Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Vladivostok – Soči 1:0 (3:2 po s.n.) | Novokuzněck – Jaroslavl 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Viťaz 2:3 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:2 (1:0 po s.n.) | Jokerit – Ufa 2:4 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 3:2 (kon.) | Petrohrad – Omsk 3:2 (po pr.) | Riga – Barys 2:3 (kon.)
po prodl.
SKA Petrohrad
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Avangard Omsk
Neděle 19.10.2014, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:18
    První přesilovou hru ve třetí části si zahraje Omsk. Alexej Ponikarovskij zastavil nedovoleně a nešetrně Jevgenije Kulika. Oslabuje tak své mužstvo. Hráč se zkušenostmi z NHL dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    37:50
    Domácí budou hrát ve třech, šikovný Sobotka se z rohu útočného pásma hnal do zakončení, byl však nakonec nedovoleně zastaven Chafizullinem.
     
    37:04
    Přesilová hra domácího týmu končí. Alexander Kutějkin narazil za vlastní bránou na mantinel Alexandra Perežogina, za což mu rozhodčí neváhal udělit dvouminutový trest.
     
    35:43
    Nyní vzplály na ledě poprvé v dnešním zápase větší emoce. Fauly Petrohradu vyústily v menší potyčku, nakonec si na trestnou lavici půjde paradoxně sednout pouze Ivan Něprjajev, který dostal dvě minuty za hrubost poté, co se pustil do jednoho z domácích hráčů.
     
    31:46
    Domácí mohou vzápětí zareagovat, dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí dostal Vladimír Sobotka.
     
    25:06
    A jasná převaha Omsku končí vyloučením domácího hráče, Maxim Čudinov dostal dvě minuty za sekání.
     
    18:33
    Ponikarovskij vybojoval kotouč a jel sám na bránu, za záchrannou brzdu zatáhl Něprjajev, který vzápětí usedne na trestnou lavici. Rozhodčí neodpískali trestné střílení, i když zřejmě klidně mohli.
     
    15:55
    Nyní si první přesilovou hru zahrají hosté, na trestnou lavici usedne na dvě minuty za hrubost Dmitrij Judin.
     
    12:47
    Domácí si zahrají třetí přesilovou hru v dnešním zápase. Už podruhé během několika minut byl faulován dnes hodně aktivní Roman Červenka. Tentokrát ho nedovoleně zastavil Kyrill Ljamin. Rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za podražení.
     
    08:18
    A další přesilová hra pro Petrohrad, Tom Wandell byl natlačen na Saláka, podle rozhodčího se dopustil faulu, nyní švédský útočník zamířil na trestnou lavici.
     
    05:50
    Wow, to je tempo. Hra byla snad poprvé přerušena, Vladimir Pervušin totiž nedovoleně zastavil Romana Červenku a usedá na trestnou lavici.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 35. Thoresen (Čudinov, Martensson), 51. Ericsson (Kovalčuk, Ponikarovskij), 64. Panarin (Čudinov) – 32. Kulik (Ivanov, Berdnikov), 49. Popov (Berdnikov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Chafizullin, Čudinov, Bělov, Alexandrov, Kutějkin, Jermakov, Judin – Ponikarovskij, Ericsson, Kovalčuk – Thoresen,Martensson, Červenka – Panarin, Tichonov,Dadonov, – Burdasov, Kablukov, Makarov
    Avangard Omsk: Barulin (Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Pivcakin, Vasiljev, Ljamin, Kulik – Paršin, Sobotka, Wandell – Berdnikov, Kalinin, Ivanov – Popov, Perežogin, Mozer – Něprjajev, Semjonov, Pervušin, Fisčenko

    Rozhodčí: Kulakov, Sergejev – Otmachov, Palej

    Diváci: 12309
    bahis siteleri