Buffalo – Montreal 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – NY Islanders 2:3 (po pr.)
po prodl.
New York Rangers
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 06.11.2014, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:46
    A za brankou si Detroitu si počínal nedovoleně Pavel Dacjuk (DET), který místo puku trefil St. Louisovy brusle a podrazil svého soupeře. Přesilová hra 4 proti 3 v podání Rangers.
     
    59:30
    Henrik Zetterberg dostal od modré čáry přihrávku do rohu kluziště a snažil se nahodit před branku, kde Marc Staal (NYR) povalil Pavla Dacjuka a dostal menší trest.
     
    58:12
    Dva hráči na trestné a možná trochu nespravedlivě pro Detroit. Martin St. Louis (NYR) podrazil Justina Abdelkadera (DET), který v pádu srazil hráče soupeře a na trestnou míří také. Pravděpodobně byl vyloučen za něco jiného.
     
    39:37
    Střelec druhé branky domácích Martin St. Louis (NYR) si počínal v souboji s hráčem soupeře nedovoleně a odpyká si menší trest.
     
    30:07
    A budou mít možná o něco snažší práci. Conor Allen (NYR) podrazil Tomáše Tatara a odpyká si dvouminutový trest.
     
    27:38
    Dvojnásobnou zásilku vyslal na trestnou lavici hlavní sudí. Za sekání míří na trestnou domácí Carl Hagelin (NYR) a také jeho sok Justin Abdelkader (DET).
     
    10:58
    Tentokrát si zahrají přesilovou hru oni. Dominic Moore (NYR) najížděl z pravé strany do branky Detroitu a rukou zasáhl brankáře Gustavssona, který souboj neustál. Zbytečný faul Rangers, ze kterého pramení přesilová hra Detroitu.
     
    07:56
    A Detroit si pěkně zavařil. Marc Staal pálil od modré a clonícího Brassarda fauloval Niklas Kronwall (DET) a odpyká si menší trest. Další přesilová hra Rangers.
     
    05:23
    Na druhé straně se k puku dostal Rick Nash, přešel útočnou modrou a podařilo se mu ukličkovat Henrika Zetterberga (DET). Ten si pomohl podražením a půjde na trestnou.
     
    04:11
    Rangers jsou aktivnějším týmem, ale zbytečně se připravují o tlak. Za špatné střídání je potrestána lavička domácích. Přesilová hra pro Detroit. Trest odsedí Chris Kreider (NYR).

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 7. Nash (Brassard, Hunwick), 27. St. Louis (Hunwick, Kostka), 53. Stempniak (Moore, Kreider), 62. Brassard (Girardi, St. Louis) – 33. Kindl (Sheahan, Franzen), 33. Cleary (Miller), 60. Tatar (Nestrašil, Kindl)


    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, Staal, Hunwick, Klein, Kostka, Allen – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Hayes, Kreider – Duclair, Moore, Hagelin – Stempniak, Mueller, Glass.
    Detroit Red Wings: Gustavsson – Ericsson, Kronwall, Smith, DeKeyser, Lashoff, Kindl – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Nyquist, Helm, Tatar – Franzen, Sheahan, Nestrašil – Cleary, Glendening, Miller.

    Rozhodčí: T. Peel, S. Kozari – P. Racicot, B. Pancich.

    Diváci: 18006
    bahis siteleri