)

    HKm Zvolen
    Zvolenským „rytierom“ patrí v tabuľke druhá priečka s dvojbodovou stratou na prvé Košice a trojbodovým náskokom pred Popradom. Hosťujúci hokejisti nastrieľali 47 gólov a 37 inkasovali. Z tuctu odohraných zápasov vyhrali Zvolenčania taktiež osem, no len jeden po predĺžení. V posledných troch zápasov hostia tiež nebodovali naplno, keď najprv prehrali na ľade Košíc 3:1, následne zvíťazili na ľade Banskej Bystrice 3:5 a naposledy doma zdolali Skalicu tesne 5:4.

    Najproduktívnejší hráč: Michal Chovan – 16 bodov (5+11)

    V tejto sezóne sa už Zvolen a Poprad raz stretli. Na domácom ľade sa predstavili „rytieri“, ktorí doma porazili „kamzíkov“ 5:3.

    Ďalšie vzájomné zápasy
    2.3.2014, Poprad – Zvolen 4:0
    26.1.2014, Zvolen – Poprad 2:1
    3.1.2014, Poprad – Zvolen 3:2
    29.11.2013, Zvolen – Poprad 3:2 s.n.

    Ako sa teda bude vyvíjať zápas medzi Popradom a Zvolen, či sa zmení postavenie na druhom a treťom mieste po tomto zápase a ešte mnoho viac, sa dozviete, ak budete od 17:00 sledovať náš on-line textový prenos na webe Onlajny.eu. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Paukovček (Matis, Hvila), 20. Fabian (Sýkora, Bartečko), 35. Paločko (Kroták, Takáč), 44. Bartečko (Sýkora), 58. Paločko (Takáč, Kasík) – 6. Brabenec (Bortňák, Podkonický), 9. Bortňák (Brabenec, Podkonický)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Bartečko ("A"), Boltun, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Hvila, Paukovček, Matis – Gápa, Mlynčár, Štrauch
    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško ("A") – Hraško, Tomko – Ťavoda, Pichnarčík – Podkonický, Brabenec, Bortňák – Chovan ("A"), Jurík ("C"), Síkela – Martin Ďaloga, Srnka, Fekiač – Varholík

    Rozhodčí: Daniel Konc – Slavomír Sčensný, Roman Výleta

    Diváci: 1416
    bahis siteleri