Buffalo – Montreal 1:2 (1:2 po s.n.) | NY Rangers – Detroit 4:3 (po pr.) | Anaheim – NY Islanders 2:3 (po pr.)
po prodl.
New York Rangers
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 1:0)
Detroit Red Wings
Čtvrtek 06.11.2014, 02:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BRASSARD - 4:3
     
    61:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    Utkání končí! Jonas Gustavsson si trochu pokazil celý večer, jelikož neudržel střelu od modré a puk mu vypadl. Dojíždějící DERICK BRASSARD (5) si dojel pro puk a dorazil do odkryté branky. Asistence: Dan Girardi (3), Martin St. Louis (6).
    TATAR - 3:3
     
    59:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný závěr! Máme vyrovnáno osm vteřin před koncem a postarala se o to československá trojice. Andrej Nestrašil našel parádně TOMÁŠE TATARA (4), který byl na zadní tyči osamocený a trefil odkrytou branku Rangers. Asistence: Andrej Nestrašil (2), Jakub Kindl (2).
    STEMPNIAK - 3:2
     
    52:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Špatné střídání Detroitu je potrestáno brankou. Hosté nestihli dostřídat a ve středním pásmu se k puku dostal Moore, který zavezl puk do třetiny a posunul do strany, kde si najížděl LEE STEMPNIAK (3). Zkušený útočník si v klidu připravil puk a tahem zavěsil. Velmi důležitý gól. Asistence: Dominic Moore (2), Chris Kreider (5).
    CLEARY - 2:2

     
    32:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit během třinácti vteřin vyrovnal. DANIEL CLEARY (1) střílel z velkého úhlu a našel skulinku nad Lundqvistovým ramenem. Puk zamířil do sítě, odkud se odrazil na brankovou čáru. Cleary se tak odvděčil za důvěru trenéra a v prvním utkání od ledna letošního roku skóruje. Asistence: Drew Miller (1).
    KINDL - 2:1
     
    32:02
    Detroit právě vstřelil branku!
    Černá série prolomena. Výborný Riley Sheahan vybojoval u mantinelu kotouč, který odjel do kruhu pro vhazování. Tam ho převzal JAKUB KINDL (1) a propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1! Asistence: Riley Sheahan (4), Johan Franzen (5).
    St. LOUIS - 2:0
     
    26:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    No a Detroit dostává další ránu. Matt Hunwick se ujal kotouče na vlastní modré čáře a přes celé střední pásmo našel parádním pasem MARTINA ST. LOUISE (4), který si připravil puk a střelou z hranice kruhu pro vhazování našel skulinky mezi Gustavssonovými betony – 2:0! Asistence: Matt Hunwick (5), Michael Kostka (1).
    NASH - 1:0
     
    06:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení. Rangers se dostali do útočné třetiny, kde pálil od modré Derick Brassard a jeho střelu tečoval svou zadnicí RICK NASH (10). Originální branka znamená vedení Rangers. Asistence: Derick Brassard (6), Matt Hunwick (4).

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 7. Nash (Brassard, Hunwick), 27. St. Louis (Hunwick, Kostka), 53. Stempniak (Moore, Kreider), 62. Brassard (Girardi, St. Louis) – 33. Kindl (Sheahan, Franzen), 33. Cleary (Miller), 60. Tatar (Nestrašil, Kindl)


    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, Staal, Hunwick, Klein, Kostka, Allen – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Hayes, Kreider – Duclair, Moore, Hagelin – Stempniak, Mueller, Glass.
    Detroit Red Wings: Gustavsson – Ericsson, Kronwall, Smith, DeKeyser, Lashoff, Kindl – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Nyquist, Helm, Tatar – Franzen, Sheahan, Nestrašil – Cleary, Glendening, Miller.

    Rozhodčí: T. Peel, S. Kozari – P. Racicot, B. Pancich.

    Diváci: 18006
    bahis siteleri