Třebíč – Chomutov 1:2 (po pr.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Motor ČB – Kadaň 2:5 (kon.)
Litoměřice – Šumperk 6:2 (kon.) | Havířov – Most 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 29.10.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Což se také nyní děje. Rebel to zkouší bez gólmana.
     
    58:46
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    58:06
    Tomáš Rousek se nacházel ve velmi dobré šanci, když se mezi kruhy dostal k puku a vystřelil. Kacetl opět předvedl výborný zákrok, tentokrát pravým betonem.
     
    56:53
    Nyní našel domácí kapitán po výborném průniku mezi kruhy Mikeše, který se neodhodlal ke střele, nýbrž si ještě povyjel doprava, ale to už se Polívka i obrana Rebelu stihla zformovat a val těl neprostřelil.
     
    56:13
    Čachotský se zničehonic dostal před brankou Polívky k odraženému puku, jenže vysoko přestřeluje branku.
     
    54:53
    Hosté předvedli další rychlý kontr, na jehož konci byla střela Skleničky z mezikruží, kterou Kacetl výborně vytěsnil pravým betonem! Jihlava si vyloženě koleduje o vyrovnávací trefu.
     
    54:04
    Jakub Matai si nerozuměl se svými spoluhráči, takže puku se na útočné modré ujal Roman Maliník. Bývalý hráč Jihlavy a dnes kapitán Havlíčkova Brodu ihned vystřelil, čímž přinutil lapačku Kacetla k aktivitě. Bude se vhazovat po levici gólmana domácích.
     
    53:02
    Nyní už hosté zahrozili mnohem nebezpečněji a opět u toho byl Jakub Babka. Po jeho ráně z pravé strany toho Kacetl příliš neviděl, ale nakonec kotouč opět kryje.
     
    50:38
    Po více jak čtyřiceti minutách je tu vyloučení, a to na obou stranách. Jakub Babka (HBR) odchází na trestnou lavici za hrubost, naopak Jakub Matai (JIH) si odsedí trest za držení protihráče. Oba pobudou na lavici trestů přesně dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    47:09
    Dnešnímu zápasu přihlíží 2073 diváků.
    Neúspěšné trestné střílení Jána Sýkory, Ondřej Kacetl chytá
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    39:26
    Ján Sýkora se snažil rozpohybovat Ondřeje Kacetla, kvedlal před ním s pukem jak při míchání polévky, ale gólman Dukly měl pevné nervy a Sýkora poté již neměl příliš prostoru k zakončení. Ondřej Kacetl chytá!
    Bylo nařízeno trestné střílení po faulu Čápa na Sýkoru
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    39:26
    Bylo nařízeno trestné střílení po chybě Dukly na útočné modré a Čápovi nezbylo než zahákovat Jána Sýkoru.
    Dominik KUBALÍK - 3:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    37:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nyní se už hosté prosazují. Z pravé strany si sjel před Kacetla DOMINIK KUBALÍK, který jej zblízka prostřeluje. Asistence: Martin Janáček.
    Individuální akce Jána Sýkory
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    36:50
    Do rychlého kontru se dostal Ján Sýkora, který si dnes podruhé na Kacetla nepřišel.
    Horní tyčka po střele Richarda Diviše
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    36:15
    Richard Diviš byl blízko druhému gólu v zápase. Před brankou jej v situaci tři na jednoho našel Marek Melenovský. Diviš výborně zvedl puk nad pravé rameno Polívky, ale trefil jen horní tyčku.
     
    34:43
    Filip Seman se se štěstím dostal mezi kruhy k puku a následně chtěl potvrdit obnovenou střeleckou formu. Zamířil však těsně nad levý horní roh.
    Richard DIVIŠ - 3:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    31:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se ujímá dvougólového vedení. Čachotský poslal kotouč před branku, kde se nejlépe zorientoval RICHARD DIVIŠ. Devětadvacetiletý útočník Dukly pokračuje v bodové sérii, od svého příchodu do Dukly se radoval v každém zápasu mininálně z jednoho bodu. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    29:23
    Čáp potvrzuje, že je zatím asi nejlepším defenzivním hráčem Dukly, když nyní výborně přečetl přečíslení Rebelu dva na jednoho a zblokoval přihrávku Tomka na najíždějícího Babku.
     
