Hr. Králové – Motor ČB 6:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Hvězda Praha 8:0 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 4:1 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
HC Plzeň 1929
8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
HC Hvězda Praha
Neděle 19.10.2014, 13:00 • ČEZ Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    46:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení 8:0! Po přihrávce Poura se krásnou kličkou podél brankáře Hamalčíka prosadil kapitán JOSEF ROUBAL! Asistence: Jakub Pour.
     
    34:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to 7:0! Po střele Čady přistrčil Pour puk přímo na hůl MARTINA ČERVENKY, který prostřelil Hamalčíka! Asistence: Jakub Pour, František Čada.
     
    31:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokráte už se ovšem nemýlil! PETR ERET dostal v mezikruží až příliš prostoru a propálil Hamalčíka, 6:0! Asistence: Jakub Pour.
     
    30:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí ale zůstali v útočném pásmu a prosazují se popáté! VOJTĚCH KOVAŘÍK zůstal zcela nehlídaný na prostoru levého kruhu a střelou do šibenice překonal Vecku! Bez asistence.
     
    27:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští odskakují do čtyřbrankového vedení! K dorážce se po střele Josefa Roubala dostal MARTIN ČERVENKA, který překonal Vecku! Asistence: Josef Roubal.
     
    15:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je to 3:0! Po dalším vhazování se prosazuje PETR ERHART, který se uplatnil důrazem na brankovišti! Bez asistence.
     
    10:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté špatně střídali a Plzeňští to potrestali! Kvasnička vyslal do brejku JOSEFA ROUBALA, který bekhendovým blafákem překonal Vecku! Asistence: David Kvasnička.
     
    00:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z první vážnější akce se domácí prosazují! Kombinaci po ose Martin Straka – Petr Eret završil střelou do horní části branky JAROSLAV KRÝNER! Asistence: Petr Eret, Martin Straka.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Krýner (Eret, Straka), 11. Roubal (Kvasnička), 16. Erhart, 28. M. Červenka (Roubal), 31. Kovařík, 32. Eret (Pour), 35. M. Červenka (Pour, Čada), 47. Roubal (Pour)


    HC Plzeň 1929: R. Červenka (Pejsar) – Houdek, Kaňák, Staněk, Kvasnička (A), Lokajíček, Čada, Beneš, Šilhán – Krystl, Hajžman, Pour, M. Červenka, Krýner, Eret (A), Straka, Kovačík, Erhart, Roubal (C)
    HC Hvězda Praha: Vecka (31. Hamalčík) – Šonský, Schönbauer, Frič, Šiller, Kubín, Steinocher (C) – Březina, Klepáček, Bílek, Šiller (A), Biben, Novák, Dani, Grim (A), Patera, Hasman

    Rozhodčí: Valenta – J. Hucl, M. Hucl
    bahis siteleri