Nitra – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Banská Bystrica – Martin 2:1 (po pr.) | Košice – Piešťany 1:5 (kon.)
konec
HC Košice
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 12.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Hostia napokon takmer svoj náskok ešte navýšili! Holovič sa nebojácne pustil pred Melicherčíka, no vo vzduchu puk rýchlo nezasiahol.
     
    56:06
    Hokejisti Piešťan sa napokon dostali až ku súperovej bránke. Po Haringovej prihrávke sa tam k puku pri ľavej žrdi dostal Toman, no Melicherčík sa bleskovo presunul a puk do siete nepustil.
     
    54:52
    Pomer síl na ľadovej ploche sa na moment vyrovná! Na trestnú lavicu odchádza na 2 minúty Lapšanský, ktorý navyše inkasuje aj 10-minútový osobný trest za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    53:40
    Brankár Rybár predvádza ďalší skvelý zákrok! Hosťujúci gólman dnes skutočne exceluje a proti aktuálnym majstrom predvádza svoje kvality.
     
    53:08
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Konečný.
     
    48:40
    Košičania sa dostali do perfektnej gólovej príležitosti! Najskôr po kľučkách pálil Lakpšanský, no potom sa k puku dostal aj obranca Šeda. Ani proti tejto prudkej rane sa Rybár nestiahol, práve naopak. Sebavedomo vykorčuľovala puk schoval v lapačke.
     
    46:40
    Košickí hokejisti mohli prehrávať pre nich neuveriteľným rozdielom piatich gólov! Pred bránkou ostal Klempa, no jeho bleskové zakončenie napokon zastavil iba zadný mantinel.
    Tibor KUTÁLEK - 1:5
     
    45:58
    Piešťany dali gól!

    TIBOR KUTÁLEK v útočnej tretine vystihol puk, potiahol si ho pred obranu až ku bránke, odkiaľ bekhendom prekonal nového muža v bráne. Bez asistencií.
     
    40:01
    V bránke Košíc je od začiatku tretej tretiny namiesto Hyláka Melicherčík.
    Dušan PAŠEK - 1:4
     
    39:16
    Piešťany dali gól!

    Neuveriteľné! DUŠAN PAŠEK sa pred súperovou bránkou zorientoval najlepšie a puk poslal až do siete. Svojho bývalého spoluhráča prekonal už tretíkrát v tomto zápase! Pašekovi sa v Piešťanoch darí, je to už jeho druhý hetrik v drese nového zamestnávateľa. Asistencia: Tibor Kutálek.
    Dušan PAŠEK - 1:3
     
    38:23
    Piešťany dali gól!

    Hostia zo svojej aktivity vyťažili ďalší presný zásah. Jeho autorom je opäť bývalý Oceliar DUŠAN PAŠEK, ktorý pálil z hranice ľavého kruhu a prekvapil Hyláka. Asistencie: Marcel Holovič, Tomáš Bučka.
     
    36:48
    A hostia veru neboli ďaleko! Po prudkej rane od útočnej modrej čiary Hylákovi puk prepadol pomedzi betóny a kĺzal sa preč cez bránkovisko, no do siete sa ho pokúsil doklepnúť Klempa. Úspešný ale nebol a napokon po páde skončil v bránke iba on – bez puku.
     
    35:04
    Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza za údery Tomáš Hrnka.
     
    34:12
    Obrovská šanca Košíc! Chovan prihrával pred bránku, kde si nakorčuľoval obranca Šeda, no jeho prudké zakončenie skončilo iba u Rybára. Hosťujúci gólman dnes predvádza jeden skvelý zákrok za druhým.
     
    32:43
    Hosťujúci hokejisti sú stále veľmi aktívni a pokúšajú sa niečo vymyslieť. Ihneď po buly sa na hranici ľavého kruhu dostal k strele Pašek, no jeho výborná rana bola zrazená iba na ochrannú sieť.
     
    31:54
    Hosťom teraz nebolo všetko jedno! Košičania sa opäť natlačili pred bránku, kam si puk potiahol mladý obranca Černák, no jeho bekhend zastavila iba pravá žrď bránky.
     
    31:26
    Zahanbiť sa ale nenechajú ani domáci hokejisti. Stupka ostal osamotený pred bránkou, odkiaľ jeho prudkú ranu Rybár vyrazil.
     
    30:50
    Piešťany takmer zvýšili svoj náskok! Hostia sa dostali do rýchleho prečíslenia, na ktorého konci ale po Pašekovej prihrávke neprišla gólová strela.
     
    27:35
    Pozor ale aj na opačnej polovici ľadovej plochy! Tam sa až do zakončenia natlačil talentovaný mladík Kolena, no jeho bekhendový blafák gólman Rybár spoľahlivo pokryl.
     