    24:05
    Po ráně Semráda od modré dorážel před Kacetlovou brankou Ondřej Švaňhal. Domácí gólman nyní podržel svůj tým a dobrým zákrokem nedovolil hostům vyrovnat.
     
    21:12
    Z celé situace nakonec vychází vítězně Lukáš Endál, který se po pravé straně dostal až před branku Kacetla, místo mezi jeho betony však nenašel.
    Šance Marka Melenovského
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    19:15
    Po velké chybě v obraně Rebelu se před brankou dostal k puku Melenovský, který z otočky z první plácl do kotouče. Polívka na poslední chvíli vyrazil puk pravým betonem.
    Zdeněk ČÁP - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    18:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla i po nevyužité šanci pokračovala v tlaku. Zeman našel mezi kruhy zcela volného ZDEŇKA ČÁPA a nejproduktivnější bek Jihlavy prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Adam Zeman, Tomáš Čachotský.
     
    17:58
    Čachotský nabral na levé straně rychlost a hledal před brankou Zemana, který byl u puku o něco málo pomaleji, jiank by zakončoval do odkryté klece.
    Filip SEMAN - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    15:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ač měli hosté ve vlastním obranném pásmu kotouč na holi, Podlipnik jej vybojoval a přihrál na Melenovského. Zkušený útočník domácích si počkal, až mu k levému kruhu přijede FILIP SEMAN, který nekompromisně vymetl pravý horní roh branky Rebelu. Asistence: Marek Melenovský, Matic Podlipnik.
     
    14:38
    Dělovka Čápa z prostoru mezi kruhy se odrazila před Polívku, kde se k puku se štěstím dostali jako první hráči Rebelu a vyvážejí jej na druhou stranu.
     
    10:26
    Nyní už se na domácí straně vylučovat bude. Na dvě minuty si odpočine Zdeněk Čáp – podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
    Ján SÝKORA - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    07:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihlava po zakázaném uvolnění hostí propadla na buly před Polívkou, JÁN SÝKORA se dostal přes trojici jihlavských hráčů a z bezprostřední blízkosti zvedl puk pod horní tyčku Kacetla.
     
    05:32
    Fair-play teď zaplesala, o tom není sporu. Jan Jaroměřský se sportovně přiznal, že nebyl podražen, ale sám uklouzl, takže sudí Smítka vylučovat nebude, ač měl prvně zdviženou pravici.
     
    04:09
    Matai se prosmýkl po levé straně a z levého kruhu vystřelil. Polívka úspěšně zasáhl betonem a z dorážky měl již těžkou pozici ke skórování Semorád.
     
    03:42
    Filip Seman se už už dostával před brankou Polívky k zakončení, ale nakonec těsně minul kotouč.
     
    01:52
    Tomáš Chlubna podrazil pronikajícího hráče Dukly a dostává za svůj prohřešek dvě minuty.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Seman (Melenovský, Podlipnik), 19. Čáp (Zeman, Čachotský), 32. Diviš (Čachotský) – 8. Sýkora, 38. Kubalík (Janáček)


    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Čáp, Štebih, Šidlík, Podlipnik, Dobrovolný (A), Schejbal, Zadražil – Čachotský (C), Zeman, Diviš – Důras (A), Melenovský, Seman – Březina, Matai, Semorád – Mikeš, Štěpánek.Trenér: Petr Vlk.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Polívka (Svoboda) – Jaroměřský, Kolář, Semrád, Sklenička, Kadela, Janáček (A), Zítka, Jeník – Rousek, Kuchler, Maliník (C) – Endál (A), Tomek, Babka – Kubalík, Heřman, Sýkora – Milfait, Chlubna, Švaňhal. Trenér: Václav Adam.

    Rozhodčí: Smítka – Reich, Rampír

    Diváci: 2073
    bahis siteleri