Banská Bystrica – Nitra 7:3 (kon.) | Košice – Skalica 2:0 (kon.) | Piešťany – Poprad 2:6 (kon.)
Martin – Žilina 1:3 (kon.) | Trenčín – Zvolen 5:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
HK Poprad
sk Neděle 19.10.2014, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:50
    Poprad dal gól!
    Lacný gól teraz pustil brankár Rybár, keď mu prešla za chrbát nie príliš prudká bekendová strela LUKÁŠA PAUKOVČEKA spomedzi kruhov. No, ešte 5 minút to Piešťany musia odtrpieť.

    Asistencia: Hvila, Malina.
     
    51:29
    Poprad dal gól!
    A už je to jasné. SAMUEL TAKÁČ strelou z prvej spomedzi kruhov prekonáva Rybára. Je rozhodnuté.

    Asistencia: Kroták, Suchý.
     
    49:19
    Poprad dal gól!
    Je to teda gól, puk z pomerne veľkého uhla vystrelil TOMÁŠ SÝKORA, a puk prepadol Šúrekovi cez výstroj a skončil teda v sieti. Martin Šúrek to zároveň balí a do bránky ide Patrik Rybár. Ale Šúrek nechytal zle.

    Asistencia: Bartečko.
     
    33:24
    Poprad dal gól!
    Ďalšia katastrofálna chyba Piešťan v strednom pásme, kde sa k puku dostal PETER BOLTUN a svoj nájazd na Šúreka premenil strelou pomedzi nohy. Šúrek sa na svojich spoluhráčov patrične hnevá.

    Asistencia: Bartečko
     
    27:51
    Piešťany dali gól!
    Ako blesk z čistého neba. Pašek potiahol puk do pásma na pravú stranu, krížom prihral doľava Holovičovi, ktorý hneď z prvej do prava voľnému TIBOROVI KUTÁLKOVI, ktorý si položil brankára a skóroval. Krásny gól Havranov.

    Asistencia: Holovič, Pašek.
     
    24:20
    Poprad dal gól!
    Veľa priestoru dostal na pravom kruhu MATÚŠ PALOČKO, pohodlne si zlepšil strelecký uhol a strelou švihom prekonal Šúreka.

    Asistencia: Kroták.
     
    08:41
    Poprad dal gól!
    No ale Popradčanom sa tiež podarilo využiť presilovku, keď puk z ľavej strany dostal do bránky ĽUBOŠ BARTEČKO. Ono to vlastne vyzeralo na vlastný gól Brňáka.

    Asistencia: Sýkora
     
    05:27
    Piešťany dali gól!
    Piešťanom to ale teraz jednoducho vyšlo. Strela Matúša Raisa zo stredu modrej a pred bránkou tečoval puk nechytateľne kapitán Havranov TOMÁŠ BRŇÁK a otvoril skóre.

    Asistencia: Rais, Holovič.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 6. Brňák (Rais, Holovič), 28. Kutálek (Holovič, Pašek) – 9. Bartečko (Sýkora), 25. Paločko (Kroták), 34. Boltun (Bartečko), 50. Sýkora (Bartečko), 52. Takáč (Kroták, Suchý), 55. Paukovček (Hvila, Malina)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Škadra, Konečný, Hamrák, Klempa – Brňák (C), Rais, Holovič (A), Pašek, Kutálek – Cuník, Bučka, Románek (A), Peško, Toman – Krajčík, Valjent, Vaculín, Lichanec, Haring
    Tréner: R. Sýkora

    HK Poprad: Kostúr – Suchý, Kurali, Sýkora, Boltun, Bartečko (A) – Fabian (A), Gaborčík, Paločko, Takáč, Kroták (C) – Kasík, Malina, Matis, Paukovček, Hvila – Makovský, Pitka, Gápa, Mlynčár, Nagy
    Tréner: M. Jančuška

    Rozhodčí: Jonák – Kacej, Výleta
    bahis siteleri