Třinec – Pardubice 5:2 (kon.) | Slavia – Olomouc 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Liberec 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Sparta 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:4 (1:3 po s.n.)
K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 19.10.2014, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Ještě je tady jedno vyloučení. Tomáš Linhart (TRI) byl poslán na trestnou lavici na dvě minuty za krosček. V poslední půlminutě tak budou hosté v početní výhodě.
     
    55:06
    Zbyněk Irgl (TRI) byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Po komerční přestávce se proto bude vhazovat před Hamerlíkem a Pardubice budou hrát přesilovku.
     
    51:41
    Ale nakonec přeci jen jeden trest padl. Vyloučen na dvě minuty za hrubost je Tomáš Zohorna (PCE). Přesilovka pro domácí Třinec.
     
    46:45
    Tybor střílel těsně vedle Hamerlíkovy branky a zanedlouho poté se vylučuje. Potrestán je Lukáš Galvas (TRI) na dvě minuty za držení hole.
     
    46:01
    Pardubice hrály v šesti a jsou potrestány dvouminutovým trestem. Ten si odsedí Daniel Voženílek (PCE). Po komerční přestávce se bude vhazovat po levici Kristana.
     
    35:56
    V pěti na obou stranách nám hra dlouho nevydržela. Na trestnou lavici už odjel Jan Kolář (PCE) na dvě minuty za hrubost. Po komerční přestávce započne třinecká přesilová hra.
     
    32:41
    Oceláři se však o výhodu přesilové hry sami okrádají. Vyloučen je útočník Daniel Rákos (TRI) na dvě minuty za podražení, jímž se provinil v útočném pásmu.
     
    32:01
    Třinecká početní výhoda se na dvaačtyřicet sekund zdvojnásobí. Za katr musí na dvě minuty také Tomáš Zohorna (PCE) za vysokou hůl. To je dobrá šance pro Třinec.
     
    30:43
    Tomáš Marcinko (PCE) fauloval Rotha a první přesilovku si zahrají Oceláři. Slovenský útočník si na trestné lavici posedí na dvě minuty za hákování.
     
    28:21
    Také třetím vyloučeným hokejistou domácích je jeden z řad Ocelářům. Marek Trončinský (TRI) si odsedí dvě minuty za hákování.
     
    18:39
    Také druhou přesilovku si zahrají hosté z východu Čech. Tentokrát je dvěma minutami potrestán Lukáš Žejdl (TRI), který trefil vysokou holí do obličeje Benáka.
     
    10:21
    Třinečtí se budou muset bránit v prvním oslabení zápasu. Vyloučen je totiž Vladimír Roth (TRI) na dvě minuty za hákování. Vhazuje se po levici Hamerlíka.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 8. Dravecký (Jašek, Klesla), 34. Kreps (Nosek, Dravecký), 40. Polanský (Klesla, Adamský), 47. Roth (Kreps, Polanský), 59. Orsava (Žejdl) – 23. Mojžíš (Marcinko, Semorád), 58. Nahodil (Tybor, Marcinko)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Roth, M. Doudera, Galvas, Linhart, Nosek, L. Doudera, Trončinský – Dravecký, Kreps, Jašek – Adamský, Polanský (A), Irgl – Orsava, Žejdl, Rákos – Kindl, Růžička, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Halász) – Ščotka, Čáslava (C), Benák (A), Havlík, Píša, Mojžíš, Gregorc – Sýkora (A), Špaček, Zohorna – Radil, Nahodil, Tybor – Kolář, Marcinko, Semorád – Endál, Kaut, Voženílek – Moučka. Trenér: Zdeněk Venera.

    Rozhodčí: Homola, Čech – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4543
    bahis siteleri