    25:47
    Obrovská šanca pre domácich hokejistov! Spilar našiel pred bránkou Bartoša, no ten bol veľmi dobre bránený a jeho prudkú ranu zastavil ľavým betónom senzačný Rybár.
     
    20:52
    Košičania mali hneď v úvode početnej výhody obrovskú príležitosť Hostia nechali pred bránkou úplne voľného Bartoša, ale k nemu sa puk iba vďaka excelentnému brankárovi Rybárovi.
     
    20:27
    Piešťany sa budú brániť! Za hru so zdvihnutou hokejkou odchádza na trestnú lavicu Martin Škadra.
     
    16:31
    Ďalšia obrovská šanca pre Košice! Domáci hokejisti sa dostali až pred Rybára, kde spoza bránky dostal puk úplne voľný Stupka. Brankár hosťujúceho tímu ale predviedol perfektný zákrok a gólovú strelu schoval v lapačke.
     
    16:13
    Kolena sa pokúsil napodobniť Češíka a chcel vyrovnať. Rovnako ako jeho spoluhráč si puk z rovnakej pozície potiahol pred bránku, no hostia si už dali pozor.
    Matej ČEŠÍK - 1:2
     
    13:57
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa napokon dostávajú späť do hry. V útočnej tretine si pri mantineli vzal puk MATEJ ČEŠÍK, sám si ho potiahol až pred bránku, oklamal dvojicu obrancov a zakončil pomedzi betóny Rybára. Asistencie: Matúš Chovan, Peter Sojčík.
     
    12:46
    Skvelá šanca domáceho tímu! Po Stupkovej prihrávke tvrdo pálil Hinďoš, no Rybár sa prezentoval skvelým zákrokom a puk schoval vo svojej lapačke.
     
    10:49
    Hostia mohli zvýšiť počas vlastného oslabenia! Štrbák nešťastne stratil puk a dopredu sa rútil Michal Toman. Jeho samostatný únik napokon zbrzdil bleskovým návratom sám Štrbák, a tak zakončenie Hyláka neprekvapilo.
     
    09:37
    Hostia sa budú brániť! Michal Peško smeruje na trestnú lavicu na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    07:58
    Poriadne rušné chvíle pred hosťujúcou bránkou! Košičania vyvinuli na súpera obrovský tlak a Rybár nevedel, kam skôr skočiť. Puk napokon prešiel jeho bránkoviskom, no nik ho nezasiahol.
     
    06:31
    Obrovská príležitosť Košíc! Po strele Philippa sa puk od zadného mantinelu dostal priamo do nebezpečného priestoru, odkiaľ Sojčík napálil iba konštrukciu bránky a následný pokus mu zmaril Rybár.
     
    05:17
    Domáci Jenčík sa osamotený po ľavom krídle dostal až k bránke Rybára. Piešťanský gólman mal teraz možno aj kúsok šťastia, pretože prudká strela iba tesne minula priestor troch žrdí.
     
    02:38
    Po góloch ex-Košičanov Konečného a Pašeka si domáci tréner Tomko vyžiadal oddychový čas.
    Dušan PAŠEK - 0:2
     
    02:38
    Piešťany dali gól!

    Hostia už dokonca vyhrávajú rozdielom dvoch presných zásahov! Po prečíslení dvoch proti jednému pálil medzi betóny domáceho brankára DUŠAN PAŠEK. Asistencie: Jozef Haring, Richard Vaculín.
     
    01:46
    Košičania v perfektnej príležitosti! Lapšanský ostal na ľavej strane úplne osamotený a pustil sa do útoku, no jeho prudkú ranu vyrazil Rybár hokejkou na ochrannú sieť.
    KONEČNÝ - 0:1
     
    00:16
    Piešťany dali gól!

    Prvá tretina sa začala výherným buly pre domáci tím, no Košičanom sa puk nepodarilo dostať ani len do útočnej tretiny. Piešťany sa okamžite vrhli do útoku, puk dostal pred bránky RASTISLAV KONEČNÝ a prepálil Hyláka. Asistencia: Tomáš Klempa, Matej Mišura.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Češík (Chovan, Sojčík) – 1. Konečný (Klempa, Mišura), 3. Pašek (Haring, Vaculín), 39. Pašek (Holiovič), 40. Pašek (Kutálek), 46. Kutálek


    HC Košice: Hylák (41. Melicherčík) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák, Drgoň, Philipp, Macejko, Šeda – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Spilar, Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Škarda, Šedivý, Rais, Brňák, Valjent, Cunik, Srnec, Bučka – Klempa, Mišura, Konečný – Kutálek, Pašek, Holovič – Toman, Peško, Lichanec – Haring, Vaculín

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Rovenský
    bahis siteleri