HC Boskovice – HC Šumperk 2:6 (kon.)
konec
HC Boskovice
2:6 (1:3, 1:3, 0:0)
HC Šumperk
Neděle 19.10.2014, 17:00 • Zimní stadion Boskovice • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    V třetí třetině jsme gól neviděli, tudíž tým HK Hokej Šumperk vyhrál 6:2 a veze si domů tři body. Tato výhra je třetí výhrou Šumperku v sezoně, v tabulce tak už mají 10 bodů (3 výhry + 1 prohra po nájezdech), kdežto domácí ani po polovině soutěže nemají žádné body. Příští kolo není pro Boskovice příliš příznivé – hrají totiž na ledě Zubrů z Přerova, kteří doposud neprohráli a jednoznačně vedou tabulku. První zápas s Přerovem prohrály Boskovice 0:11 a i v druhém zápase jsou Boskovice pasovány do role outsidera.
     
    60:00
    Konec zápasu. (13:09:06)
     
    59:24
    Vyloučen hráč týmu HK Hokej Šumperk č. 11 Libor Šíp – 2 minuty, nedovolené bránění
     
    58:30
    Přerov hraje v plném počtu.
     
    56:30
    Vyloučen hráč týmu HK Hokej Šumperk č. 14 Libor Janků – 2 minuty, podražení
     
    56:15
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    54:15
    Vyloučen hráč týmu HK Hokej Šumperk 2003 č. 16 Jaroslav Adolf – 2 minuty, hákování
     
    50:18
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    48:18
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 99 Kryštof Hrubeš – 2 minuty, podražení
     
    45:20
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    43:20
    Vyloučen hráč týmu HK Hokej Šumperk č. 24 Matěj Murla – 2 minuty, krosček
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina skončila stejným výsledkem jako ta první – 1:3. Hosté snadno navýšili svůj náskok po chybách obrany Boskovic. Do druhé třetiny tak hráči Šumperku půjdou s pohodlným náskokem čtyř branek a nejspíš to vypadá, že už si vedení pohlídají, pokud útok a obrana domácích nebude efektivnější a přesnější.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila. Další třetina začne přibližně v 18:30
     
    38:10
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 11 Ondřej Šindelář – 2 minuty, hákování. Domácí si tak závěr třetiny ještě komplikují. Šumperk může svoje vedení navýšit o pět gólů, což by bylo pro domácí kritické a o výsledku zápasu by bylo téměř rozhodnuto.
     
    33:36
    Máme tu k vidění menší gólovou přehlídku. Domácí snížili na 2:5, ale chvíli poté Šumperk znovu odskakuje na rozdíl čtyř branek a domácím už se bude velmi těžko zápas vyrovnávat. Šestý gól zápasu a třetí gól Šumperku v druhé třetině vstřelil Michal Dohnal (asistence Pavel Skopal).
     
    31:34
    Ale Boskovice se vůbec nenechaly zaskočit a velmi rychle odpovídají. Po buly příliš dlouho neváhal Erik Borovička, který přesně přihrál Dominiku Vyskočilovi a domácí 88 parádní střelou zápěstím snižuje na 2:5
     
    31:21
    Ani Janu Külzerovi čisté konto příliš dlouho nevydrželo, ovšem tomuto gólu se dalo jen velmi těžko zabránit. Po pohledné nacvičené souhře přidává pátý gól Šumperku Pavel Skopal, který už v dnešním zápase vstřelil druhý gól (asistence Libor Janků a Ludvík Rutar).
     
    30:00
    V polovině zápasu došlo v bráně domácích ke střídání brankářů. Miroslava Nečase s číslem 1, který inkasoval 4 góly, vystřídal s číslem 29 Jan Külzer.
     
    27:23
    Hosté hrají v plném počtu. Domácí toho příliš mnoho v dlouhé přesilovce 5 na 3 nepředvedli a chvílemi byly k vidění i příležitosti ke skórování hostů, což by pro obranu domácích nebyla dobrá vizitka.
     
    25:23
    Domácí budou hrát přesilovku 5 na 3 a mají tak možnost zápas ještě zdramatizovat. Hostující hráč č. 23 Michal Maděra odpyká dvouminutový trest za podražení.
     
    24:43
    Vyloučen hráč týmu HK Hokej Šumperk č. 24 Matěj Murla – 2 minuty, podražení.
     
    22:16
    Šumperk přidává další gól. Domácí obrana zaspala ve středním pásmu, kde nechala na modré čáře volného Ludvíka Rutara. Brankář hostů Tobias Urban provedl po zmatku útočících hráčů Boskovic krásnou přihrávku na Rutarovu hůl a poslal ho do rychlého protiútoku. Ludvík Rutar v klidu zakončil a poslal Šumperk do vedení 4:1
     
    21:24
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    20:35
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Na zimním stadionu v Boskovicích byla k vidění zajímavá první třetina. Nejprve Boskovice rychle využily přesilovou hru a ujaly se tak možná i trochu nečekaného vedení pouhou minutu po začátku zápasu. Hráči Šumperka se ovšem nenechali zaskočit a stihli vyrovnat a dokonce ještě vstřelit další dva góly, kterými si zajistili vedení po první třetině 3:1, za které mohou být po nepovedeném začátku rádi. Ale musí se uznat, že hra Šumperku se v útočných řadách v průběhu první třetiny zlepšila, což se projevilo i na třech vstřelených gólech.
     
