Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Vladivostok – Soči 1:0 (3:2 po s.n.) | Novokuzněck – Jaroslavl 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Viťaz 2:3 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Jokerit – Ufa 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 3:2 (kon.) | Petrohrad – Omsk 3:2 (po pr.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Dynamo Moskva
Neděle 19.10.2014, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Kokarev hledal spoluhráče před prázdnou branou domácích, ale našel jen hokejky hráčů Amuru.
     
    59:06
    Zakázané uvolnění Dynama a trenér Rautakorpi si logicky bere oddechový čas. Borisov už zůstane na střídačce a domácí to zkusí v šesti!
     
    58:35
    Kaspars Daugavinš pálil neatakován v mezikruží, jenže svou střelu namířil pouze do Borisova. Toto však byla jednoznačně gólová pozice.
     
    50:58
    Další šance hostů v krátkém čase, avšak Babenko nedokázal usměrnit kotouč za Borisova záda.
     
    49:15
    Sergej Borisov šance domácích na bodový zisk. Obrana zapomněla na Denise Mosaljova, který v úniku nepřekonal brankáře Amuru Chabarovsk.
     
    45:40
    Nikolaj Žerděv byl po přihrávce od modré sám před Borisovem, ale nacházel se v ne příliš dobrém úhlu a Borisov zlikvidoval jeho šanci.
    KARPOV - 2:3
     
    43:56
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A hosté jsou také odměněni. MAXIM KARPOV jen tak plácl do kotouče, který poskakoval před Borisovem a kus černé gumy se dostal za zády domácího brankáře. Skvělou práci předtím odvedl Novák, který si odstavil obránce a dostal puk před domácí svatyni. Asistence: Filip Novák
    CVETKOV - 2:2
     
    39:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nakonec je přeci jen vyrovnáno! Domácí obrana trestuhodně propadla , puk se dostal k ALEXEJI CVETKOVI, který našel skulinku mezi betony Borisova a těsně před koncem druhé třetiny vyrovnává. Asistence: Martiňš Krsums
     
    39:25
    Obrovský závar před Borisovou bránou! Po střele Gorovikova dorážel Pestuško, pak zase Gorovikov, ale domácí obránci obětavě popadali před bránu a nenechali hosty vyrovnat.
     
    36:47
    Je tady další vyloučení. Tentokrát jde na trestnou lavici Maxim Karpov (DYN), rovněž za naražení na hrazení
     
    34:02
    Dva tvrdé souboje byly nyní k vidění za branou Jerjomenka a po tom druhém vylučuje rozhodčí Dmitrije Lugina (AMU) za naražení na hrazení.
    ŠPIRKO - 2:1
     
    32:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Až nyní se dokázali domácí usadit v pásmu, což po krásné přihrávce zpoza brány zužitkoval RASTISLAV ŠPIRKO dokonalou ranou pod břevno Jerjomenkovy brány. Asistence: Dmitrij Tarasov, Dmitrij Lugin
     
    31:00
    Pereťjagin je na své střídačce s velmi bolestivou grymasou, ale důležité je, že na hostující straně si pomohl držením Mosaljov (DYN) a oslabuje tak svůj tým.
     
    29:07
    Dynamo zůstává v útočném pásmu i po přesilové hře a nyní si vytvořilo velký tlak, jenže ve valné hromadě před Borisovem nedokázal nikdo z hostů najít puk a domácí ho dokázali dostat do středního pásma.
     
    28:20
    Po vhazování se dostal do velké příležitosti Žerděv, ale Borisova nedokázal překonat.
     
    26:55
    Hlavní rozhodčí však viděl faul na domácí straně. Denis Ježov (AMU) je potrestán za nedovolené bránění.
    TěREŠČENKO - 1:1
     
    24:27
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nikolaj Žerděv chvíli váhal jestli vystřelit nebo ne, nakonec se odhodlal a po dorážce Mironova se kotouč odrazil od tyče k ALEXEJI TĚREŠČENKOVI, který ho doklepl do odkryté brány. Asistence: Andrej Mironov, Nikolaj Žerděv
     
    23:25
    Hosté nakonec budou mít možnost přesilové hry po faulu Vjačeslava Litovčenka (AMU), který poslal k zemi Sojina.
     
    20:41
    Je tady první vyloučení druhé třetiny. Právě Alexej Cvetkov (DYN) zahákoval Tarasova a odchází na dvě minuty za hákování.
     
    18:55
    Amur je v útoku hodně nebezpečný! Miklík měl po Tarasovově přihrávce odkrytou bránu, jenže nedokázal přesně zakončit a zvýšit vedení domácího týmu.
     
    17:48
    Ze strkanice nakonec vyšli lépe domácí a budou hrát přesilovku. Na lavici hanby odchází Kaspars Daugavinš (DYN), který dostal dvě minuty za sekání a dvě za hrubost. Na domácí straně byl potrestán Dmitrij Lugin (AMU) rovněž za hrubost.
    ABRAMOV - 1:0
     
    17:13
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    SERGEJ ABRAMOV se dostal za obranu Dynama a tváří v tvář hostujícímu brankáři nedal Jerjomenkovi šanci. Skvělou přihrávku mu adresoval Litovčenko. Asistence: Vjačeslav Litovčenko
     
    16:02
    Jenže když už se vymanili tak z toho byla velká šance. Dmitrij Tarasov byl osamocen u Jerjomenkovy tyče, ale hostujícího brankáře nedokázal překonat.
     
    11:50
    Jerjomenko neudržel střelu Rjazanceva a kotouč poskakoval kolem brány Dynama, jenže nikdo z domácích ho nedokázal dorazit za rozhozeného brankáře hostů.
     
    09:52
    Na trestnou lavici nyní odchází Maxim Solovjov (DYN), který sekl střílejícího Jakovleva do hokejky a proto byla střela domácího útočníka tak slabá.
     
    05:55
    Hráči Amuru teďka točí obranu Dynama, ale nemohou se dostat ke konečné střele.
     
    03:07
    Nakonec je tady vyloučení. Na trestnou lavici odchází Andrej Jakovlev (AMU). Potrestána byla hráčská lavice domácích.
     
    01:00
    Do pěkné šance se prodíral hostující Cvetkov, ale Borisov první těžkou situaci ustál.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 18. Abramov (Litovčenko), 33. Špirko (Tarasov, Lugin) – 25. Těreščenko (Mironov, Žerděv), 40. Cvetkov (Karsums), 44. Karpov (Novák)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Pereťjagin, Safronov, Loginov, Rjazancev, Ježov (A), Taimi, Kurbatov, Terjajev – Miklík, Špirko, Tarasov (C) – Lugin (A), Fisenko, Orlov – Kopijenko, Litovčenko, Železnov – Abramov, Maljovanyj, Jakovlev
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák (A), Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Robinson, Mironov, Osipov – Daugavinš, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov, Karpov – Babenko (C), Žerděv, Těreščenko – Kokarev, Sojin, Mosaljov

    Rozhodčí: Viktor Gašilov, Eduard Odinš – Alexej Majtak, Jevgenij Pronskich

    Diváci: 6280
    bahis siteleri