    20:00
    První třetina skončila. Další třetina začne přibližně v 17:45
     
    19:24
    Přesilovka hostů už se nekoná. Vyloučen hráč týmu HK Hokej Šumperk č. 14 Libor Janků – 2 minuty, napadení. Hraje se 4 na 4
     
    18:35
    Vyloučen hráč týmu HC Boskovice č. 11 Ondřej Šindelář – 2 minuty, hrubost. Hosté tak mohou své vedení před koncem první třetiny ještě navýšit, což by se jim po nepovedeném začátku první třetiny hodilo.
     
    17:26
    Pár minut před koncem první třetiny odskakuje Šumperk na rozdíl dvou branek. Na 3:1 pro Šumperk upravuje Libor Janků (asistence Martin Holínek).
     
    5:02
    Netrvalo to ani minutu a Šumperk střílí druhý gól a otáčí tak vývoj zápasu ve svůj prospěch. Po počátečních rozpacích se hra Šumperku o hodně zlepšila a z toho vyplynul i vedoucí gól o který se postaral po asistenci Jiřího Rozbroje Marek Štreit, který už má v dnešním zápase dva body za 1 gól a 1 asistenci.
     
    4:19
    Šumperk dlouho neváhal a srovnává stav utkání na 1:1. První gól týmu HK Hokej Šumperk vstřelil kapitán Pavel Skopal (asistence Marek Štreit).
     
    1:00
    Boskovice si rychlou přesilovkovou brankou zajišťují vedení. Tak rychlý gól asi čekal málokdo. Přesilovou hru po asistenci Jana Procházky využívá Radim Res.
     
    0:19
    19 vteřin po začátku zápasu hlavní rozhodčí poprvé v dnešním zápase vylučuje. Na trestnou lavici půjde hráč týmu HK Hokej Šumperk 2003 č. 8 Martin Holínek – 2 minuty, vysoká hůl
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Boskovice: Nečas (Külzer J.) – Šindelář, Procházka, Hejduk, Fabiánek "C", Hořava – Külzer N., Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Borovička, Vyskočil, Res, Hrubeš;
    Trenér: Svatopluk Vařeka
    Vedoucí družstva: Markus Külzer

    HC Šumperk: Urban (Řezník) – Štreit, Moučka, Rutar, Murla – Holínek, Rozbroj, Šíp, Pavelka, Janků, Dohnal, Adolf, Skopal "C", Maděra;
    Trenér: Ivan Alka
    Vedoucí družstva: Petr Adamec

    Rozhodčí: Petr Coufal (hlavní) – David Otáhal, Jan Vašíček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Dnešním zápasem skončí polovina základní části Ligy staršího dorostu ve skupině Východ. Boskovice se stále trápí a po osmi zápasech nezískaly ani jeden bod. Dnes mají šanci získat body do tabulky, s kterými by se sice stále pohybovaly na dně tabulky, ale nezůstaly by po polovině soutěže s prázdnou. Dnes je čeká jeden z "lehčích" soupěřů – HK Hokej Šumperk 2003. Šumperk má po osmi zápasech 7 bodů a je na osmém místě. Za ním následují už jen Valašské Mezíříčí a Boskovice. I Šumperk se se svými sedmi body pohybuje na příčkách tabulky, ve kterých je čeká po základní části boj o udržení, avšak je v dnešním utkání mírným favoritem – narozdíl od Boskovic už totiž dokázal dvakrát vyhrát za 3 body.

    Stanislav Scheiner

    Branky a nahrávky: 1. Res (Procházka), 32. Vyskočil (Borovička) – 5. Skopal (Štreit), 6. Štreit (Rozbroj), 18. Janků (Holínek), 23. Rutar (Urban), 32. Skopal (Janků, Rutar), 34. Dohnal (Skopal)


    HC Boskovice: Nečas (Külzer J.) – Šindelář, Procházka, Hejduk, Fabiánek "C", Hořava – Külzer N., Šmíd, Šmahel, Pospíšil, Borovička, Vyskočil, Res, Hrubeš;
    Trenér: Svatopluk Vařeka
    Vedoucí družstva: Markus Külzer

    HC Šumperk: Urban (Řezník) – Štreit, Moučka, Rutar, Murla – Holínek, Rozbroj, Šíp, Pavelka, Janků, Dohnal, Adolf, Skopal "C", Maděra;
    Trenér: Ivan Alka
    Vedoucí družstva: Petr Adamec

    Rozhodčí: Petr Coufal (hlavní) – David Otáhal, Jan Vašíček

    Diváci: 85
    bahis siteleri